- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Hazirladim herseyimi aksama dogru ckicam evden cnm.. sig7nma evine gdicem uzak biyere.. ise gircem hemen. ki cocugumun velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gostersinler yuzunu. ayaklarimin ustunde durcam artik. sadece bi tarafim olmicak icim kan aglasada dayancam.. pesime aglicak oglum :'(şu an nerdesin ?
naptınız?
Dun aksama kadar dayimi bekledim ama ne yazikki gelmedi almadi beni burdanbugun kacicam kafama koudum. ama cocugumu alamadan herkes kotu yorum yapiuor hic benim halimi anlamiyosunuz ben vic vicmiymiy degilim yasadiklarimi anlatiyorum size evet hak hukuk kanun var ama anlamayan insanlara nasil anlatcanki.. ben cocugumu anasiz birakmaya cokmu merakliyim 9 ay karnimda tasidim dogum sancisini ben cektim onun baska kimse degill biraz bile olsa beni anlamaya calismiyosunuz yazik. isiniz gucunuz assagilama kucumseme. ben hep agliyorum hergun agliyorum kim goruyo halimi kim gelip teselli ediyo hic kimse. sizin akliniza ihtiyacim yok k. bakmayin yasamadan anlayamazsiniz halimi. psikolojik baski cok var uzerimde gozumu cok korkuttular anoamiyosunuz bunu hic bi anne istemez cocugunu birakmayiii ama mecburum buna bu bi bahane deil aslaaaa
Kimse icimi bilemez kirici konusmayin lutfen. hele sen hic yorum yapma abla. oturdugunuz yerden kac git dayanma cocugunu al bisey yapamazlar demek cok cok kolay tabi. bidaha girmicem ben buraya.Hiii, tabi cocugunu birakmak istemiyosun, evet evet. Millet ne hallerde cani pahasina aliyor cocugunu yanindan ayirmiyor. Bence sana o cocugu yanina almak zor geliyor. Keyfin istemiyor.
darp izleri duruyor mu?Hazirladim herseyimi aksama dogru ckicam evden cnm.. sig7nma evine gdicem uzak biyere.. ise gircem hemen. ki cocugumun velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gostersinler yuzunu. ayaklarimin ustunde durcam artik. sadece bi tarafim olmicak icim kan aglasada dayancam.. pesime aglicak oglum :'(
Bizim aklımıza ihyitacın yoksa niye konu açıyorsun bizlerden fikir almak için değil mi sen o çocuğu orada bırakırsan o çocuk seninle ömür boyu konuşmayacak bunu göze alıyor musun bir tanıdığımda bıraktı böyle çocuklar anne sevgisi nedir bilmedi yıllar sonra karşılarına çıktı ama iş işten geçti artık.BU aradaki herkes senin ve çocuğunun iyiliği için yorum yapıyor.Dun aksama kadar dayimi bekledim ama ne yazikki gelmedi almadi beni burdanbugun kacicam kafama koudum. ama cocugumu alamadan herkes kotu yorum yapiuor hic benim halimi anlamiyosunuz ben vic vicmiymiy degilim yasadiklarimi anlatiyorum size evet hak hukuk kanun var ama anlamayan insanlara nasil anlatcanki.. ben cocugumu anasiz birakmaya cokmu merakliyim 9 ay karnimda tasidim dogum sancisini ben cektim onun baska kimse degill biraz bile olsa beni anlamaya calismiyosunuz yazik. isiniz gucunuz assagilama kucumseme. ben hep agliyorum hergun agliyorum kim goruyo halimi kim gelip teselli ediyo hic kimse. sizin akliniza ihtiyacim yok k. bakmayin yasamadan anlayamazsiniz halimi. psikolojik baski cok var uzerimde gozumu cok korkuttular anoamiyosunuz bunu hic bi anne istemez cocugunu birakmayiii ama mecburum buna bu bi bahane deil aslaaaa
eger cocugumu bana verseler ben ona gul gibi bakarim ne var cocuk bakmakta 3 yasina kadar kim bakti buyuttu bos konusmayin allah askina hangi anne ister ya cocugundan ayri kalmayi cok kiriyosunuz insani gercektenHiii, tabi cocugunu birakmak istemiyosun, evet evet. Millet ne hallerde cani pahasina aliyor cocugunu yanindan ayirmiyor. Bence sana o cocugu yanina almak zor geliyor. Keyfin istemiyor.
eger cocugumu bana verseler ben ona gul gibi bakarim ne var cocuk bakmakta 3 yasina kadar kim bakti buyuttu bos konusmayin allah askina hangi anne ister ya cocugundan ayri kalmayi cok kiriyosunuz insani gercekten
Biliyorum ama herseyi goze aldim artik. velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gorsem bile cok ilgilenirim cocugumla sogutmamki kendimdenBizim aklımıza ihyitacın yoksa niye konu açıyorsun bizlerden fikir almak için değil mi sen o çocuğu orada bırakırsan o çocuk seninle ömür boyu konuşmayacak bunu göze alıyor musun bir tanıdığımda bıraktı böyle çocuklar anne sevgisi nedir bilmedi yıllar sonra karşılarına çıktı ama iş işten geçti artık.
Dun aksama kadar dayimi bekledim ama ne yazikki gelmedi almadi beni burdanbugun kacicam kafama koudum. ama cocugumu alamadan herkes kotu yorum yapiuor hic benim halimi anlamiyosunuz ben vic vicmiymiy degilim yasadiklarimi anlatiyorum size evet hak hukuk kanun var ama anlamayan insanlara nasil anlatcanki.. ben cocugumu anasiz birakmaya cokmu merakliyim 9 ay karnimda tasidim dogum sancisini ben cektim onun baska kimse degill biraz bile olsa beni anlamaya calismiyosunuz yazik. isiniz gucunuz assagilama kucumseme. ben hep agliyorum hergun agliyorum kim goruyo halimi kim gelip teselli ediyo hic kimse. sizin akliniza ihtiyacim yok k. bakmayin yasamadan anlayamazsiniz halimi. psikolojik baski cok var uzerimde gozumu cok korkuttular anoamiyosunuz bunu hic bi anne istemez cocugunu birakmayiii ama mecburum buna bu bi bahane deil aslaaaa
NasilMadem siginma evine gideceksin alsana yanina oglunu!
Evden gidicem herseyim hazir demedin mi sen? E madem öyle giderken al kucagina cocugunu o sekilde cik evden. O arada da ara polisi polis esliginde cik evden, bak denildi sana ev telefonundan polis araniyor diye. Vucudunda madem daha dayak izleri duyuyor al git
sizi öldürmelerinden korkuyorsunuz yaniya öldürürse? kusura bakmayında benim gözümü korkuttular bikere hiç bişeye cesaretim yok kendim alıp basımı giderim buna hakkım var ama konu çocugum olunca onu alıp kaçmayı düşünemiyorum korkuyorum... bulurlar öldürürler. eşkiya bunlar başınıza gelmeden bilemezsinizki.
kimse seni aşağılamıyor herkes senin ve çocuğunun iyiliği için yorum yapıyor.Çocuğunun velayetini onlara versen sana gösterecekler mi sana karşı iyice dolduracaklar çocuğu çocuk zaten sana anne demiyor seni görmek bile istemeyecek.Madem sığınma evine gideceksin oraya çocuğunuda alırlar okula gönderirler,baro sana avukat atar ücretsiz sen mahkemeye bile gitmezsin gerekirse vekalet vererek.Ayırca şiddet olayı mı oldu yeni yakın darp raporu alabilirsin hastaneden çok işine yarar.Biliyorum ama herseyi goze aldim artik. velayetini vermeseler bile haftadan haftaya gorsem bile cok ilgilenirim cocugumla sogutmamki kendimdensadece kotu konusanlara soyluyorum kotu yorumlariniz size kalmis. ben yardim almaya calisiyorum asagilanmaya deil
Kardes ben hikaye anlatmiyorum yasadiklarimi soyluyorum sadece size.. ben ayrica cocuguma neden bakmak istemiyim elimde imkan olsa al cocugunu git deseler alir kosa kosa giderim. bu olanlardan dolayi gitmek istiyorum zaten artik bicak kemige dayandi halim kalmadi artik... insan cocugu icin bile dayanmaya calissa bi yerden sonra patlak veriyo insanin canina yetiyor.. benim suan gelirim yok siginma evine kacicam ise gircem toplicam kendimi biraz... ise gireyim ki mahkeme cocugu gostersin bana en azindan..Tamam birakin cocugunuzu. Cocugunuza sizin daha iyi bakacaginizin garantisi yok zaten su durumda. Istemiyorsaniz da bakmamalisiniz. Sizi bakmak istemediginiz icin suclamiyorum ben.
Yalniz kendinizi dusurdugunuz durumlar icin sucluyorum. Bir insan kendisine boyle davranilmasina izin veremez. Ne kadar rezalet cikmis hala mantiksiz tezler one suruyorsunuz.
Cocugu almayacaksiniz, tamam. Ama isteseniz alabilirsiniz, bunu kabul edin. Kendinizi kader kurbani ilan edip bu hikayeyi anlatmayin herkese.
Anlamiyosunuz bosverin..sizi öldürmelerinden korkuyorsunuz yani
çocuğunuzdan ayrı kalmaya razısınız yaşamak için
bilemedim!!!!!
Malesef iz miz kaomadi ama fotograf var elimde delil olarak kullanirim.. bak dedigin dogru suan can guvenligim yok suan belki cocugumu birakip gidicem ama ise gircem toparlicam kendimi ayri ev tutcam kendime gore. belki boylelikle velayetini alirim cocugumundarp izleri duruyor mu?
darp raporu bari al.
önce kendini bir düzlüğe çıkar.
gidişata bak.
boşanma esnasında velayeti istersin.
tamamen vazgeçme evladından.
o çocuk ziyan zebil olacak o ailede.
manya ötesi psikopat bir ailenin elinde bırakmana vicdanlarımız elvermiyor.
ancak senin de can güvenliğin yok şu anda.
sıra ile yap herşeyi.
öyle de olsa böyle de olsa zaten sondasın sen.
hayatını kurtarmak senin elinde.
bu çocuk ileride eli bıçaklı bir katile mi dönsün o manyakların elinde.
Izler gecti ama resim var elimde.. gerci tablette kayitli resimler nasil gostericemki.. ustte bi arkadasin dedigi gibi yapicam. suan deil bi gidip toplim kendimi ev flan tutim ozaman velayetini alabilirim cocugumunEvden gidicem herseyim hazir demedin mi sen? E madem öyle giderken al kucagina cocugunu o sekilde cik evden. O arada da ara polisi polis esliginde cik evden, bak denildi sana ev telefonundan polis araniyor diye. Vucudunda madem daha dayak izleri duyuyor al git
Malesef iz miz kaomadi ama fotograf var elimde delil olarak kullanirim.. bak dedigin dogru suan can guvenligim yok suan belki cocugumu birakip gidicem ama ise gircem toparlicam kendimi ayri ev tutcam kendime gore. belki boylelikle velayetini alirim cocugumun
Malesef iz miz kaomadi ama fotograf var elimde delil olarak kullanirim.. bak dedigin dogru suan can guvenligim yok suan belki cocugumu birakip gidicem ama ise gircem toparlicam kendimi ayri ev tutcam kendime gore. belki boylelikle velayetini alirim cocugumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?