Oğlum babaannesine Anne diyor?

şu an nerdesin ?
naptınız?
Hazirladim herseyimi aksama dogru ckicam evden cnm.. sig7nma evine gdicem uzak biyere.. ise gircem hemen. ki cocugumun velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gostersinler yuzunu. ayaklarimin ustunde durcam artik. sadece bi tarafim olmicak icim kan aglasada dayancam.. pesime aglicak oglum :'(

Hiii, tabi cocugunu birakmak istemiyosun, evet evet. Millet ne hallerde cani pahasina aliyor cocugunu yanindan ayirmiyor. Bence sana o cocugu yanina almak zor geliyor. Keyfin istemiyor.

Hiii, tabi cocugunu birakmak istemiyosun, evet evet. Millet ne hallerde cani pahasina aliyor cocugunu yanindan ayirmiyor. Bence sana o cocugu yanina almak zor geliyor. Keyfin istemiyor.
Kimse icimi bilemez kirici konusmayin lutfen. hele sen hic yorum yapma abla. oturdugunuz yerden kac git dayanma cocugunu al bisey yapamazlar demek cok cok kolay tabi. bidaha girmicem ben buraya.

darp izleri duruyor mu?
darp raporu bari al.
önce kendini bir düzlüğe çıkar.
gidişata bak.
boşanma esnasında velayeti istersin.
tamamen vazgeçme evladından.
o çocuk ziyan zebil olacak o ailede.
manya ötesi psikopat bir ailenin elinde bırakmana vicdanlarımız elvermiyor.
ancak senin de can güvenliğin yok şu anda.
sıra ile yap herşeyi.
öyle de olsa böyle de olsa zaten sondasın sen.
hayatını kurtarmak senin elinde.
bu çocuk ileride eli bıçaklı bir katile mi dönsün o manyakların elinde.

Bizim aklımıza ihyitacın yoksa niye konu açıyorsun bizlerden fikir almak için değil mi sen o çocuğu orada bırakırsan o çocuk seninle ömür boyu konuşmayacak bunu göze alıyor musun bir tanıdığımda bıraktı böyle çocuklar anne sevgisi nedir bilmedi yıllar sonra karşılarına çıktı ama iş işten geçti artık.BU aradaki herkes senin ve çocuğunun iyiliği için yorum yapıyor.

eger cocugumu bana verseler ben ona gul gibi bakarim ne var cocuk bakmakta 3 yasina kadar kim bakti buyuttu bos konusmayin allah askina hangi anne ister ya cocugundan ayri kalmayi cok kiriyosunuz insani gercekten

Biliyorum ama herseyi goze aldim artik. velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gorsem bile cok ilgilenirim cocugumla sogutmamki kendimden sadece kotu konusanlara soyluyorum kotu yorumlariniz size kalmis. ben yardim almaya calisiyorum asagilanmaya deil

Tamam birakin cocugunuzu. Cocugunuza sizin daha iyi bakacaginizin garantisi yok zaten su durumda. Istemiyorsaniz da bakmamalisiniz. Sizi bakmak istemediginiz icin suclamiyorum ben.

Yalniz kendinizi dusurdugunuz durumlar icin sucluyorum. Bir insan kendisine boyle davranilmasina izin veremez. Ne kadar rezalet cikmis hala mantiksiz tezler one suruyorsunuz.

Cocugu almayacaksiniz, tamam. Ama isteseniz alabilirsiniz, bunu kabul edin. Kendinizi kader kurbani ilan edip bu hikayeyi anlatmayin herkese.

sizi öldürmelerinden korkuyorsunuz yani
çocuğunuzdan ayrı kalmaya razısınız yaşamak için
bilemedim!!!!!

kimse seni aşağılamıyor herkes senin ve çocuğunun iyiliği için yorum yapıyor.Çocuğunun velayetini onlara versen sana gösterecekler mi sana karşı iyice dolduracaklar çocuğu çocuk zaten sana anne demiyor seni görmek bile istemeyecek.Madem sığınma evine gideceksin oraya çocuğunuda alırlar okula gönderirler,baro sana avukat atar ücretsiz sen mahkemeye bile gitmezsin gerekirse vekalet vererek.Ayırca şiddet olayı mı oldu yeni yakın darp raporu alabilirsin hastaneden çok işine yarar.

Kardes ben hikaye anlatmiyorum yasadiklarimi soyluyorum sadece size.. ben ayrica cocuguma neden bakmak istemiyim elimde imkan olsa al cocugunu git deseler alir kosa kosa giderim. bu olanlardan dolayi gitmek istiyorum zaten artik bicak kemige dayandi halim kalmadi artik... insan cocugu icin bile dayanmaya calissa bi yerden sonra patlak veriyo insanin canina yetiyor.. benim suan gelirim yok siginma evine kacicam ise gircem toplicam kendimi biraz... ise gireyim ki mahkeme cocugu gostersin bana en azindan..

Malesef iz miz kaomadi ama fotograf var elimde delil olarak kullanirim.. bak dedigin dogru suan can guvenligim yok suan belki cocugumu birakip gidicem ama ise gircem toparlicam kendimi ayri ev tutcam kendime gore. belki boylelikle velayetini alirim cocugumun

Izler gecti ama resim var elimde.. gerci tablette kayitli resimler nasil gostericemki.. ustte bi arkadasin dedigi gibi yapicam. suan deil bi gidip toplim kendimi ev flan tutim ozaman velayetini alabilirim cocugumun

Darp raporu aldınmı peki,en azından elinede bir delilin olur..

Dun dayim gelmedi beni almaya hic bi zaman istemediler beni... o gelseydi beraber gidip rapor alcaktim aksama kadar bekledim ama ne aradi ne geldi..

Oyy sizi anlamayanlari bosverin, kv gorusmeyip kendi hayatını olması gerektiği gibi ve rahat yaşayan ,söz hakkı olan insanlar sizi anlayamaz

Anlamayanlari gorup canını sıkma olur mu?

Durumun cidden çok zor Allahım yardimcin olsun çıkış kapısı acsin sana, şunu yap bunu yap bi durum değil karşındakiler insan değil ,değerleri olmayan ,yasamaktan saygıdan insanlıktan bihaber olan varlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…