Oğlum babaannesine Anne diyor?

peki ne yapim cocugumu babasinami birakim gidim yani onu gormeden nasil yasarim?

Ne munasebet? Sen o kadar icinde buyut cile cek dogur sonra da al sana cocuk diye ellerine mi birakacaksin? Cocugunu da gotur nereye gotureceksen artik. Ara polisi gelsinler alsinlar seni birakmazlar vs diyorsan eger. Hayata 0dan baslamak zordur her zaman icin ama senin hayata tutunmam icin amacin var: oglun

canim kendi annene laf gecirirsin ama kv ye ben yapamam yani cevap veremiyorum ona ole deme bole deme diyemiyorum ki cocugumun herseyine karisiyor gormen lazim ne yedirdigime ne giydirdigime iste yelek giydir usutmesin sunu yedirme bunu yedir sunu alma bunu al vs vs biktim artik gercekten bekliyorum sadece zamanini bekliyorum cocugumu alip gitmeyide bilcem. nasil annemin evinden kocaya kactiysam koca evinden kurtulmayida bilirim sadece zaman

en iyi yontem polisi aramak bencede degilmi

yürüsün gitsin işine ona mı doğurdunuz çocuğu ay ne sinir. kocanız ne diyor bu duruma?

kv de öyle annem annem dese daha fena cevap veririm. Kv kim oluyor işte bak kendini ilk günden ezirmişsin. Eşinin sevgisinden de emin değilsin. Hep bi muallak. Araftasın resmen. Sana kızıyorum arkadaşım kendine güvenmediğin için başkalarını kendinden daha önemli ve saygıdeğer bulduğun için. Kendine gel silkilen. Ve hayatla savaş

ne güzel zamanla her şey oturur.böyle güzel bir aile ortamı çocuk için çok iyidir diye düşünüyorum.

aynen oyle kendimi degil baskalarini onemsiyorum o ne der bu neder diye dusunmekten kafayi yiyorum bir gunde kendimi dusunmuyorum ve bu yuzden kaybediyorum

ne güzel zamanla her şey oturur.böyle güzel bir aile ortamı çocuk için çok iyidir diye düşünüyorum.
zaman dediysem uzun degil cok kisa bi zaman daha beklicem cnm.. bahane ariyorum yani hani durduk yere buna noldu simdi demesinler biryerden patlak versinlerki onu bahane edip gideyim

sana gerçekten çok üzüldüm daha hayatının baharındasın ama şu yaşadığın hayata bak.belki de yaşın gereği kv bilgin yok diye karışıyordur herşeye.ama tabi bu bile doğru değil ben daha fazla yazmak istemiyorum konuna çünkü hep ters tepki veriyorsun tavsiyelere kulak ver ve kendini önemse hereşyden önce annesin sen ve o çocuğun küfüre değil mutlu bir aile ortamına ihtiyacı var senden çok o çocuk için üzüldüm inan.kendimden önce çocuğumu düşündüm hep keşke sende yapabilsen ve çocuğun için yepyeni bir hayat kurabilsen.hakkında hayırlısı olsun yaşadıklarını evladına yaşatmaman ve çocuğunun ve kendinin kıymetini bilmen dileğiyle.

aynen oyle kendimi degil baskalarini onemsiyorum o ne der bu neder diye dusunmekten kafayi yiyorum bir gunde kendimi dusunmuyorum ve bu yuzden kaybediyorum
en değerli şey oğlun sonra da sen. Bu kadar. Ötesi yok. Herkes sana saygı duymak zorunda sen bir bireysim. Herkes senin düşüncelerini dinlemek zorunda.
Saygısızlık dolu bir evde daha fazla durma. Boşanma kararı aldıysan sağlam bir düzen kur kafanda ve güçlü ol her şeye herkese rağmen

neye ters tepki verdim canim hepinizin soyledikleri aklimda merak etme hic birini kulak arsi etmiyorum yardimci oluyosunuz bana yani saolun gercekten... tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…