adet zamanımda kan testleri yapıldı hiç bir problem yok şükür rahim filmide çekilmişti tüplerimde açık şükür.eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi ondada bir sorun kalmadı şükür ve 1 seneyi geçti bunlar olalı hala bekliyoruz ve hala olmuyoooo
yarın ilk kez yumurta takibi için gidicem allahım büyük bekliyoruz üzerimize düşenleri yapıyoruz.
benimde durumum aynı eşim varikosel ameliyatı oldu 7. aydayız hala yok değerler iyi bende bi sorun yok ama olmuyor stres yapma diyorlar bende biliyorum ama kolaydı sanki nerdeyse 2 senedir istiyoruz. ben hiç vazgeçemiyorum her ay umutlanmaktan hiç belirti olmasa bile umutlanıyorum ve hep hayal kırıklığı bende diyorum rabbim biliyo zamanı var ama zor işte ne bileyim... bence klomen kullan korkma doktor kontrolünde olacaksın sorun olmaz herkeste kist yapacak diye bir kural yok sen gönlünü ferah tut doktorun dediği doğru kontrollü olduğu için gebe kalma şansın daha yüksek tabi senin bileceğin iş yaşın kaç bilmiyorum ama zaten çok beklemişsin hayatım allah daha da bekletmesin hiçbirimizi..
merhaba kızlar 29 yaşındayım 14 aylık evliyim yaklaşık hazirandan bu yana 5 aydır bebek istiyoruz bu ay 6 ay artık..ama tutmadı..biliyorum erken ama eşimin sprmlerinde az da olsa problem var ve bu durum beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim..bu ay olacak mı bakalım tam yumurtlama öncesi dönemdeyim..sat 2 kasım inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ...
merhaba kızlar 29 yaşındayım 14 aylık evliyim yaklaşık hazirandan bu yana 5 aydır bebek istiyoruz bu ay 6 ay artık..ama tutmadı..biliyorum erken ama eşimin sprmlerinde az da olsa problem var ve bu durum beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim..bu ay olacak mı bakalım tam yumurtlama öncesi dönemdeyim..sat 2 kasım inşallah hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ...
5 ay için çok erken canım ama içinde bir sıkıntı tereddüt varsa ve eşindede azda olsa sorun varsa bence hiçç zaman kaybetmeden tedaviye başlayın derim.sonra eşindeki sorun büyürde büyürr...
benimde durumum aynı eşim varikosel ameliyatı oldu 7. aydayız hala yok değerler iyi bende bi sorun yok ama olmuyor stres yapma diyorlar bende biliyorum ama kolaydı sanki nerdeyse 2 senedir istiyoruz. ben hiç vazgeçemiyorum her ay umutlanmaktan hiç belirti olmasa bile umutlanıyorum ve hep hayal kırıklığı bende diyorum rabbim biliyo zamanı var ama zor işte ne bileyim... bence klomen kullan korkma doktor kontrolünde olacaksın sorun olmaz herkeste kist yapacak diye bir kural yok sen gönlünü ferah tut doktorun dediği doğru kontrollü olduğu için gebe kalma şansın daha yüksek tabi senin bileceğin iş yaşın kaç bilmiyorum ama zaten çok beklemişsin hayatım allah daha da bekletmesin hiçbirimizi..
ayyy ayyyy o stres yapma diyenler yokmu walla gelde stres yapma delircem artık. yaşım 28 bu klomen denilen ilacı doktor bana ağustos ayında vermişti yumurta takibi çatlatma ilişki önercem demişti ben kist korkusundan gitmedim korkumun nedenide yumurtalarım gayet iyilermiş çatlıyo patlıyooo böyle durumda yumurta normal çalıştığı için üstüne bu ilaçtan dolayı kiste çeviriyormuş işte korkum ya kist yaparsa!!!! tek bu nedenden ötürü gitmiyordum ilacı almıştım walla ewde öyleee duruyor. ama birkaç aydır kafama koydum kime desem herkez git diyor yarın 3 günüm adetli gidicem ne gerekiyorsa yapsın ama inşallah kist olmam çok korkuyorum bu yüzden offff allahım yardımcımız olsun.walla millet doğurdu büyüttü yürüyor bile offffffffffffff (((((((
ama seni gördüğümede bi yönden sevindim sıkıntılarımız aynı senin eşinde olmuş benimkide benimki iyileşti şükürler olsun bizlerde bişey yok allahtan yani aynıyız.senin eşin iyileştimi?sen ne yaptın kullandınmı klomen türü ilaç işte dedimya ilk kez kullancam ben dua et.sanırım hemşehriyiz bende izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum...
klomen ve çatlatma iğneside işe yaramadı bu ay kan testi sonucum kocamannnnnn bi negatiff yine hüsran yine hüsran bekliyorum bakalım ne zaman gelcek benim kırmızılar