Oğlum artık yok.

Allah sabır versin Canım üzülme hayırlısı böyleymiş İnşallah en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olursun.Düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş.Başın sağolsun.Allah onun ömrünü yeniden olacak bebeğine versin

İnna lillah ve inna ileyhi raciun.... Allah sabır versin

Ya konuyu tazelemek istemezdim.
Ama okudukça mahvoldum.
Ne diyecegimı bilmiyorum..
Gelen de Allah'tan giden de Allah'tan.
Alan da O veren de O.
İnşaallah düşünüp mahvetmiyorsunz kendinizi .
Kendinize dikkat edin.
Sizin ani ve sürekli aglamalarınız, bedeninizi güçsüz düşürür.
Eşiniz elbetteki size destek oluyordur.
Lütfen birbirinize sımsıkı sarılın.
Elbetteki o Cennettedir.
Ve size herhangi bir dargınlık yasa küskünlüğü yoktur. Olamaz daa.
Siz onun için en doğru kararı verdiniz.
Konuda bir kaç tane daha örnek yasantilar yazılmış. 1 kaç gün birlikte zaman geçirip ayrilmakta çok zordur. Sonuçta kokusu sıcaklığı insanı alıp götürür.
İçinizi ferah tutun. Bol bol dua edin.
Sevdiklerinizden de dua talep edin.
Ki dualarimiz sizinle.
Insaallah suan bulunduğunuz bu durumu kısa zaman içinde sağ salim atlatirsiniz.
Rabbim sabir versin. yar ve yardımcınız olsun.
En kisa zamanda Hayirlisi ile İnşaallah sağlıklı bi gebelik sonrası evladınızı kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin.

Tazelenmedi acım.. hiç geçmediki.. ağlamalarım geçti .. dışa vurumlarım yok artık . ama içimdeki boşluk çok büyük . her dua istedim herkesden . başka çarem yok gidecek kapım yok . Doğunca ölseydi ozaman Allah almıs olacaktı . Ama aldırarak ben yapmış oldum . okadar özlüyorumki varlıgını karnıma gidiyor elim bazen istemsiz. bomboş .. karnım boş beynim boş yüreğim boş artık .. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın doğacaklara sağlık versin inşallah.

Cennette
Cennette, kanatlarını takmış uçarken senin için şefaatci olur Allah'ın izni ile. Bende ilk bebeğimi düşük sonucu kaybetmiştim. Çok üzülmüş dünyanın sonu olduğunu düşünmüştüm. Hatta bir daha bebeğim olmayacak gibisinden saçma bir düşünceye kapılmıştım. Üzerinden dört ay geçti çok şükür yeniden hamileyim. Bir daha olacak çocuğun Umudun olur inşallah. Umudunu yitirdin diye sakın gelecekte ki umudunu kaybetme.

Allah sabır versin başınız sağolsun zaten siz elinizden geleni yapmışsınız yaşayacak olsa da beklersiniz niye küssün o sizi cennette bekliyor benim de bir yavrum var cennette bekleyen Allahım bir daha böyle acılar yaşatmasın bizlere

amin inşallah aldırdıgım için kendimi affedemiyorum işte . öleceksede bu benim kararımla değil karnımda yada doğunca eceliyle olmalıydı . buyüzden beni affedeceğini düşğnmüyorum . Allahım kimseye yaşatmasın inşallah herkese sağlıklı evlatlar versin

Canım insan ne diyeceğini bilemiyor benim de bebeğimin kalbi durmuştu kendimi o kadar çok suçlamıştım ki acaba. Benim yüzümden mi diye yanlış hareket mi yaptım diye ama öyle düşünmeyelim sonuçta isteyerek olmadı Allah tarafından olan bişey daha çok acı çekmesini engelledin demişsin ya denek yerine koyacaklardı diye belki o zaman daha kötü olacaktı Cenetteki meleğin sana şefaatçi olur tekrardan Aşlah rahmet eğlesin

Canim cok zor seyler yasamissin Allah sabir versin basin sagolsun, yazdiklarini okuyunca ne diyecegimi nerden basliycagimi bilemedim ama malesef evlat acisi yabanci oldugum bir duygu degil ...
Seni cok iyi anlayabiliyorum...

bende oglumu karnimda kaybettim 27+3 hftalikken sezeryanla aldilr, seni cok cok iyi anliyrm tabi senn yasadiklarn daha farkli ama aci ayni cok zor...tarifi yok Rabbim kimseye yasatmasn..
Sana da bol sabirlar versin insallah saglikli sihatli evlatlarin olur.
Evladin sana kusermi hic cnm kader byleydi kendini suclama byle sakin dusunme, kaderinde varmis melek olucakmis oglun seni cennette bekliyor annesi...
Sorularina gelincede cnm sutum gelmisti ve doktorum ilac verdi sutum o sekilde kesilmisti.
Tekrar gebelik icin de 6 ay sure vermslerdi dikislerimdn dolayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…