Oğlum artık yok.

Benimde bebeğimin beyninde kis cıkmıstı 24. Haftada küçüldü kisler. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Çok üzüldüm bu sınavın insallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.

bizde bi ümit kisttir diye bekledik. ama mr sonucu kesin ve netti tümörr. inanmadık yakıstıramadık oğlumuza antalyaya istanbula başka proflara yolladık mr ı. sonuç hep aynı tümör tümör. biri kist dese beklerdik . ama malesef. çok sevindim senin adına kist görülebiliyor zaten normalde. benimkisi kist olmayacak kadar büyüktü. ultrasonda yandan gösterdiler bebeğimin kafasını kulak hizasından arkası komple simsiyahtı.

Allah rahmet eğlesin cennette seni bekliyor annesi meleğin.

Korunmadan ilişkiye devam et çabuk hamile kalırsın, bebeğin sana küsmez o seni bekliyor içini ferah tut rabbim dayanma gücü versin

Allah tan tum iyiliklerin senle olmasini diliyorum ve cokca sabir diliyorum.
Hayirli evlatlarin olur insallah tez zamanda hayirlisiyla..
Bebegin cennette seni bekleyecek insallah
Annesi
Sevgiler..

Zor bir süreç canım su an baya hassas olmalısın. Olsun yine verir Allah belki de hayırlısı buydu. Bizim icin demesi kolay tabi yasayan bilir. Herkesin bir sınavı var benim bebegimin beyninde bir bucuk cm kis vardı. İki taneydi gecti sonra. Ama biz o sırada bebegimizin klinefer sendromlu oldugunu ögrendik doktor alınması lazım dedi. Biz istemedik dogum yaptım.

Allah yardımcınız olsun

yani doktorlar herseye alalım diyorlar . şimdi nasıl bebeğin . allah sağlıklı sıhatli ömürler versin . benim bebeğiminki 3 cm di . beyin dokusunda erime var dediler zarar vermeye başlamıstı.

Vücuduna bi izin ver toparlan bence canım ben üc ay diye biliyorum ama.

Bendede eşimdede problem yok ama hemen hamile kalamıyorum zaten. oyuzden ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum. zaten süt hormonumda çok fazla. oda korur biraz .

Allahım çok sevindim onun adına. aşlahım banada nasip etsin inşallah..
Aminnn inşallah canım den rabbimden istemeye devam et şuan rahmin çok teniz olduğu için hamile kalman daha yüksek..

Allahın izniyle tekrar hamile kalır hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Okurken ağladım basınız sağolsun. O size kusmez ki. Şimdi bir melek. Rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin. En yakın zamanda yerini doldursun Rabbim inşallah. ..

canim basiniz sag olsun..seni cok iyi anliyorum canim..tabikide oglusun sana kizmaz bak annesi o bi melek oldu..ben de 26 haftalikken erken dogum yaptim canim kizimi kaybettim..zor bi durum ama rabbim sabrini veriyor..benim sutumde coktu en son doktor ilac verdi..ictim sutum durdu..ben 6 ay sonra tekrardan hamile kaldim cok sukur kizimi sag salim kucagima aldim ve suan kizim 3,5 yasinda..ve yine hamileyim 23 haftaligiz..insallah sende en kisa zaman hamile kalirsin..hep guzel seyler dusun canim..rabbim buyuktur.

Nasıl atlattın. benim gözümün önünde oğlum gitmiyo yutkunamıyorum. kendimden nefret ediyorum gün geçtikce kötü oluyorum

Canım benim oğlun meşek oldu şimdi orda seni bekliyor annesi küser mi sana hiç. Sen keyfi aldırmadın ki onu sağlık probleminden ötürü. Sen istemezmiydin onu doğurup büyütmeyi. Kendini başka işlere vur düşünmemeye çalış. Zaman her şeyin ilacı. İnşallah umut umudun olur biranönce tekrardan anne olursun. Allah sabır versin. Bir daha böyle şeyler yaşatmasın.

amin çok teşekkür ederim. Kendimi affedemiyorum işte . Bende beraber ölseydimde aldırmasaydım diyorum. gözğmün önümden gitmiyo yavrum büyüyecekti koca adam olacaktı . Nasip olmadı..

amin çok teşekkür ederim. Kendimi affedemiyorum işte . Bende beraber ölseydimde aldırmasaydım diyorum. gözğmün önümden gitmiyo yavrum büyüyecekti koca adam olacaktı . Nasip olmadı..
Kesinlikle çok yanlış düşünüyorsun. Burda senlik bir durum yok. Sen bebişini hasta yapmadınki. Kendini suçlamayı bırak. Yoksa depresyona girersin. Gelecekte doğacak çocuğunu veya çocuklarını düşün. Onlar için dimdik ayakta durman lazım. Bugünler geçecek ve ilerde bıruk bir anı olarak kalıcak.

Allahım tez zamanda inşallah .. Rabbim doğacak çocuklarıma sağlık versin.

Allah sabır versin öncelikle
Bnde gecen temmuz ayında oğlumu dogurdum .. Daha 5 aylıkken yani senin bebegin kadrken kalp hastası olduğunu öğrendim bütün doktorlar yaşamaz dediler çok zor amilytı dediler ben aldırmadım kıyamadım ölcksede Allah verdi Allah alsın dedim ve 37. Haftamda bayrmn ilk günü suyum geldi ve hastaneye gttık doğum gercklsti snra kuveze alındı ameliyat edilmesi için tetkikler yapıldı 7 günlükken açık kalp amelytı oldu snra yoğun bakmda kaldı ve oğlumu kaybettik( 16 gün yaşadı sadece dedikleri gbi... İlk zmnlar sutumu sagdım buzluga attım hep snra umudumu bitrnce yavas yavaş sağma işini azalttm ve öyle gelmemeye başladı.. Sonrasında doğumdan iki ay sonra suanki kızıma hamile kaldım şimdi 32 haftalık olduk Rabbim ona uzun ömürler versin korusun saklasın inşallah.. Ben bi yazı okudum öyle toparladım atayım oku snde.
https://www.google.com.tr/amp/s/www...irer-ve-annesine-bunlari-soyler.672359/&amp=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…