Oğlum babaannesine Anne diyor?

Zaten siginma evine gdicem annemin evine degil uzak biyere gitcem mor cati var 183u arayabilirim ben hazirligimi zaten yaptim burdaki insanlar baya yardimci oldular gercegi gorebiliyorum artik... ama korku var icimde cokk buyuk korku onu yenemiyorum.

3 kere bosanma asamasindan donduk cocuk oyuncagina dondu daha sanmiyorum canim
o zaman hemen boşanacağım diye kestirip atma kaçmışsın evlenmişsin ama ayrılmak evlenmek kadar kolay değil sadece kendin olsa çık git gir işe kendi hayatını kur derim ortada çocuk da var.önce kendini sağlama almalısın ki çocuğuna bakabileceğini göstermelisin mahkemede.evlilik çocuk oyuncağı değil ve bu durum böyle gitmez.sen burda bu kadar insanın söylediklerini kulak arkası ediyorsun ve dediğin birkaç cümle boşanacağım çalıştırmazlar yapamıyorum zaten eşimi ikna edemem gibi peki biz ne diyelim sana yardım etmeye çalışıyoruz fikir veriyoruz herşeye negatif cevap veriyorsun o zmaan kardeşim boşanmak istiyorsan gider çalışırsın mahkemede çalıştığını sunarsın hakime çocuğunu alırsın paşa paşa yaşarsın. boşanamayacaksan da bu da kaderim dersin sesini çıkarmadan oturursun ama benim tavsiyem bunu sakın yapma.kendine çok yazık ediyorsun inan karşımda olsam bir silkelerdim seni sinir oldum bak iyice sana

Cozum ariyorum canim konu acmam dogru birazda canimin skintisi cunku hic arkadasim yok komsum yok anam babam yok yanimda cocugum bi var bi yok telefonum yokk 2 haftadir bi odanin icine tikilip kaldim sadece vcye ckiyorum odamdan. stres sinirden zayifladim artik bu yasimda kafam hic bsey kaldirmaz oldu inanki...bazen evet susim dayak yemim dedigim dogru cunku bu yolu ben cizdim kendime kader diyip allahi suclayamam benim hatam ve cekmem gerekiyomus... bazende neden cekiyorum hersey benim elimde korkma gamze al cocugunu git diyorum sonra bulurlar seni cocugu alirlar elinden bide guzelce vurur oldururler beni tam olur bunca sene bosa yasamis olurum... hersey elimde butun dedikleriniz aklimda ama saeece korku var ve onu yenemiyorum canim

dogru haklisin..... baska dicek biseyim yok hepiniz haklisiniz.

Canım haklısın ..
Buradakiler de haklı ama denildiği gibi kolay değil hiç bişey aklın yolu bir kaçıp kurtulmak sana yapılanlara tahammül etmemek ama arkanda kimse yok cok küçüksün üstelik birde çocuğun var ..
Baskıcı zorba cahil bi ailenin içindesin..
Kaçıp gitsen sığınma evine seni neler beklediğini bilmiyorsun bu insana korku verir evet bi çocukla beş parasız ne yapabilirim diyorsun...
Korkularında haksız degılsın
Ama bu şekilde yaşamaya devam edersen sonrası için cok gec olucak bi iki çocuk daha yapıcaksın sonrası kaderine teslim silik çocukları üstünde söz hakkı olmayan hizmetci Gamze ...
Ama gidersen seni bulamıycakları bi yere çocuğunla daha sıkı bağınız olacak zamanla sığınma evi seni bi işe sokar belki sığınma evinde senin gibi kimsesiz insanlarla tanışıp kader yoldaşlığı yapabilir belki yıllar sonra ayaklarının üstünde durup gerçekten kadın olacak yasa geldıgınde düzgün bi evlilik bile yapabilirsin ..
ama bunları yaparken cok dikkatlı olman lazım yoksa bu caniler çocuğu sana vermezler asla zira cok düşkünler ona ..

Dediin gibi gercektende cok duskunler tapiyolar resmen o olmadan yasayamayiz diyorlar ama bende anneyim cocugum olmadan bende yasayamamki ne yapcam cokk sasirdim tek care kadin siginma evi oylemi

ne diyeyim ki.
dencek bişey de yok sana artık gamze.
içinde buluınduğun durumun vahameti ortada.
gücün yok korkuyorsun.
ha deyince silkelenip kurtulamayacağın da ortada.
taa bıçak kemiğe dayanıncaya kadar çekeceksin böyle.

Tesekkur ederim abla..

aynen oyle ama o bicagin kemige dayanmasini artik okadar cok istiyorumki

gerekirse o filmlerdeki anneler gibi olacaksın. Hayvanları düşün en basitinden. Nasıl sahipleniyorlar yavrularını. Geyiklerin yavrularını almak için aslanlarla nasıl savaştığını düşün. Anneyiz biz. Onlar için her şeyi yaparız unutma

2. Olarak; Benim öz annem oğlumu annem annem diye seviyor. Uyardım ananem diye sev yanlış bu şekilde dedim ki oğlan daha 26 günlük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…