- 24 Haziran 2011
- 23.508
- 49.031
- 798
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Elimde telefon yok diyorsunuz. Esim ev telefonunu aradi actim diyorsunuz.elimde telefon yok kimi aricam
eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim...
Elimde telefon yok diyorsunuz. Esim ev telefonunu aradi actim diyorsunuz.
Madem ev telefonu yaninizda camdan bakkala bagirana kadar kendiniz niye polisi aramiyorsunuz?
Internete telefondan giriyorsa girememistir ama ev telefonu yanindaysa 155i aninda arayabilir.Telefonu olmasa bile internet erisimi var. Burada uyelerden veya yoneticilerden birine ozelden adresini verip polisi aramalarini soylese polisler geldiginde siginma evi talep etse bile olurdu.
Internete telefondan giriyorsa girememistir ama ev telefonu yanindaysa 155i aninda arayabilir.
Anlayamadim yani.
Polisi aramaya cekinip camdan bakkala polisi ara diye mi bagiriyor?o an düşünememiştir belki. polisi aramaya çekinen insanlar var.
ben zırt pırt aradığım için alıştım dışardan kavga sesi duysam polisi arıyorum hemen
hoş gelmeleri çoook uzun sürüyor ne yazık ki
Internete telefondan giriyorsa girememistir ama ev telefonu yanindaysa 155i aninda arayabilir.
Anlayamadim yani.
Polisi aramaya cekinip camdan bakkala polisi ara diye mi bagiriyor?
Yani o an polisi arasa boyle bir kayit olurdu ve bosanirken ve cocugunu isterken mahkemeye sunabilirdi.
Bakkal da aramamis herhalde polisi. ya o anda kayinbiraderi bir sey yapsaydi?
konu sahibi kendisi çocuk olduğu içinCocugu almamak icin bahane ureten samimiyetsiz tavirlar bunlar. Herkes size yardimci olmaya calisiyor burda yok cocugu alamam öldururler o bu. Yasam bu mu? Dayak siddet psikolojik baski. Madem iyi bir hayat standarti sunamayacaksin ne diye doguruyorsun o cocugu. Anneligi sizden daha iyi bilirim demişsin kusura bakma annelik cocugu dogurmak degildir. Bakabilmek, guzel hayat sartlari sunup bunun dogrultusunda saglikli yetistirebilmektir . O cocugun hicbir gunahi sucu yok bu kadar ezdirmeyin kendinizi okuyunca bana daral basiyor bu kadar susmaniza. Sanki seriat ulkesindeyiz hak hukuk yok. Bi silkelen kendine gel surekli bi mağdur edebiyati dram vıç vıç hüzün. Gram ilerleme yok konunda kimsenin onerisini dinlemiyorsun burada herkes sana yardimci olmaya calismis. Tutturmuşsun cocugu birakicam. Birakacaksan dogurmayacaktin bu aileye
ev telefonundan arandigini bilmiyodum.. o anda korkudan dElimde telefon yok diyorsunuz. Esim ev telefonunu aradi actim diyorsunuz.
Madem ev telefonu yaninizda camdan bakkala bagirana kadar kendiniz niye polisi aramiyorsunuz?
Cocuksuz nereye? Sahi onu almadan gidince kurtulmus mu olacaksin? Onlarin gozunde cocuk senin degil, ama senin gozunde de oyle anlasilan. Elinin altinda internet telefon var. Ara polisi beni ve cocugumu bu evden cikarin ve gizleyin diyeceksin. Veya evden de kovmus olsalar savciliga gidip cocugumu zaptettiler diye sikayet edeceksin. Velayet olayini da one surme cunku sen istemedikten sonra cocuk annesinden baskasina asla verilmez.
Konuyla ilgili degil ama merak ettim gamzeli olan kocan mi? Hani yarin olan...
banliydim o gun cnm.Telefonu olmasa bile internet erisimi var. Burada uyelerden veya yoneticilerden birine ozelden adresini verip polisi aramalarini soylese polisler geldiginde siginma evi talep etse bile olurdu.
şu an nerdesin ?banliydim o gun cnm.
şu an nerdesin ?
naptınız?
Dun aksama kadar dayimi bekledim ama ne yazikki gelmedi almadi beni burdanKonu sahibesi ayrıldın mı evden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?