- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Inanamiyorum. Gercek mi ???
Cocugun ruhsal gelisimini etkiliyor resmen. !!!!!!
diyince esim kiziyo bna araya fitne sokma diyorE siz de babaanneye hiç hop noluyor demediniz mi
Kırıcı değil gerçekleri söylüyor çünkü zaman zaman hepimizin başına geliyor annem de senin gibi sessiz olsaydı belki bugun oda oturuyor oluyordu.
hay ben senin eşinede...neyse arkadaşım çalışma imkanın yok mu senindiyince esim kiziyo bna araya fitne sokma diyor
Ablam sen neden buladar sertsin bir derdinmi var :)
Merak etmeyin geçici bunlar. Tabii ki annesinin siz olduğunun farkındadır sonuçta çocuklla hiç ilgilenmiyor musunuz, birlikte vakit geçirmiyor musunuz? siz ona anneciimm falan gibi kelimeler kullanmıyor musunuz? kaldı ki bir dönem isimle seslenme oluyor çocuklarda benimde olmuş leyla diyormuşum sonra leyla anne demişim. Çocuğunuzla özel vakitler geçriin, gezdirin dolaştırın, oyunlar oynayın. Aynı evde yaşayınca böyle.
annem de kayınvalidesi ile sadece 5-6 ay gibi aynı mah.oturmuş hizmetçi gibi kullanmak istemişler annemi annem onların sürekli ev işini yapacak yemek-çamaşır-bulaşık onlar ne derse onu yapacak yani annem de sessiz birisi değil ezdirmemiş kendisini tabi bunda babamında payı büyük sonra taşınmışlar eğer annem sessiz olsaydı çok ezerlerdi .Annen?
Allaha cok sükür ben iyiyim, dert sende, dayak yiyip susup otturan, hizmetcilik eden sensin kuzum... Keske burda ettigin laflarin yarisini kocana edebileydin....
baban arkasinda durmus ama canimannem de kayınvalidesi ile sadece 5-6 ay gibi aynı mah.oturmuş hizmetçi gibi kullanmak istemişler annemi annem onların sürekli ev işini yapacak yemek-çamaşır-bulaşık onlar ne derse onu yapacak yani annem de sessiz birisi değil ezdirmemiş kendisini tabi bunda babamında payı büyük sonra taşınmışlar eğer annem sessiz olsaydı çok ezerlerdi .
bende :) yok canim bunlarda kadin calistirmak yokkk ama kv calisiyo nasil oluyosahay ben senin eşinede...neyse arkadaşım çalışma imkanın yok mu senin
evet arkasında durmuş ama annemde cevaplarını vermiş seninde artık dişini göstermen gerek gerekirse numaradan sinir krizi geçir o zamanda böyle davranamazlar heralde.baban arkasinda durmus ama canim
O zaman sen de diceksin ki "annen fitne sokuyor. Ben miyim annesi o mu? " Ne tuhaf insanlar var ya... Bence sen bır an once basla calısmalara .. babaannesine de tepkini koy yoksa bu ılerde cok cıddı sorun olur senın ıcın uzulursundiyince esim kiziyo bna araya fitne sokma diyor
calismak zor degil tabiive siz çocuğum için diyebiliyorsunuz.
gidip işe girip çalışıp kendi ayakları üzerinde durmak daha mı zor acaba?
canim ben bosancam zaten cekemiyorum artik yaslandimmO zaman sen de diceksin ki "annen fitne sokuyor. Ben miyim annesi o mu? " Ne tuhaf insanlar var ya... Bence sen bır an once basla calısmalara .. babaannesine de tepkini koy yoksa bu ılerde cok cıddı sorun olur senın ıcın uzulursun
buna karşı gelmek senin elinde ama bunlara daha fazla hizmetçi olma kendi aykların üsütnde dur litfen yaşın genç daha anladığım kadarıyla çalış paranı kazan çocuğunu da kendini de kurtar benden tavsiyebende :) yok canim bunlarda kadin calistirmak yokkk ama kv calisiyo nasil oluyosa
peki boşanıp ne yapmayı düşünüyorsun ailen arkanda duruyor mu ya da durur mucanim ben bosancam zaten cekemiyorum artik yaslandimm
aynen canimevet arkasında durmuş ama annemde cevaplarını vermiş seninde artık dişini göstermen gerek gerekirse numaradan sinir krizi geçir o zamanda böyle davranamazlar heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?