• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offffffffffffffffffffff

fikrifirar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
103
1
26
İstanbul
arkadaşlar son zamanlar hiç keyfim yok herşey üst üste geli hayatımda ağlama krizlerine giriyorum.. kimse beni sevmiyo herkez bana gıcık oluyo burun kıvırıy sanki.. sanki değil öle aslında hayatım boyunca öle kimse sevmiyor beni hep zıt düşüyolar tersliyolar kimse ben aaayy canım cok özlemişim diyip sarılmıyo mrb mrb :/ piskolojim bozdu hep bunu düşünüyorum ne yaparsam insanlar beni sever ama kahretsinki ben yalakalıgı hiç sevmem hiç yapamıyorum :/

canım o zorla sevdirmek için yapılan yalakalık da hepten itici yapıyo insanı, doğal olman daha iyi. Bazen öyle dönemler olur, yalandan seveceklerine hiç sevmesinler daha iyi boşver... Burda biz varız..

25 :/ 15 yasında gibi konustum dimi :/ ama melesef 15 yasından beri aynı derte müzdaribim.. soguk suratsız diyip duruyolar bana :/

yapcak bişey yok mizaç meselesi ! içten seven çok az zaten onlarda ailemiz bende hasretim hani ilkokuldaki kan kardeşi tarzı bir dostluğa ama bunun da bi,r avantajı var insanlar yapıcaklarını söyleyeceklerini bir kez daha düşünmek zorunda kalıyor mesafeli olmaktan zarar göreni duymadım ben.hep içli dışlı olanlarla çıkar sorunlar boşverrr sen kendini sev yeter ;)

özellikle iş hayatında yalaka değilseniz iyice kafayı yiyorsunuz.malesef bu yapı meselesi.ama şöyle düşünün sizi siz olduğunuz için gerçekten seven 1 dostunuz olsun yeter.hem en iyi arkadaş dışarda değil evde.annen baban varsa kardeşlerin.

iyi de sevilen, sarılınan ya da aranan biri olmak için "yalaka" olmanız şart değil ki.. tam tersi yalaka olan, sırnaşan tipler sevilmezler çevrelerinde.. birden fazla insan size soğuksun diyorsa, siz insanlara yakın olmaya çalışın.. tamam sevmediğiniz insanlar olabilir ama illa ki arkadaş olmak istediğiniz birileri vardır çevrenizde.. ilk mesajı- ilk adımı karşıdan beklemeyin, siz yazın, arayın.. onlar sarılmıyorsa siz sarılın.. içinizden gelmese bile biraz sıcak davranmaya çalışın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir :34:

arkadaşlar son zamanlar hiç keyfim yok herşey üst üste geli hayatımda ağlama krizlerine giriyorum.. kimse beni sevmiyo herkez bana gıcık oluyo burun kıvırıy sanki.. sanki değil öle aslında hayatım boyunca öle kimse sevmiyor beni hep zıt düşüyolar tersliyolar kimse ben aaayy canım cok özlemişim diyip sarılmıyo mrb mrb :/ piskolojim bozdu hep bunu düşünüyorum ne yaparsam insanlar beni sever ama kahretsinki ben yalakalıgı hiç sevmem hiç yapamıyorum :/

Bir ara benzer duygularla kendimi üzüp vakit kaybettiğimin farkına vardım. Emin ol vakit kaybetmek seni daha mutsuz edecek. Şöyle düşün mesela Polyanna ol. Seni seven bir annen, baban, kardeşin, ablan, abin mutlaka vardır. En azından seni seven bir ailen var peki ya ailesi de olmayanlar ne yapsın! Ayrıca arkadaşlıkların bir çoğunun günümüzde geldiği noktayı düşündüğümüzde yalnızlık daha iyiymiş diyeceksin. Kendini böyle şeylerle üzmek yerine mutlu olabileceğin aktiviteler bulabilirsin mesela. Ayrıca dua etmeyi de unutma Allah hayırlı insanlarla çıkartsın karşıma diye :24: :6: :8:

Sanirim cocuklugunda da durum boyleydi.ya yapin boyledir ya da ailenden kaynakli sosyAl sorunlar vardir.cocuklugunda anne babanin yogun tartismalari ve bunlarin arasinda kalan cocuklar.buyudukleri zaman buna benzer sorunlar yasar.var mi boyle bir sey?bu yasta yapacagin sey kendi kendine terapi yapmak.mesela sosyal.ortamlara daha cok gir.ilk adimi at,merhaba demek ve gulumsemek cok kolay.

Back
X