Oğlum artık yok.

Çok güzel bi yazı aglayarak okudum. Ama keşke bende senin gibi bekleseydim beklemeyip ben aldırdıgım için kendimi suçlu hissediyorum. Oyuzden bilmiyorum oğşum beni yanında ister mi. ne güzel hemen hamile kalmıssın . kendşliğinden mi oldu bişey mi yaptın. inşallah benimde hemen olur . Rabbim acımı unutturur

Aminn inşallah cnm .. Kndni suçlama cnm kanser olduğu için sanada zarar verebilirdi hayrlısı boyleymiş cnm .. Kendiliğinden oldu cnm hamile kalmadan folik asit kullandım bebbegm sağlıklı olsun dıe çok şükür bi skntmz yok bu yavrumda Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ınsallh

O kadar cok üzüldüm kı kalbim nasıl sızladı okurken Allahım sana sabır versin .tez zamanda umuduna Yen'i bir umut olacak hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin :,(

Kendim yaşamış gibi üzüldüm inanın şu an ağlayarak yazıyorum satırlarımı. Başınız sağolsun. Üzülmeyin demek boş biliyorum en çok içi yanan sizsiniz. Ama şoyle dusunun bu dunyada ömrü olmayan her bebek ahirette anne ve babasini almadan cennete girmeyecek. Annem babam gelmezse cennete gelmem ya Rabbim diyecek. Sizlere şefaatçi olacak. Ne mutlu size ki sizi bekleyen bir şefaatçiniz var.
Erken karar verme dusuncesinde de kendinizi suçlamayın cunku bir cok doktorla profesörle gorusmussuznuz yani tibbin yapacagi bir sey yokmus ve size zarar verme ihtimali varmis, bu durumda siz en mantikli karari almissiniz. O sizi asla suclamaz aksine o bir melek, meleginiz sizi gunahsiz tertemiz sekilde bekliyor, size en zor zamaninizda mahşerde anne ben varım korkma diyecek.
Biliyorsaniz eger Kuran okuyun, maneviyat size bu zamanda cok destek olur.
Rabbim yardimciniz olsun, sabırlar versin inşallah. Size çok dua edecegim iyi olmaniz icin.

Allah razı olsun . Allah kabul etsin . insan oğlu işte tüm acılar bizim için ama gözümğn önğnden gitmiyo işte annem tebessüm ediyodu diyo yıkanırken . inşallah unutmaz beni . allahım affetsin

Arkadasim allah sabir versin cok zordur eminim rabbim acisini tez zamanda unuttursun sana insallah

Hala olacagimi ogrendigimde korunuyordum ki zaten pco hstasiyim adet gormuyorum hamile kalamam noyetimde yoktu. Ve bir hafta sonra hamile oldugumu ogrendim!

İkimiz kiz kardes gibiydik zaten kontroller belirtiler allhim hersey sahane....

Kese gorundu kalp atisi alindi doktor 12. Haftada ikili test icin gorusuruz dedi ayrildim hastaneden...

Ve gittigimde kalbinin bir kac gun once durdugunu ogrendim.

Gelinimizin karnina bakmak, onun karninin buyudugunu gormek inanilmaz zor geldi itiraf ediyorum. Uzun bir sure gormek istemedim onu. Ben kurtaja girdigim gun o cinsiyetini ogrenmisti...

Bir anda onun da hamileligi zehir oldu. Doya doya gobegini gosteremedi bile yazik kizcagiza ayni senin gibi...

Ama cok sansliydim ki, rabbim onun dogumu gerceklesmeden bana tekrar gebelik nasip etti. Yegenim dogdugunda 12 haftalik hamileydim. Onun dogumu cok heyecanlandirdi beni mutlu etti filan... simdi icimde buruk bir mutluluk... kaybetmeseydim benimki de su an dogmus olacakti... yegenime her baktigimda o geliyor aklima... okula basladiginda, dogum gunlerinde...

Cok sukur simdiki bebegimle avutuyorum kendimi de, ablanin da senin de durumunuz cidden cok zor en iyi ben anlarim allah yardimciniz olsun. İnsallah ablan da tez zamanda sen dogum yapmadan alir guzel haberini...

çok zor inanılmaz zor acılar bunlar. rabbim dayanma kuvveti versin. nezaman geçecek bogazımdaki düğüm bilmiyorum bu acı nası geçicek bilmiyorum . inşallah banada nasip olur sağlıklı bebekler. bende kendimi avuturum..

Canim insallah...

Eminim ki olacaktir. Su an acin cok taze. Ben ben o kdar kucuk bebegimi kaybettim diye agir depresyon girdim. Paokolog destegi aldim psikiatr yonlendirmelerine gitmedim ilac kullanmam lazimdi aslinda.

Yatiyodum aksam, gecenin korunde haykirarak aglayarak uyaniyodum sabaha kadar aglama nobetleri gecirdim cok uzun zaman.

2,5 aya yakin esimle birlikte olmadim, ve toplam 3 ayda 14 kilo verdim cok ama cok agir gecirdim o depresyonu. Ama gecirdim...

Anlat, agla, bagir cagir icinde ne var ne yoksa akit yoksa daha da kotu olur....

allah sabırlar versin canım sorularına yanıtım yok ama senin için bol dua ederim
allahım güç kuvvet versin sana

Allah razı olsun . Allah kabul etsin . insan oğlu işte tüm acılar bizim için ama gözümğn önğnden gitmiyo işte annem tebessüm ediyodu diyo yıkanırken . inşallah unutmaz beni . allahım affetsin
Dun gece burada mesajlarinizi okurken bir yazi paylasmis arkadaslardan birisi. Evladin annesine sözleri. Okudum ve cok etkilendim cok agladim, esim de agladi. Acinizla kiyaslanamaz tabi ama bi dusugum var daha coook küçükken, bi noktayken belkide. Sizin yasadiklarinizin onda biri belki benim yasadigim ama kayip kayip iste, evlat evlat. Gece o geldi aklima o yaziyi okurken icimden bir seyler koptu gitti ve dedim ki Allahim biz ne kadar şanslı anne ve babalariz, senin bu lütfunu hakedecek ne yaptik dedim? Acı hep tazedir ama tesellisi Allahtır. Ben eminim ki Rabbim bizlere daha hayirli ikiz ikiz evlatlar nasip edecek. (Bana herkes ikizin olsun diye dua ediyo). Acınız cok yeni, zamanla icinizdeki yangin azalacak, sabirli olun. Bakin gececek demiyorum azalacak. İnanın yattim kalktim aklim sizde kaldi.

Rabbim sabir versin

allahım sabır versin sizlere ne büyük bir acıdır tahmin edebiliyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın bunları bir daha ki sefere sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.çok çok üzüldüm inan ağlayarak okudum. rabbim korusun bütün evlatlarımızı

Ben daha önce bi düşük yaşamıstım. kendiliğinden oldu daha 2 haftalıkken . onda bukadar acı hissetmemiştim. Ama bu bebeğim kocaman olmustu . tekmelerini hissettikce sevinemedim bile. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın . inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.

Amin insallah

Allah tüm evlatları korusun inanın acısı anlatılamaz anlamayında yaşatmasın inşallah hiç bilmeyin bu acıyı. amin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.

Allah tüm evlatları korusun inanın acısı anlatılamaz anlamayında yaşatmasın inşallah hiç bilmeyin bu acıyı. amin inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.
annem bir bebeğini dr hatası yüzünden doğumda kaybetti , daha sonra bir bebeğini de erken doğum da yaşatamadıkları için kaybetti yani bir abim ve bir ablam ölmüş benim......
üzerinden 35 sene geçmiş fakat annem hala gözyaşlarıyla anlatır yaşadıklarını. Ablam doğum sırasında öldüğü için yüzünü bile görememiş bir kez. unutmak mümkün değil benim gördüğüm yaşadığım kadarıyla sadece alışıyorsun zamanla allah a sığınıp. Melekleriniz sizi cennetin kapısında bekliyorlar inşallah.

Allah sabırlar versin annenin yaşadıgı daha zor. eşyalar alınmıs hastane dönüşü yatagı hazır . ben daha yolun yarısındaydım. yaşamayan bilemez .şimdi geldim oğlumun mezarından topragının üstüne yatıp ağlamak istedim mezar tasını öpmek istedim . Acısı tarifsiz . rabbim yardımcımız olsun. doğacak çocuklarımıza sağlık sıhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…