Offff bu ayda olmadı diyenler hadi buraya :(

yok canım adetim çok düzenli olur iki üç doktora gittim her biri ayrı ilaçlar verdi bazıları soru bile sormadan son doktorum klomen progestan türü ilaçlar verdi sonuç alamadım bu ay tekrar klomen verdi yarın kullanmaya başlayacağım 28- 29 günde bir adet olurum bu ay inşallah gelir bebişim

canım aynıyız bendede hiç bir problem olmadığını bile bile verdi doktor klomeni.ama ben içmedim korktum.duyduğuma anlatılanlara göre bu ilaç kist yapıyormuş yaa ben o yüzden korktum içemedim.birde eşimin arkadaşının eşide kullanmış klomeni dış gebelik yaşatmış ona ilaç ve tüpünün birini almış doktor.hatta kızmış o ilaç içilirmi demiş bir problemin yok neden içtin nasıl başka bir doktor verebilir sana o ilacı demiş walla ben bu işten bişey anlamadım demekki önüne gelen doktor bunu önüne gelen kişiye verebiliyor diye düşünüyorum.bak sende içmişsin allah korusun bir sıkıntı yaşamadın demi kontrole gidiyormusun yumurtalıklarına baktırmaya.walla işte korkumdan diyorum kist yapıyormuş ya ondan.bu ay oulasyon testi aldım günüm gelsin ilk defa yapıcam.heeee birde soğan kürü yapıcam ben sen yaptınmı bilmiyorum ama sende yap istersen belki işe yarar vesile olur arkadaşım

canım ne güzel yazmşsın ''BEKLE''.......
rabbim bizede en uygun zamanı yazmıştır..bekleyelim..dua edelim..bende 21 ekim de kırmızıları gördüm ve kasım ayına yeni rezervasyonumu yaptırdım..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

16 yildir her ay gibi bu ay´da olmadi
ama asla off demedim..Allah dilerse ol derse hersey olur
ya vakti zamani degildir yada kaderimde evlat sahibi olmak yoktur
bu da benim imtihanimmis der gecerim..
Hakkimizda herseyin hayirlisi.

kızlar hiç bitkisel kürleri denemedinizmi ????

ben çokk önceden incir kürü denemiştim.daha sonra varikosel gibi bir problemimiz çıktı şükür ameliyat iyi geldi eşime ama hala beklemedeyiz bebek yok meydanda bu seferde soğan kürü deniycem soğan kürünü çok metediyorlar umarım vesile olur benim ve tüm yapanlar için

amin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm ben herzaman Allahım her konuda hayırlısını ver derim ne derler her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler .Allahım ewladında hayırlısını versin kötülüklerden korusun... biz yapalımda Allahım verecekse verir arkadaşım.inşallah önümüzdeki ay kırmızılarımızı görmeyiz

16 yildir her ay gibi bu ay´da olmadi
ama asla off demedim..Allah dilerse ol derse hersey olur
ya vakti zamani degildir yada kaderimde evlat sahibi olmak yoktur
bu da benim imtihanimmis der gecerim..
Hakkimizda herseyin hayirlisi.

öncelikle 16 yıl baya baya uzun dile kolay. akabecim her insan farklı farklıdır sen imtihan dersin bende derim sen off demezsin ama ben bazen derim kimseyi diyor yada demiyor diyerekten yargılamam herkezin kendi düşüncesi.bende zaten her zaman off diyen biri değilim.reglimin ilk gününde her bebek isteyen bayanda olduğu gibi üzüntü karamsarlık belki şaşkınlık oluyor.bende konuyu açarkenki o anki duygularımla off dedim.
bulunduğum yerde eşimden başka kimsem yok ana baba kardeş akrabalar herkez memlekette uzaktalar ve doğal olarak bende artık bir bebek istiyorum ve hatta çoook istiyorum o yüzden ''der geçerim'' gibi bir laf edemiyorum cnm . tabiki herşey Allahtan verende O alanda O ,O ne derse o olur ben sadece diliyorum ve yapmamız gerekenleri yapıyoruz işte soğana incire vs vs umutlanıyoruz.inşallah sende tez zamanda ewladına kavuşursun...

bende senin gibi gurbetteyim.. insan gurbette daha cok düşünüyor bebegi.. sürekli aklım bebekde burlarada oyalanacak hiç bir seyde yok.. kimsemizde yok.. gurbet cok zor cok..

bende senin gibi gurbetteyim.. insan gurbette daha cok düşünüyor bebegi.. sürekli aklım bebekde burlarada oyalanacak hiç bir seyde yok.. kimsemizde yok.. gurbet cok zor cok..

gurbet zor arkadaşım bunu sadece yaşayan bilir insanın içi cızz ediyor çoğu zaman.bir bebeğim olsa onunla neler yaparım neler.ama şimdi yanlızım ewden bile dışarı çıkmak istemiyorum yanlız. tamam arkadaş var ama nereye kadar bu devirde ne dert anlatılıyo ne bişey kimselere güvenim yok offfff işte zor walla doğdu dedin Allah yardımcımız olsun...

walla ben ewlendim hemen gurbete geldik.. o günden bu güne kadar bebek istiyorum.. birde eşim de 2 güne bir geceye gidiyor.. insan yalnızlıktan bile korkuyor.. en azından bi bebeğim olsada onun nefesiyle uyusam istiyorum.. birde tembel yumurtalar cıktı onlarla uğrasıyrz..

korkma korkma birde isteklerimizin üstüne korku eklersek abooooo bide o dert çıkar. korkunun üstüne git sonra atlatırsın :) bende eşimin işi dolayısıyla gece yanlız kalıyorum alıştım.biz ilk 6 seneye yakın bebek istemedik korunduk malesef boşa korunmuşuz ahh ahhh bilseydik tedaviye giderdik boşu boşuna bebek istememek çok gıcık bişey. incir kürünü denedinmi yada balın içinde tarçını çörekotunu denedinmi bunlar yumurtalara iyi geldiğini okumuştum. hee birde soğan kürü iyiymiş rahimdeki iltihabı falan atıyomuş.

yalnış anlama ama bu korunanları hiç anlamıyorum.. siz birde 6 yıl korundunuz cok uzun bir süre.. ben 5 ay korundum eşim istemiyordu benimde.. şimdi cok istiyor ama hala yok.. ben 4 gün önce ögrendim bu sorunu suan klomen içiyorum çarsamba günüde igne yapacak.. henüz hiç birini denemedim.. denemek istiyorum ama hep unutuyorum..

yok cnm yanlış anlamam bizim şöyle oldu ewlendik 2 yıl istemedik sonra eşim 2 sene başka şehire gitti ben memlekette kaldım 2 senede ordayken yapmadık 4 yıl sonunda eşim geldi hadi dedik biraz daha tadını çıkaralım gezelim tozalım yeni bir araya geldik dedik ama inan bana ben hiç anneliğe bie bebeğe hazır hissetmiyordum o zamanlar kendimi walla öyle böyle seneler geçti işte 3yıldır istiyoruz şimdide bebek bizi istemiyor sanırım :)
inşallah hormonların düzene girer klomen sayesinde .dene sen dene belli olmaz belki onlardadır şifan bellimi olur .düşünsene spermi çok çok çokkk az olan bir erkeğin bile spermi yumurtayı dölleyebiliyorsa ki oda allahtan sende dene bende soğanı deniycem olurmu olur neden olmasın herşey Allahtan

walla dedigin gibi öyle böyle 6 sene gitmiş.. bende deniycem onları umarım en kısa zamnda bebeklerimiz alırız kucagımıza.. suan tedavi görüyormusun..

walla dedigin gibi öyle böyle 6 sene gitmiş.. bende deniycem onları umarım en kısa zamnda bebeklerimiz alırız kucagımıza.. suan tedavi görüyormusun..

ewet gitti walla olsaydı ilk okula giden bi çocuğum olurdu şimdi hayırlısı buymuş demekki. yok ben bir tedavi görmüyorum şükürler olsun bi problemim yok ben sadece dışardan takviye olsun vesile olsun diye bu soğan kürünü uygulucam. doktorun klomen vermesinin nedeni ise sağlıklı çiftsiniz sadece sizin dışardan takviyeye ihtiyacınız var siz yumurtlama gününü tutturamıyorsunuz heralde dedi yumurtlama takibi yapalım çatlatalım ilişki önercem dedi ve klomen verdi ama kullanmadım ben işte korkudan.
birde bu ay ovulasyon testi aldım ilk kez kullancam inşallah onuda elime yüzüme bulaştırmadan doğru yapabilirim.nezaman yumurtladığımı o söylesin bana.sen kaç yaşındasın merak ettim.

ben 24 yaşındayımm.. 15 aylık ewliyim.. 10 aydırda cocuk istiyoruz.. walla ben klomen i kullanıyorum kist yapıyo falan diyolar ama bakalım.. tek bebek olsunda her seyi yapmaya razıyım.. sen kaç yaşındasın ? nerden bu arada..

Ben açıkçası böyle bi durumda olup da offf demeyen ya da "herkesin oluyo da benim niye olmuyo?" diye zaman zaman da olsa düşünmeyen biri olabileceğine pek ihtimal veremiyorum. Sonuçta hepimiz insanız ve zaman zaman tahammül edemememiz çok normal diye düşünüyorum. Rabbim bu sınavı veren herkesi en kısa zamanda bebeğiyle mükafatlandırır inşallah :97:

28 yaşımdayım bende 9 yıllıkta ewliyim çanakkaledeyiz şimdi seneye nerde olcaz allah kerim.eşimin işinden dolayı geziciyiz biz.
yaşında o kadar büyük değilmiş hani yaş kaçtı durumunda değiliz sen daha hiç değilsin çok şükür.herşey istediğimiz gibi olcak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…