Oğlum babaannesine Anne diyor?

Cocuksuz nereye? Sahi onu almadan gidince kurtulmus mu olacaksin? Onlarin gozunde cocuk senin degil, ama senin gozunde de oyle anlasilan. Elinin altinda internet telefon var. Ara polisi beni ve cocugumu bu evden cikarin ve gizleyin diyeceksin. Veya evden de kovmus olsalar savciliga gidip cocugumu zaptettiler diye sikayet edeceksin. Velayet olayini da one surme cunku sen istemedikten sonra cocuk annesinden baskasina asla verilmez.

Konuyla ilgili degil ama merak ettim gamzeli olan kocan mi? Hani yarin olan...

çocuğunu bırakırsan senelerce göremezsin zaten sizi ayırma hevesiyle kendine anne dedirtmiş bir babanne var.

herhalde oğluna yeni karı alınca çocuğu da kardeşi diye yutturacaklar kadına. böyle aileler var, saçma gelebilir ama bence planları bu.

çocuğu bırakmayın!

Cidden olan olmus kiyametler kopmus bana hala cesaret lazim diyosun ya yaninda olsam bi tane patlatirdim yuzune gorurdun cesareti o zaman. Cok miymintisin okurken deliriyorum ben burda. Darp raporunu alip polise gitsen seve seve olmazsa esssek gibi verecekler o cocugu sana. Benim cocugumdan baska kimim var diyosun cocugu almadan gidiyosun ya sabir.
Iyi birak cocugu onlara potansiyel bir suclu daha yetissin sen de orda burda vah yavrum diye agla dur cocugu alip kacmandan daha akillica olur dimi.

bu erkekler neden bu kadar sessizlr cildiracagim ya evlilikten cok korkuyorum..Allahim cocugumu yuvami istegm gibi biyutemitceksm evliligi nasip etmesin diyorum offf cok uzuldummm

elimde telefon yok kimi aricam

eşime kim haber verdiyse ev tlefonunu aradı açtım eve gel çabuk kapıyı tekmeliyo abin öldürcek beni dedim...
Elimde telefon yok diyorsunuz. Esim ev telefonunu aradi actim diyorsunuz.

Madem ev telefonu yaninizda camdan bakkala bagirana kadar kendiniz niye polisi aramiyorsunuz?

Elimde telefon yok diyorsunuz. Esim ev telefonunu aradi actim diyorsunuz.

Madem ev telefonu yaninizda camdan bakkala bagirana kadar kendiniz niye polisi aramiyorsunuz?

Telefonu olmasa bile internet erisimi var. Burada uyelerden veya yoneticilerden birine ozelden adresini verip polisi aramalarini soylese polisler geldiginde siginma evi talep etse bile olurdu.

Telefonu olmasa bile internet erisimi var. Burada uyelerden veya yoneticilerden birine ozelden adresini verip polisi aramalarini soylese polisler geldiginde siginma evi talep etse bile olurdu.
Internete telefondan giriyorsa girememistir ama ev telefonu yanindaysa 155i aninda arayabilir.
Anlayamadim yani.

Internete telefondan giriyorsa girememistir ama ev telefonu yanindaysa 155i aninda arayabilir.
Anlayamadim yani.

o an düşünememiştir belki. polisi aramaya çekinen insanlar var.

ben zırt pırt aradığım için alıştım dışardan kavga sesi duysam polisi arıyorum hemen

hoş gelmeleri çoook uzun sürüyor ne yazık ki

Polisi aramaya cekinip camdan bakkala polisi ara diye mi bagiriyor?

Yani o an polisi arasa boyle bir kayit olurdu ve bosanirken ve cocugunu isterken mahkemeye sunabilirdi.

Bakkal da aramamis herhalde polisi. ya o anda kayinbiraderi bir sey yapsaydi?

a ben orasını unutmuşum hızlıca baktıydım geriye mesajlara. evet o kısımı biraz absürt.

Cocugu almamak icin bahane ureten samimiyetsiz tavirlar bunlar. Herkes size yardimci olmaya calisiyor burda yok cocugu alamam öldururler o bu. Yasam bu mu? Dayak siddet psikolojik baski. Madem iyi bir hayat standarti sunamayacaksin ne diye doguruyorsun o cocugu. Anneligi sizden daha iyi bilirim demişsin kusura bakma annelik cocugu dogurmak degildir. Bakabilmek, guzel hayat sartlari sunup bunun dogrultusunda saglikli yetistirebilmektir . O cocugun hicbir gunahi sucu yok bu kadar ezdirmeyin kendinizi okuyunca bana daral basiyor bu kadar susmaniza. Sanki seriat ulkesindeyiz hak hukuk yok. Bi silkelen kendine gel surekli bi mağdur edebiyati dram vıç vıç hüzün. Gram ilerleme yok konunda kimsenin onerisini dinlemiyorsun burada herkes sana yardimci olmaya calismis. Tutturmuşsun cocugu birakicam. Birakacaksan dogurmayacaktin bu aileye

konu sahibi kendisi çocuk olduğu için
anneliğin tam olarak ne olduğunu bilmiyor galiba
ben anne değilim çocukta doğurmadım ama o evden giderken asla yalnız gitmezdim
buna o kadar eminim ki
çünkü annelik yeri geldiğinde ölümü göze almaktır

Telefonum yok oglumun tableti var bide pc var. ev tlefonumuz disari aramaya kapali oldugu icin o an dusunemesim aranmaz sandim. polisi aramaya neden cekiniyimki ne var onda sacma sacma yorumlar yapmayin allah askina. o anki korkudan ben cinnet gecirdim ne yaptigimi bildimmi sanki. gamzeli esim degil adim gamze diye boyle bisey koydum..

Konu sahibesi ayrıldın mı evden?
Dun aksama kadar dayimi bekledim ama ne yazikki gelmedi almadi beni burdan bugun kacicam kafama koudum. ama cocugumu alamadan herkes kotu yorum yapiuor hic benim halimi anlamiyosunuz ben vic vicmiymiy degilim yasadiklarimi anlatiyorum size evet hak hukuk kanun var ama anlamayan insanlara nasil anlatcanki.. ben cocugumu anasiz birakmaya cokmu merakliyim 9 ay karnimda tasidim dogum sancisini ben cektim onun baska kimse degill biraz bile olsa beni anlamaya calismiyosunuz yazik. isiniz gucunuz assagilama kucumseme. ben hep agliyorum hergun agliyorum kim goruyo halimi kim gelip teselli ediyo hic kimse. sizin akliniza ihtiyacim yok k. bakmayin yasamadan anlayamazsiniz halimi. psikolojik baski cok var uzerimde gozumu cok korkuttular anoamiyosunuz bunu hic bi anne istemez cocugunu birakmayiii ama mecburum buna bu bi bahane deil aslaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…