Benimde bebeğimin beyninde kis cıkmıstı 24. Haftada küçüldü kisler. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Çok üzüldüm bu sınavın insallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.
Allah rahmet eğlesin cennette seni bekliyor annesi meleğin.merhaba ..
benim hikayem 19 haftamda başladı. Ozamana kadar herşey normal testler normaldi güzel oğlum tekmelemeye başlamıştı . isim düşünmeye başlamıştık babasıyla.. pazartesi günü bebek arabamız geldi kurduk. Hayaller kurduk. salı günü geldi çattı kontrol günü. Doktor daha bakmaya başladıgı anda yüzü düştü. benimde içime ateş.. beyninde bi karartı küçük oğlumun 6 santim kafasında tam 3 santim kitle .
perinatoloğa yönlendirdi. gittik . kanama var beyninde dedi . doğma ihtimali yok yakında ölür alalım. hemen başka doktor bulduk ertesi gün. baktı kist dedi ama giç bukadar büyüğünü görmedim mr çektirelim dedi. çektirdik . sonuç daha 20 haftalık 300 gr olan güzel oğlum kanser .anne karnında tüm vucuduna yayılacak doğmayacak alalım dedi. istanbula gittik .doğsa ameliyat edebilecek beyin cerrahına gitti sonuçlar .. yine hüsran doğmaz demiş doğsada ameliyatta elimde ölür. Alınacak ..
Döndük memelekete son çare bi prof daha. amniosentez yaptı bi ihtimal var dedi inandık . 1 haftaya çıkar sonuçlar dedi. meğer denek yapmakmış amacı bizi 24. haftayı atlatıp bebek alınamaz deyip gidişatı izleyemek . Türkiyede örneği az çünkü. 23 haftamda aldırdım oğlumu canlı canlı doğurdum . bana ne yapacagını bilemiyorduk çünkü kanser ve yayılacaktı. gözlerimin önünde 17 saat sancıdan sonra doğurdum. baktım ellerine yüzüne kulaklarına. insan bi şoka giriyor keşke alıp bağrıma bassaymışım sonkez hissetseymiş annesini. patolojiden sonra gömdük . adınıda UMUT koyduk.
acım çok taze ama aklımda birsürü soru işareti var . uzun oldu okuyan olurmu bilmem ama sorularımı yazayım
-sütüm gelecek taş oldu göğüslerim ilaç vermediler evde ne yapabilirim .
-Oğlum bana küsmüşmüdür . Cennette beklermi beni.
-yeniden nezaman hamile kalabilirim.
-bu acıyı nezaman unuturum .
Allah kimseye evlat acısı vermesin .. yardım edenlerden allah razı olsun..
Selam ve dua ile..
Zor bir süreç canım su an baya hassas olmalısın. Olsun yine verir Allah belki de hayırlısı buydu. Bizim icin demesi kolay tabi yasayan bilir. Herkesin bir sınavı var benim bebegimin beyninde bir bucuk cm kis vardı. İki taneydi gecti sonra. Ama biz o sırada bebegimizin klinefer sendromlu oldugunu ögrendik doktor alınması lazım dedi. Biz istemedik dogum yaptım.bizde bi ümit kisttir diye bekledik. ama mr sonucu kesin ve netti tümörr. inanmadık yakıstıramadık oğlumuza antalyaya istanbula başka proflara yolladık mr ı. sonuç hep aynı tümör tümör. biri kist dese beklerdik . ama malesef. çok sevindim senin adına kist görülebiliyor zaten normalde. benimkisi kist olmayacak kadar büyüktü. ultrasonda yandan gösterdiler bebeğimin kafasını kulak hizasından arkası komple simsiyahtı.
Allah yardımcınız olsunmerhaba ..
benim hikayem 19 haftamda başladı. Ozamana kadar herşey normal testler normaldi güzel oğlum tekmelemeye başlamıştı . isim düşünmeye başlamıştık babasıyla.. pazartesi günü bebek arabamız geldi kurduk. Hayaller kurduk. salı günü geldi çattı kontrol günü. Doktor daha bakmaya başladıgı anda yüzü düştü. benimde içime ateş.. beyninde bi karartı küçük oğlumun 6 santim kafasında tam 3 santim kitle .
perinatoloğa yönlendirdi. gittik . kanama var beyninde dedi . doğma ihtimali yok yakında ölür alalım. hemen başka doktor bulduk ertesi gün. baktı kist dedi ama giç bukadar büyüğünü görmedim mr çektirelim dedi. çektirdik . sonuç daha 20 haftalık 300 gr olan güzel oğlum kanser .anne karnında tüm vucuduna yayılacak doğmayacak alalım dedi. istanbula gittik .doğsa ameliyat edebilecek beyin cerrahına gitti sonuçlar .. yine hüsran doğmaz demiş doğsada ameliyatta elimde ölür. Alınacak ..
Döndük memelekete son çare bi prof daha. amniosentez yaptı bi ihtimal var dedi inandık . 1 haftaya çıkar sonuçlar dedi. meğer denek yapmakmış amacı bizi 24. haftayı atlatıp bebek alınamaz deyip gidişatı izleyemek . Türkiyede örneği az çünkü. 23 haftamda aldırdım oğlumu canlı canlı doğurdum . bana ne yapacagını bilemiyorduk çünkü kanser ve yayılacaktı. gözlerimin önünde 17 saat sancıdan sonra doğurdum. baktım ellerine yüzüne kulaklarına. insan bi şoka giriyor keşke alıp bağrıma bassaymışım sonkez hissetseymiş annesini. patolojiden sonra gömdük . adınıda UMUT koyduk.
acım çok taze ama aklımda birsürü soru işareti var . uzun oldu okuyan olurmu bilmem ama sorularımı yazayım
Selam ve dua ile..
Allah rahmet eğlesin cennette seni bekliyor annesi meleğin.
Korunmadan ilişkiye devam et çabuk hamile kalırsın, bebeğin sana küsmez o seni bekliyor içini ferah tut rabbim dayanma gücü versin
Canım benim dayımın oğlunun eşide 4 aylı kürtaj oldu 1 ay sonrada hamile kaldı bebişi 2 aylık kucağında şuanHemen hamile kalırsan rahim toparlamadıgı için düşer diyorlar korkuyorum
Vücuduna bi izin ver toparlan bence canım ben üc ay diye biliyorum ama.Hemen hamile kalırsan rahim toparlamadıgı için düşer diyorlar korkuyorum
Zor bir süreç canım su an baya hassas olmalısın. Olsun yine verir Allah belki de hayırlısı buydu. Bizim icin demesi kolay tabi yasayan bilir. Herkesin bir sınavı var benim bebegimin beyninde bir bucuk cm kis vardı. İki taneydi gecti sonra. Ama biz o sırada bebegimizin klinefer sendromlu oldugunu ögrendik doktor alınması lazım dedi. Biz istemedik dogum yaptım.
Canım benim dayımın oğlunun eşide 4 aylı kürtaj oldu 1 ay sonrada hamile kaldı bebişi 2 aylık kucağında şuan
Vücuduna bi izin ver toparlan bence canım ben üc ay diye biliyorum ama.
Aminnn inşallah canım den rabbimden istemeye devam et şuan rahmin çok teniz olduğu için hamile kalman daha yüksek..Allahım çok sevindim onun adına. aşlahım banada nasip etsin inşallah..
canim basiniz sag olsun..seni cok iyi anliyorum canim..tabikide oglusun sana kizmaz bak annesi o bi melek oldu..ben de 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizimi kaybettim..zor bi durum ama rabbim sabrini veriyor..benim sutumde coktu en son doktor ilac verdi..ictim sutum durdu..ben 6 ay sonra tekrardan hamile kaldim cok sukur kizimi sag salim kucagima aldim ve suan kizim 3,5 yasinda..ve yine hamileyim 23 haftaligiz..insallah sende en kisa zaman hamile kalirsin..hep guzel seyler dusun canim..rabbim buyuktur.
Canım benim oğlun meşek oldu şimdi orda seni bekliyor annesi küser mi sana hiç. Sen keyfi aldırmadın ki onu sağlık probleminden ötürü. Sen istemezmiydin onu doğurup büyütmeyi. Kendini başka işlere vur düşünmemeye çalış. Zaman her şeyin ilacı. İnşallah umut umudun olur biranönce tekrardan anne olursun. Allah sabır versin. Bir daha böyle şeyler yaşatmasın.merhaba ..
Selam ve dua ile..
Canım benim oğlun meşek oldu şimdi orda seni bekliyor annesi küser mi sana hiç. Sen keyfi aldırmadın ki onu sağlık probleminden ötürü. Sen istemezmiydin onu doğurup büyütmeyi. Kendini başka işlere vur düşünmemeye çalış. Zaman her şeyin ilacı. İnşallah umut umudun olur biranönce tekrardan anne olursun. Allah sabır versin. Bir daha böyle şeyler yaşatmasın.
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsun. Burda senlik bir durum yok. Sen bebişini hasta yapmadınki. Kendini suçlamayı bırak. Yoksa depresyona girersin. Gelecekte doğacak çocuğunu veya çocuklarını düşün. Onlar için dimdik ayakta durman lazım. Bugünler geçecek ve ilerde bıruk bir anı olarak kalıcak.amin çok teşekkür ederim. Kendimi affedemiyorum işte . Bende beraber ölseydimde aldırmasaydım diyorum. gözğmün önümden gitmiyo yavrum büyüyecekti koca adam olacaktı . Nasip olmadı..
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsun. Burda senlik bir durum yok. Sen bebişini hasta yapmadınki. Kendini suçlamayı bırak. Yoksa depresyona girersin. Gelecekte doğacak çocuğunu veya çocuklarını düşün. Onlar için dimdik ayakta durman lazım. Bugünler geçecek ve ilerde bıruk bir anı olarak kalıcak.
Allah sabır versin önceliklemerhaba ..
Selam ve dua ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?