Offff ya kızlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar oğlumu 1.ci sınıfa kaydedicez . Burda fazla okul bilmiyorum . Evime hangi okul yakınsa onu sececeğim . Okulla Nasıl bi konuşma yapayım. Birde iyi bi öğretmen Nasıl seçeyim . Şimdi ben iyi öğretmen olsun dersem okul. Müdürü hepsi iyider. Araştıramıyorum çünkü o okula giden kimse yok . Fazla insanları tanımıyorum . Offf yardımcı olun kızlar

bizde kardeşim için okul bakıyoruz 5. sınıf olacak malum 4+4+4 saçmalığı yuzunden okul değiştircez kendisi şuan mahalle okulunda okuyor öyle diyim mahalle okulumuzda kötü değil ama biz çarşıda bir okula yazdırcaz hatta adres değişiklği yapıcaz tavsiyem devlet okulu olcaksa çarşıda merkezde rahat okullara bakın mahalle içi okulları ben pek iyi görmüyorum.

Sanırım önümüzdeki sene için şimdiden okul ve öğretmen araştırmasına başladınız. 1. sınıf için en iyi okul eve yakın olan okul gibi geliyor bana. Öğretmen seçimine gelince de, öğretmenin nasıl olduğu veliden veliye değişir. Bazı veliler çok memnunken bazıları şikayetçi olurlar. Birkaç veliye sorarsınız onlar çok memnun kalırlar siz aynı öğretmene verirsiniz memnun kalmazsınız mesela. O birazda sizin öğretmenden beklentilerinizle ilgili.

evet bazılarında parayı bastırınca iyi öğretmeni seçebiliyormuşsun.hatta bir üye böyle bir konu bile açmıştı.

Gerçekten mi :KK57:
Devlet okuluna para yazdıracağıma özel okula gönderirim daha iyi durumum varsa tabi.
Devlet okulunun o parayı alması ne kadar doğru ki?

Back
X