Oğlum babaannesine Anne diyor?

Dedigin herseyi yapiyorum

annem de kayınvalidesi ile sadece 5-6 ay gibi aynı mah.oturmuş hizmetçi gibi kullanmak istemişler annemi annem onların sürekli ev işini yapacak yemek-çamaşır-bulaşık onlar ne derse onu yapacak yani annem de sessiz birisi değil ezdirmemiş kendisini tabi bunda babamında payı büyük sonra taşınmışlar eğer annem sessiz olsaydı çok ezerlerdi .

mesajların tamamını okuyamadım hatta sizin yazınızın bile hepsini okuyamadım tahammülsüzlüğümden.

benim yeğenim aynı sebepten dolayı tedavi görüyor. 5 yaşına kadar konuşmadı. sebebini hep fizyolojik olarak aradık fakat annesi çalıştığı için sabahları o uyurken babaannesine bırakıyordu. orada hala ve babanne "annem/kuzum/kızım/yavrum" gibi sevdiği için annesini tanıyamayıp dış dünyaya küstüğünü söylediler. 3 yıldır ailecek bunun tedavisini görüyorlar. kesinlikle ve kesinlikle ne olursunuz bunun önlemini bir şekilde alın

baban arkasinda durmus ama canim

diyince esim kiziyo bna araya fitne sokma diyor
O zaman sen de diceksin ki "annen fitne sokuyor. Ben miyim annesi o mu? " Ne tuhaf insanlar var ya... Bence sen bır an once basla calısmalara .. babaannesine de tepkini koy yoksa bu ılerde cok cıddı sorun olur senın ıcın uzulursun

Ne tuhaf egoları var insanların ya, sen babaannesin bi geri dur .

çocuk sizin çocuğunuz, elbet büyüyüp aklı erdikçe düzelir ama sinir bozucu hakkaten.

Benim annem de aynı şeyi yapıyordu, başka sıkıntılarımız da vardı mesafe koydum, sizin birde aynı evde yaşamanız kötü olmuş.
Ben zaten bu devirde hala gelin ve oğluyla oturmak isteyen kayınvalideleri de anlamıyorum, nasıl rahat ediyorlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…