• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkesini kontrol edemeyen eş ..

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Hayırlı akşamlar,
2 gün önce akşam üzeri hava almak İçin parka gidelim mi dedim eşime,çıktık .
Parkta otururken oynayan çocukları gördü ve bizim neden çocuğumuz yok,ben daha ne zamana kadar bekleyeceğim vs dedi..

Konuyu dağıtmaya çalıştıkça,ses tonu yükseldi ve etraftakilerin duyacağı boyuta ulaştı.. elinde poşet vardı onu falan fırlattı yere..
Maddi sıkıntılardan bahsettim,bana danışmadan yazdığı ve 5 yıl okuyacağı okuldan bahsettim,öğrenci iken çalışma şartlarının nasıl olacağından ,çocuğa iyi imkanlar sağlayamayabileceğimizden bahsettim..
O ise 5 yıl daha çocuğum olmayacak öyle mi, o zaman ben yarın ayrılıyorum dedi,sen bilirsin dedim,5 yıl yani öyle mi dedi,sen bilirsin dedim,çekti gitti..
Akşamın 9 unda beni parkta yalnız bıraktı.
3-4 dk sonra geldi,kalk gidelim dedi,etrafta bakan gözlerden çok utanmıştım ve kalktım..
O bana bağırır tonda konuşurken ben karşısından gayet sakindim,onu tahrik edecek hiçbir söz söylemedim..

2 gün oldu ne bir gönül almak,ne bir özür hiiiiçbiri yok..
Üstüne üstlük ben suçluyum..
Bana bugün Suriyeli biriyle evlenseydim daha mutlu olurdum da dedi,ve tamam git evlen ,ayrılalım sen evlen dedim..
Annemlere geldim bi 10 gün kafamı dinlemek için..
Bir zaman sonra belki açıp okumam gerekir diye yazdım..

bana danışmadan yazdığı ve 5 yıl okuyacağı okuldan bahsettim
Unut artık şunu be kardeşim. Ne kin varmış sende... Sanki cinayet işledi! Alt tarafı ailesine daha iyi bir gelecek inşa etmek için yeni bir okul okuyor. Adamın canını çıkardın bu yüzden hemde milyon kere. Affet artık şu meseleyi.
Şu adamın senden kurtulduğu gün ikinci doğum günü olacak!

Aa adam delirmiş, konuşulmamış mıydı bu konular daha önce?
Bırakın adamı bence de ,

Ben evlendikten 1-2 yıl sonra çocuk istediğimi söylemiştim..
Fakat onun en ufak şeye verdiği büyük tepkiler sonucunda korkar oldum..okul bir şeylerin farkına vardığında böyle bir ortamda psikolojisi bozulur çünkü..

Unut artık şunu be kardeşim. Ne kin varmış sende... Sanki cinayet işledi! Alt tarafı ailesine daha iyi bir gelecek inşa etmek için yeni bir okul okuyor. Adamın canını çıkardın bu yüzden hemde milyon kere. Affet artık şu meseleyi.
Şu adamın senden kurtulduğu gün ikinci doğum günü olacak!

Off bu kadar şey içinden cımbızla çekip bunu mu aldınız ya.. anlayış tarzınız bu mu?? Koskoca meseleyi görmüyor musunuz..
Yapılan hakaretleri görmüyor musunuz?
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın... lütfen.. rica ediyorum..

Çocuk isteyen sevdiği kişiden olsun ister. Hareketleri çok saçma. Sinir aninda kırmak için boş laf eden tiplerden nefret ediyorum. Gerçekten çocuk için durumunuz bı şekilde yeticegi halde istemiyosaniz ben de olsam ben de kizardim. Bu kadın benden çocuk istemiyo mu derdim sevmiyo mu derdim. Ama ciddi sebepler varsa bencillik eden taraf eşiniz

Bu adama cocuk yaparsan kolay kolay ayrilamazsinda.. oyle oluyo yani.. neyseki yuzunu onceden gordun. Ne demekse suriyeliyle evlenseydim? Madem old bir suru suriyeli geziyo bulsun kendine yenisini

Insan cocuk icin sevdiği kisiden ayrilmaz. Mantik olarak.haklisiniz bencede.cocuk oyle kolay bir sorumluluk degil. Esinizde bahane ariyor gibi yada sizi korkutmaya calisiyor. Ve o suriyeli biriyle evlensem demesi aklindan bu tarz seyler gecirdigni ve sizi gozden cikardigi anlamina geliyor bence en iyisini yapmışsınız uzaklasarak

Bu adama cocuk yaparsan kolay kolay ayrilamazsinda.. oyle oluyo yani.. neyseki yuzunu onceden gordun. Ne demekse suriyeliyle evlenseydim? Madem old bir suru suriyeli geziyo bulsun kendine yenisini

Asla düşünmüyorum..
Yanlış bir evlilikti bu ve çok şükür yanlışa yanlış ekleyip çocuk olmadı..
Ama başından beri hep korundum,2 yıldır vücuduma hormon yükledim,ona söylemeden,bir yandan o korundu..
Önlemimi baştan aldım..
Çünkü karşımda sonradan çok değişen bir insan var..

Asla düşünmüyorum..
Yanlış bir evlilikti bu ve çok şükür yanlışa yanlış ekleyip çocuk olmadı..
Ama başından beri hep korundum,2 yıldır vücuduma hormon yükledim,ona söylemeden,bir yandan o korundu..
Önlemimi baştan aldım..
Çünkü karşımda sonradan çok değişen bir insan var..
Iste cocuktan sonra degisen o kadar cok erkek varki.. neyseki seninki oncesinde gordugun birsey olmus. Herhalde cocuk olunca ayrilamaz artik gozuyle bakiyolar.. ki geneldede oyke oluyo zaten

Önceki konularınızı biliyorum. Bu evliliğin suyu ısınmış, siz de bunun gayet farkındasınız...

Çocuk yapmak ölümcül bir hata olur zira uzatmaları oynuyorsunuz.

Belki ailenizin yanında kafa dinlerken siz de netleşirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Fazlasıyla farkındayım..
Artık bu evliliği devam ettirebilme gücünü kendimde bulmuyorum ..
Susmama,onun karşısından onun gibi arsız bir şekilde bağırmayışıma rağmen bu öfke nedir..
Hani büyüklerimiz der ya biriniz ateş iken diğeriniz su olun,geçim böyle olur diye..
Bizde o ateşken ben suyum,ben ateşken o yine ateş..

Iste cocuktan sonra degisen o kadar cok erkek varki.. neyseki seninki oncesinde gordugun birsey olmus. Herhalde cocuk olunca ayrilamaz artik gozuyle bakiyolar.. ki geneldede oyke oluyo zaten

Aynen öyle ..
Çocuk olsa belki fiziksel şiddete başvuracak..
Çünkü konuşurken bağırıp çağırırken dişini sıkıp,hırçınlaşıyor..

Çocuk isteyen sevdiği kişiden olsun ister. Hareketleri çok saçma. Sinir aninda kırmak için boş laf eden tiplerden nefret ediyorum. Gerçekten çocuk için durumunuz bı şekilde yeticegi halde istemiyosaniz ben de olsam ben de kizardim. Bu kadın benden çocuk istemiyo mu derdim sevmiyo mu derdim. Ama ciddi sebepler varsa bencillik eden taraf eşiniz

Sinirlerini kontrol edemeyen bir insan..
Gözünün üstünde kaşın var deyip ,kendini galeyana getirip başlıyor tartışmaya bağırıp çağırmaya..
Böyle bir ortamdaki çocuğun psikolojisi nasıl olur?
Bunu açıkça söylediğim halde,öfke kontrol problemi olduğunu beni alıp karşısına ikna edecek,özür dileyecek ,haklısın ben de düzelmek istiyorum gerekirse psikoloğa gidelim diyecek bir insan değil..
Dediği tek şey,beni bu hale getiren sensin..
Her defasında mı ben hatalıyım..

Off bu kadar şey içinden cımbızla çekip bunu mu aldınız ya.. anlayış tarzınız bu mu?? Koskoca meseleyi görmüyor musunuz..
Yapılan hakaretleri görmüyor musunuz?
Lütfen benim konularıma yorum yapmayın... lütfen.. rica ediyorum..
Öncelikle buraya konu açıyorsanız hakaret vs yoksa gelecek karşıt yorumlarada hazır ve razı olacaksınız!
İkincisi ben bunu cımbızla çekip almadım. Zira bu okul meselesi sizin hayatınızdaki ANA konulardan biri. Bu konu sizin için büyük bir sorun. Eski konularınız malum.
Sürekli bir haklı olma isteği içersindesiniz, bu bariz. Ve genele ve geçmişe bakınca hatalı taraf çoğunlukla siz olduğunuz için bu şekilde davranıyorsunuz.
Şuan size evrenin sırrını anlatsam beni dinlemezsiniz fakat size tavsiyem eğer eşinizi seviyorsanız, ki sevdiğinizi düşünüyorum zira konularınızda bir üzüntü hakim, bu okul vs konularını kapatın bitirin artık. Bu şekilde bir arpa boyu yol alacağınız yok.

Aynen öyle ..
Çocuk olsa belki fiziksel şiddete başvuracak..
Çünkü konuşurken bağırıp çağırırken dişini sıkıp,hırçınlaşıyor..
Cocuklar insanin sabrini zorluyo gercekten.. heleki ilk cocukta acemi oluyosun birbirinevpatliyosun.. bide kv kp varsa isin icinden cikamiyosun

Sinirlerini kontrol edemeyen bir insan..
Gözünün üstünde kaşın var deyip ,kendini galeyana getirip başlıyor tartışmaya bağırıp çağırmaya..
Böyle bir ortamdaki çocuğun psikolojisi nasıl olur?
Bunu açıkça söylediğim halde,öfke kontrol problemi olduğunu beni alıp karşısına ikna edecek,özür dileyecek ,haklısın ben de düzelmek istiyorum gerekirse psikoloğa gidelim diyecek bir insan değil..
Dediği tek şey,beni bu hale getiren sensin..
Her defasında mı ben hatalıyım..
Haklısın oldukca. Ben bu konuya özel bu tutumda olduğunu düşünmüştüm. Onun seni korkuttugunu bu yüzden çocuk fikri den uzaklaştığını söyledin mi? Bu konuda hep bu şekilde vurgula. Belki pes eder değişmek ister

Ben hala eşinizin "Suriyeli biriyle evlensem daha mutlu olurdum" cümlesinde ne demek istediğini anlayamadim:KK64: Onu alıkoyan şey ne?Saçmalama konusunda dur noktası olmayan bir adamdan çocuk sahibi olmak çok riskli.Size yonelik davranışlarından çok çocuğuna sevgiyi gösteriş biçimi verdiği eğitim sizi rahatsız edecek

Öncelikle buraya konu açıyorsanız hakaret vs yoksa gelecek karşıt yorumlarada hazır ve razı olacaksınız!
İkincisi ben bunu cımbızla çekip almadım. Zira bu okul meselesi sizin hayatınızdaki ANA konulardan biri. Bu konu sizin için büyük bir sorun. Eski konularınız malum.
Sürekli bir haklı olma isteği içersindesiniz, bu bariz. Ve genele ve geçmişe bakınca hatalı taraf çoğunlukla siz olduğunuz için bu şekilde davranıyorsunuz.
Şuan size evrenin sırrını anlatsam beni dinlemezsiniz fakat size tavsiyem eğer eşinizi seviyorsanız, ki sevdiğinizi düşünüyorum zira konularınızda bir üzüntü hakim, bu okul vs konularını kapatın bitirin artık. Bu şekilde bir arpa boyu yol alacağınız yok.

Adam okul okuyacağını göz ardı ederek , derslere aktif bir şekilde girerek nasıl çalışarak kira+ev ihtiyaçları+bebek masrafı karşılayabileceğini düşünüyor..
Benim çalıştığım durumda bile tek başıma bunlara yetişemem ki, ailelerden başka bir şehire yerleşeceğiz ,ben de çalışsam bebeğe bakacak kimse yok..
Bebek doğsa ben işte çalışamam kendisi de part-time bir işte çalışarak bunlara nasıl yetişebilir ??
Ben bunları düşünerek okulundan bahsediyorum..
Öfke vs problemi olmadığını düşünürsem,iyi bir geçimim olsa okul olmasa düzenli bir işi olsa 2 yıl olmuş evleneli ben de çocuk düşünebilirdim..
Bilmem anlatabildim mi ..

Ben hala eşinizin "Suriyeli biriyle evlensem daha mutlu olurdum" cümlesinde ne demek istediğini anlayamadim:KK64: Onu alıkoyan şey ne?Saçmalama konusunda dur noktası olmayan bir adamdan çocuk sahibi olmak çok riskli.Size yonelik davranışlarından çok çocuğuna sevgiyi gösteriş biçimi verdiği eğitim sizi rahatsız edecek

Aynı dili konuşmuyoruz o durumda bile anlaşırdım mı demek istedi bilmiyorum ki..
Beni karşısına alıp güzel güzel sakince konuşmayı denedi de biz mi dinlemedik bilmiyorum ki..

Back
X