demircim adetindemi düzensizlik var benim hiç bir sıkıntım olmadığı halde bana verdi o klomen denilen ilacı ama sende adet düzensizliğimi varda verdi anlayamadım.çünkü daha önce sorduğumda bir problemimiz yok demiştin.
yok canım adetim çok düzenli olur iki üç doktora gittim her biri ayrı ilaçlar verdi bazıları soru bile sormadan son doktorum klomen progestan türü ilaçlar verdi sonuç alamadım bu ay tekrar klomen verdi yarın kullanmaya başlayacağım 28- 29 günde bir adet olurum bu ay inşallah gelir bebişim
Allaha sormus. neden demis neden istedigimi vermiyorsun. Allah cevap vermis "bekle". kadin yalvarmis. artik demis sabrim kalmadi nolur ver artik yada vermiceksen vermicem de. Allah cevap vermis "bekle" .kadin sinirlenmeye baslamis isyan etmis. artik beklemek istemiyorum demis. ne cevap vereceksen hemen ver .Allah gulumsemis yine cevap vermis. " eger istedigini hemen verseydim beni bu kadar anarmiydin? bu kadar hatirlarmiydin? bu kadar derin tanimaya calisirmiydin? eger hemen verseydim verdigimin kiymetini bilip anlayip her firsatta sukredermiydin? " demis. sonra devam etmis "BEKLE" ''.......
bir yerde okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim sizinle.
allahım sana şükürler olsun yarabbim sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim.18 ekim itibariyle bu ayda kırmızılar geldi ve her ay geçtikçe ve insanların ''çocuğun yokmu'' lafına sinir olmaya başlıyorum offff ne zaman allahım ne zamannnn isyan etmiyorum hayırlısını ver yarabbim ama beklemek artık zor geliyoo.
kızlar hiç bitkisel kürleri denemedinizmi ????
canım ne güzel yazmşsın ''BEKLE''.......
rabbim bizede en uygun zamanı yazmıştır..bekleyelim..dua edelim..bende 21 ekim de kırmızıları gördüm ve kasım ayına yeni rezervasyonumu yaptırdım..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
16 yildir her ay gibi bu ay´da olmadi
ama asla off demedim..Allah dilerse ol derse hersey olur
ya vakti zamani degildir yada kaderimde evlat sahibi olmak yoktur
bu da benim imtihanimmis der gecerim..
Hakkimizda herseyin hayirlisi.
16 yildir her ay gibi bu ay´da olmadi
ama asla off demedim..Allah dilerse ol derse hersey olur
ya vakti zamani degildir yada kaderimde evlat sahibi olmak yoktur
bu da benim imtihanimmis der gecerim..
Hakkimizda herseyin hayirlisi.
öncelikle 16 yıl baya baya uzun dile kolay. akabecim her insan farklı farklıdır sen imtihan dersin bende derim sen off demezsin ama ben bazen derim kimseyi diyor yada demiyor diyerekten yargılamam herkezin kendi düşüncesi.bende zaten her zaman off diyen biri değilim.reglimin ilk gününde her bebek isteyen bayanda olduğu gibi üzüntü karamsarlık belki şaşkınlık oluyor.bende konuyu açarkenki o anki duygularımla off dedim.
bulunduğum yerde eşimden başka kimsem yok ana baba kardeş akrabalar herkez memlekette uzaktalar ve doğal olarak bende artık bir bebek istiyorum ve hatta çoook istiyorum o yüzden ''der geçerim'' gibi bir laf edemiyorum cnm . tabiki herşey Allahtan verende O alanda O ,O ne derse o olur ben sadece diliyorum ve yapmamız gerekenleri yapıyoruz işte soğana incire vs vs umutlanıyoruz.inşallah sende tez zamanda ewladına kavuşursun...
bende senin gibi gurbetteyim..insan gurbette daha cok düşünüyor bebegi.. sürekli aklım bebekde burlarada oyalanacak hiç bir seyde yok.. kimsemizde yok.. gurbet cok zor cok..
walla ben ewlendim hemen gurbete geldik.. o günden bu güne kadar bebek istiyorum.. birde eşim de 2 güne bir geceye gidiyor.. insan yalnızlıktan bile korkuyor.. en azından bi bebeğim olsada onun nefesiyle uyusam istiyorum.. birde tembel yumurtalar cıktı onlarla uğrasıyrz..
korkma korkma birde isteklerimizin üstüne korku eklersek abooooo bide o dert çıkar. korkunun üstüne git sonra atlatırsın :) bende eşimin işi dolayısıyla gece yanlız kalıyorum alıştım.biz ilk 6 seneye yakın bebek istemedik korunduk malesef boşa korunmuşuz ahh ahhh bilseydik tedaviye giderdik boşu boşuna bebek istememek çok gıcık bişey. incir kürünü denedinmi yada balın içinde tarçını çörekotunu denedinmi bunlar yumurtalara iyi geldiğini okumuştum. hee birde soğan kürü iyiymiş rahimdeki iltihabı falan atıyomuş.
yalnış anlama ama bu korunanları hiç anlamıyorum.. siz birde 6 yıl korundunuz cok uzun bir süre.. ben 5 ay korundum eşim istemiyordu benimde.. şimdi cok istiyor ama hala yok.. ben 4 gün önce ögrendim bu sorunu suan klomen içiyorum çarsamba günüde igne yapacak.. henüz hiç birini denemedim.. denemek istiyorum ama hep unutuyorum..
yok cnm yanlış anlamam bizim şöyle oldu ewlendik 2 yıl istemedik sonra eşim 2 sene başka şehire gitti ben memlekette kaldım 2 senede ordayken yapmadık 4 yıl sonunda eşim geldi hadi dedik biraz daha tadını çıkaralım gezelim tozalım yeni bir araya geldik dedik ama inan bana ben hiç anneliğe bie bebeğe hazır hissetmiyordum o zamanlar kendimi walla öyle böyle seneler geçti işte 3yıldır istiyoruz şimdide bebek bizi istemiyor sanırım :)
inşallah hormonların düzene girer klomen sayesinde .dene sen dene belli olmaz belki onlardadır şifan bellimi olur .düşünsene spermi çok çok çokkk az olan bir erkeğin bile spermi yumurtayı dölleyebiliyorsa ki oda allahtan sende dene bende soğanı deniycem olurmu olur neden olmasın herşey Allahtan
walla dedigin gibi öyle böyle 6 sene gitmiş..bende deniycem onları umarım en kısa zamnda bebeklerimiz alırız kucagımıza.. suan tedavi görüyormusun..
öncelikle 16 yıl baya baya uzun dile kolay. akabecim her insan farklı farklıdır sen imtihan dersin bende derim sen off demezsin ama ben bazen derim kimseyi diyor yada demiyor diyerekten yargılamam herkezin kendi düşüncesi.bende zaten her zaman off diyen biri değilim.reglimin ilk gününde her bebek isteyen bayanda olduğu gibi üzüntü karamsarlık belki şaşkınlık oluyor.bende konuyu açarkenki o anki duygularımla off dedim.
bulunduğum yerde eşimden başka kimsem yok ana baba kardeş akrabalar herkez memlekette uzaktalar ve doğal olarak bende artık bir bebek istiyorum ve hatta çoook istiyorum o yüzden ''der geçerim'' gibi bir laf edemiyorum cnm . tabiki herşey Allahtan verende O alanda O ,O ne derse o olur ben sadece diliyorum ve yapmamız gerekenleri yapıyoruz işte soğana incire vs vs umutlanıyoruz.inşallah sende tez zamanda ewladına kavuşursun...
ben 24 yaşındayımm.. 15 aylık ewliyim.. 10 aydırda cocuk istiyoruz.. walla ben klomen i kullanıyorum kist yapıyo falan diyolar ama bakalım.. tek bebek olsunda her seyi yapmaya razıyım..sen kaç yaşındasın ? nerden bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?