Oğlum babaannesine Anne diyor?

Ay ben sinirimden catlardim. Esinle konuş uyarsin annesini. Herkes haddini yerini bilsin. Bi çocuğun bi tane annesi olur o sadece babane

Ben küsmemiştim ki zaten . Hem bir anne olmadığım için sizi anlayamayacağımın da farkındayım :) Çünkü annemin klasik sözüdür anne olunca konuşalım bu konuyu şuan onu duyuyormuş gibi hissettim

Aslında bir yandan böyle hissetmeniz normal çünkü çok çocuğa değil ama eş ile kv ye duyduğum negatif enerji mesaja yansımış olabilir :)) Onlar için çok güzel şiddet kurgulamıştım

15 gunluk kizim var annem surekli kayinvaliden gibi konusuyor :/ bisey dicem aman simdi hemen alinir diye susuyorum. Cocugumuzu bize vermek istemiyor emzirme bitince hemen almak istiyo. Bakalim ne zaman patlicam :/
Sizinki daha yeni ya ondan olabilir. Bende yaşadım zamanla biraz hareket biraz tavırla geçiyor

Eşiniz ne diyor dedeye baba demesine?
Kayınvaldenizde çiğlik! Çocuk bu der karşısındaki büyük düzeltir. Sizde sürekli düzeltin yaşı bunu anlayabilecek durumda. Ama çocuklar genelde söylenenin tersini yapar o yüzden gözüne sokarak değilde üstü kapalı bir şekilde yapın. Babanneyi kötülemeden yüzünüzü ekşitmeden.
Gamze mi dedi size efendim annem diyin. Anne diye babannesine mi seslendi siz hemen cevap verin. Babanne efendim filan derse, babannemiz ne kadar komik yine karıştırdı o babanne diyip gülün.
Oyuna çevirerek işi çözün. Gülerek yapınki size çatacak yer bulamasın babanne.

Bizim babaanne öyle demezdide sürekli her gidişte burda kalsın burda yatsın derdi oglumda aglardi kaliyim diye diğerine hamileyken kontrol llere giderken oğlanı ona bıraktım oglanda hiç durmamış bi geldim ev darmadağın akşam oldu yemek yapmamamis çok titiz dikkat eder böyle şeylere oglanda dirlik vermeyince son oldu dahada demiyo kal diye

o daha cok küçük ama annesi ne olucak anne dese babaannesine .Zamanla düzelir herkes annesini bilir merak etme cnm

Vallah basindan beri benim kv demde oyle iyiki dogurmusum seni diyo nerde ablasi oglumun diyo beni gosteriyo mineel gel ablasi gel diye cagriyo bende demesinden korkuyorum yok gogusunu cikartyo oglumun agzina dayamaya calisiyo iyice sinirlerim bozuluyo

Ayyy ortalığı yikar yakardim...ne demek o benim cocugum bana anne diyecek surekli hatirlat...herkes yerini bilsin ayyy bana cooook pislikce geliyor oglunun cocuguna anne diye ogreten babaanneler cook merakliysan anne olmaya kocandan yap. Cok sinir bozucu...benim eltimin kizida ayni apartmanlardaydilar oda surekli asagi inip anne diyormuş babaannesine kayin validem benim cocugum olmadan once bunu ove ove anlatıyordu.. bendeee aaaaa oyle şeymi olur cocugun psikilojisini bozarsiniz hayatta kabul etmem demistim kadin kipkirmizi olmustu...kizim oluncada hic oyle muhabetler olmadi.....

Kv bunlari yaparken siz ne yapiyorsunuz nasil musade ederseniz aklim almıyor..

Oha ya bu ne kafası böylee ya Üf beterin beteri var kızlar

Şakamı buu nasıl yani iyiki doğurmuşum diyor KV de göğüsünü veriyor ve size abla dedirtiyor sizde hiç ses etmiyorsunuz doğrumu anladım arkadaş bu nasıl bir rahatlıktır gerçekten ben bazı anneleri anlamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz bu ne cürett KV denizde o çock sizin kendinize gelin bir an evvel

Ne demek seni iyiki dogurmus um o oğlunun çocuğu oğluyla birlikte olup mu dogurmus onu çok edepsizlik o onun çocuğu oluyosa ogluda kocası oluyo o zaman ay töbe ne demek göğsünü vermek sinirlerim tepeme cikti sende pasif duruyosan sanada pes yani haddini bilsin herkes çok istiyosa oğlu orda gitsin yapsın ve doğur sun töbe ya rabbim Gardenia

Beni neden etiketlediniz yanlışlık oldu sanırım

Ben soylesem nolcak oyle susup,izliycek degilim yaptiklarini napiyosun sen diyorum yapma diyorum aliyorum cocugu aksamda esime cocugu bana sevdirmiyo diyo bende anltiyorum yaptiklarini kiziyo soyleniyo ama ayni degisen bisey yok

Ben soylesem nolcak oyle susup,izliycek degilim yaptiklarini napiyosun sen diyorum yapma diyorum aliyorum cocugu aksamda esime cocugu bana sevdirmiyo diyo bende anltiyorum yaptiklarini kiziyo soyleniyo ama ayni degisen bisey yok

O zaman sorunlu sadece kayınvaldeniz değil eşinizde sorunlu

arkadaşlar mune hanım canı sıkıldıkça beni banlıyo k.bakmayın giremedim ama youmlarınızı hep okudum... ve dün ve bugün... eşime gitçem dedim. anneme ulaştım faceden herşeyi anlattım uzun uzun. bekle dedi dayıma söylemiş ve dayım yarın inşallah beni almaya geliyor burdan :) ama cocugum olmadan

Cocugunuz olmadan mı? Neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…