- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.520
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Yioo gayette tepkiniz normal ben bile 23 yaşında olmama rağmen sinirlenince patliyorum insaniz biz duvar değil tabi ki tepki vericez herkese anladığı dilden yanlış yapmıyorsunuz karşınızda ki bağırıyorsa o dilden anliyordur aaynendevammm
Ben birşey söylemeye gelmedim.önerileri okumak için burdayım.
Hayır yani 1/2/3/10/20/30 kere anlatıyorum ama dönüş yok
Biraz daha acin, neye ofkeleniyorsunuz
Karsimdaki bagirirsa ben de bagiririm bence bu ofkemi yonetemedigim anlamina gelmiyor ama bence tabii :) etkiye tepki diye düşünüyorum.
Ne bileyim hakarete ugruyorsam da sesim yukselebilir
Ofke her duygu gibi bir duygudur hatta işlevli bir duygudur
Kontrolden ciktigini dusundugunuz yer neresi
Bagırmak bırseyı cozmez hayata karsı pozitif olun sakin kalın ( bunlar banada soylenen sozlerdi :d)Öfke kontrolü ile ilgili bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız? Konun şu 2 3 yıldır öfke mi dışarıya çok yansıtmaya başladım.
Karşıdaki bağırıyorsa ben iki bağırıyorum. Önce bi tık konuşmaya çalışıyorum mesela karşıdaki beni dinlemiyor ya ben de yükseliyorum.
Vatandaşla iç içe bi işim var ve bunu yapmak istemiyorum. Önceden ben kedi gibi sakindim kimseyi kıramazdım. Bi kırılma noktam oldu 2 sene önce yaşadıklarım patlak verince toparlanmam uzun zaman aldı.
Ben sağa sola bağıran iletişim kuramayan biri olmak istemiyorumkalbim çarpmaya başlıyor hemen
Sakin kalmanın yollarını söyleyin lütfen
Hiç bir durumu kişiselleştirmeyin ve beklenti içine girmeyin. Kendi kafanızda olayları yazıp sonra kendi kendinize diyalog yapın.
Metformin mi kullandınız?İnsülin direncinize bi baktırın ben de çok öfkeli bi insandım insülin başlangıcı çıktı tedavi oldum şuan baya minnoş bir insanım
Glifor kullandım 3 ay kadar ve tabii kilo da verdim 25 kg o da çok etkili oldu insülin direncime. Şuan tamamen atlattım gibi görünüyor tabii kilo almamam lazım.Metformin mi kullandınız?
Bunu yazmaya gelmiştim. Kişisel algılamamak çok önemli bir nokta bence . Ben değil x kişisi de olsa ona da böyle davranacak diyorum trafikte mesela genelde oluyor ben hiç üzerime alınmam. Bi de biraz egolu da olmak lazım. Karşımdaki insanı sinirlenmeye değer bulmuyorum toplumda ve kendime de yakıştırmıyorum. Evet haklısınız he he diyip geçiyorum benden değerli değil ya . Sinirlenmek daha yıpratıcı . Kendimde ilgilenince ve emin olunca dışarısına karşı öfke dahil çok duygu beslemiyorum. Eskiden daha hızlı sinirlenirdim, ben de insanlarla iç içe bir meslek yapıyorum zamanla sadece işime bakıp dış mihraklardan gelen oyunlara gelmemeye çalışıyorumHiç bir durumu kişiselleştirmeyin ve beklenti içine girmeyin. Kendi kafanızda olayları yazıp sonra kendi kendinize diyalog yapın.
Harika tebrik ederimGlifor kullandım 3 ay kadar ve tabii kilo da verdim 25 kg o da çok etkili oldu insülin direncime. Şuan tamamen atlattım gibi görünüyor tabii kilo almamam lazım.
İnsülin direncinize bi baktırın ben de çok öfkeli bi insandım insülin başlangıcı çıktı tedavi oldum şuan baya minnoş bir insanım
Glifor kullandım 3 ay kadar ve tabii kilo da verdim 25 kg o da çok etkili oldu insülin direncime. Şuan tamamen atlattım gibi görünüyor tabii kilo almamam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?