- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Bi kaç gündür çok gerginim. Aralıklarla 4,5 defa 3.5 aylik bebeğime kızdım. Yazık anlamayınca bi de gülüyor öyle olunca sakinlesiyorum. Bebeğim eskisi gibi sallanmiyor. sallanmaktan nefret etmeye başladı. Uyuturken bazen çok problem yaşıyorum. Yatırdığım an yatağına ya da yastığa kıyamet kopuyor. Meme versem tıka basa dolu. Kendi kendine zaten uyuyamıyor. Sırf kucak. Bi süre kucağı birakmistik kendi kendine isteği arttı. 7 kilo kızım nasıl tasiyayim. Eğitim vermeye çalıştım yapamadım uyku egitimi. Bu programda ağladığı zaman kucağıma alıp sakinleştirip yatiricaktim ama devam ediyor ağlamaya. Az önce de inanın 3 saattir uğraşıyorum uykusunu getirmeye çalıştım 7.30 gibi sallamaya başladım uyudu bi şekilde sonra yatağına yatircam uyanıyor. Biraz oynadım ettim sonra baktım olcak gibi değil kucağıma aldım tam gidicek yine ağlıyo bi de kucaktayken ziplicaksiniz öyle sağa sola dönmek yok inanın mahfoldum bugün. Allah canımı alsa da kurtulsam dedim bebeğimi emzirerek uyutuyorum şuanda. Sırtım belim kolum heryerim koptu. Uyku anlarında resmen stres basiyo korku sarıyo beni. Ve kızdığım için ses yükselttiğim için çok üzülüyorum pişmanlık duyuyorum ve çok utanıyorum. Kendi kendime dedim ki tamam kolum koparsa kopsun lanet olsun kucağımda uyutucam yeter ki ağlamasın huzurlu uyusun. Çok mutsuzum.