Oğlum babaannesine Anne diyor?

Yazık degil mi o çocuğa niye gidemiyesiniz bunca insan nasıl yapıyo bu kadar korkmayın size bunu yapanlar o çocuğu kim bilir nasıl dolduracaklar

Neyden korkuyorsun Allah aşkına!? Şu hayatta bir tek canım var onu da çocuğum için veremeyecek miyim ! Ne yaparlar döver mi söver mi ? Dövsün sövsün sıkıyorsa yine gider şikayet edersin hapis vs sürünür
doldurcaklar biliyorum nefret edicek benden korkuyorum çocugumu alamam

ev doluyken ben nasıl evden çıkıp darp raporu almaya gidebilirimki... ben evde tek yaşıyan bi insan değilim hanım efendi... ben odamda eşimden şiddet görsemde içeriye gittiğimde kimseye hissettirmemek zorunda zorunda hissediyorum kendimi utanıyorum çünkü biri noldu diye sorunca... eee ben dışarı çıkıcam sorcaklar nereye diye ne dicem? en basta eşim izin verirmi evden çıkmama?? kusura bakmayında hiç bi anne evladından ayrı kalmak istemez ben 3 defa burdan kurtuldum çocugum yanımda yoktu yarım hissettim kendimi kalbim ağlıyordu. 20 yasında olabilirim çocukta olabilirim ama belki anneliğin ne demek oldugunu sizden daha iyi biliyorum.... beni yargılamayın lütfen kimse benim 4 duvar içinde ne yasadıgımı cektiğimi bilmiyo yargılamayada hakkı yok fikriniz varsa verin gidin yargılamaya hakkın yok k.bakma samimi gelmediysem yorum yapmazsın olur biter tmm.

ya öldürürse? kusura bakmayında benim gözümü korkuttular bikere hiç bişeye cesaretim yok kendim alıp basımı giderim buna hakkım var ama konu çocugum olunca onu alıp kaçmayı düşünemiyorum korkuyorum... bulurlar öldürürler. eşkiya bunlar başınıza gelmeden bilemezsinizki.

Güya çocuğuna anne dedirtmek istemesine tahammül edemiyordun şimdi bırakmaktan bahsediyorsun. Sen gidince kimi annesi bilecek sence, kimden nefret ederek büyüyecek? Bu mu evlat sevgin? Sen yarın kurtuluyorsun ya çocuğun? Sana sinirlenince hırsını kimden alacak o manyak kocan sence? O çocuk kimi anne bilecek?
Darp raporu alırsan ve fotoğrafları gösterirsen, tehdit edildiğini söylersen sence evladını kim alabilir senden? Güçlü dur, yarın evladınla git darp raporu al. Ve mahkemede tüm şiddeti tehditleri anlat, koruma da iste hatta.

Benim annem aynı durumda hatta ölüm tehlikesi altında sabahın 5inde herkes uyurken beni aldı ve kaçtı o evden. Bilmem anlatabildim mi?

Benim annem aynı durumda hatta ölüm tehlikesi altında sabahın 5inde herkes uyurken beni aldı ve kaçtı o evden. Bilmem anlatabildim mi?

O zaman yarın dayınla git. Çocuğunu almadan git, dayınla beraber darp raporunu al, savcılığa tehdit edildiğini ve bu nedenle çocuğunu alamadığını anlat. Polis eşliğinde gidersen eşşek gibi verirler çocuğunu.
Önce kendin git raporunu alınca polisle git al çocuğunu.

bilemiyorum... gerçekten korkuyorum. dediklerinizin hepsindehaklısınız ama cocugum zaten beni sevmiyo babaannesine düşkün bana anne demiyo benimle yatmak bile istemiyor yarın olsun bakalım inşallah dayım gelir konuşur anlaşırlar da çocugumdan ayrı çıkmam burdan

İlk fırsatta korkunda çocuğundan kurtulursan elbette babannesine daha düşkün olur.
Riske atma o zaman. Yarın dayın gelince sen tek git. Ama çıkar çıkmaz doğru hastaneye ve savcılığa. Polis eşliğinde alırsın çocuğu. Emin bir tarafları yemez polisi görünce.

bu daha iyi fikir teşekkür ederim yarın bi olsunda bakalım inşallah hayır olsun

Çocuğunu terk edeceksen de tamam kardeş et.... Ama nolur burada bunu açıklayıp hatta meşrulaştırmaya kendini haklı göstermeye çalışma... O çocuğa üzülüp gözüne akşam uyku girmeyecek çok kadın var burada. Yapacaksan yap.. ama burada bize söyleme.. lütfen söyleme.. vallahi söyleme.. kalbimiz acıyor...

benim acımıyo dimi kardeş... haklısınız içimi açmakla hata yapıyorum size. özür dlerim

ben asla kendimi haklı göstermeye calısmıyorum sen beni anlamıyorsun alay ediyorsun nedense... ben doğru neyse burda sölüyorum size ama söylemekle hata etmişim yanlış anlaşılmışım

benim acımıyo dimi kardeş... haklısınız içimi açmakla hata yapıyorum size. özür dlerim

Sen yarın dayın gelince eve dönmeden önce hastaneye git raporunu al. Sonra da savcılığa ve karakola git. Eminim tehdit ve can güvenliğinden korktuğunu söyleyince yanına polis verirler. Gider alırsın çocuğu. Sahipsiz olmadığını da görürler polis görünce de biraz kendilerine gelirler.
Şimdi kimseye çaktırma herkes çocuğu bırakıp gideceğini sansın yarın dayınla gidince raporunu da alır savcılığa da başvurunu yaparsın. Kendini garantiye alırsın çocuğunu da bırakmazsın.
Planını yap ve uygula

ilk hastaneye darp raporu almaya ordan polisemi gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…