Oğlum babaannesine Anne diyor?

sanane ablacim sana ne batiyo,? fikir almaktami succc. azar isitmeye gelmedim buraya yeter hos gorulu olun az.

Yüregim kaldirmiyor ablacim, burda sana akil vermeye yardimci olmaya calisan insanlara diklenecegine, git de kocanin kaynanin karsina dikil onlara birazcik diklen de onlarda seninde bir insan oldugunun farkina varsinlar.

Hastaneye neden onunla gidiyosun?Hadi gittin vermiyor ne demek ya annesi benim onun diyeceksin susacak ne münasebet buna izin veriyorsun ya sen.Kaç yıl olmuş daha ne kadar böyle silik durmayı düşünüyorsun?Önceki konunu da hatırlıyorum daha hala düzeltme taktik peşindesin.Çocuğunu alacaksın o evden gideceksin.Herkes kendi annesinin dizinin dibinde duracak kocanda oglunda.Annesin sen mızmızlanıp durma küçücük yaşta evlenmeyi bildiysen anne olmayı da bil ve al çocuğunu git o evden

Yüregim kaldirmiyor ablacim, burda sana akil vermeye yardimci olmaya calisan insanlara diklenecegine, git de kocanin kaynanin karsina dikil onlara birazcik diklen de onlarda seninde bir insan oldugunun farkina varsinlar.
varmiyorlar iste varmiyorlar ne yapayimki ben zamaninda cok diklendim kavgada cikardim guzelliklede konustum ama anlamiyorlar insan degiller elimden daha ne gelir ki......

Gamzeli-Yarimm Bak canım sana herkes bir fikir verip yardımcı olmaya çalışıyor bu sorunu sen halledebilirsin ancak
biz sadece fikir veriyoruz öncelikle şu pasifliğinden bir kurtul silkelen ve kendine gel sonra da eşinle konuş ayrı eve çıkmak istediğini sanırım ailen arkanda değil ailenle de konuş bu durumu.

varmiyorlar iste varmiyorlar ne yapayimki ben zamaninda cok diklendim kavgada cikardim guzelliklede konustum ama anlamiyorlar insan degiller elimden daha ne gelir ki......

Al cocugunu git, ben kimseye yuvani yik demem, ama seninki yuva degil. Sen onlara hizmetci, ogullarinada dört duvar arasindaki eglencesin. Yazik günah sanada evladina da. O evde yasayan cocuk ne olur büyüyünce, ayni babasi ve amcalari gibi olur. Kendi karisina da zamani gelince deger vermez, ondan önce sana ana olarak deger vermez.
Diger konuda da sana cok yardimlar edilmisti, numaralar verilmisti, kurum isimleri verilmisti, neler yapabilecegine dair fikirler verilmisti. Ama sen hic bir adim atmamissin belli ki. Korunuyorum diyorsun, ama ben inanmadim malesef

Canim ben beraber gidelim demedim ona. bi gun oglum ateslendi sabah odadan cikardim direk aldi kucagindan noldu buna falan hesap sordu gee areslendi dedim ustunu basini giydirdi kaynatamida aldi yanina bende gittim iste... gidene kadar cocugumu benim kucagima hic vermediler ve eve gidene kadarda... anca surat asinca anliyor bozuldugumu sonra iki hos laf soluyo sen onun anasisin cocuk hasta diye sana gelmed caninin acisindan yapiyo bilmem ne soluyo kapatiyo konuyu.

Dünkü konuda yazışmıştık bundan çok daha acil dertlerin var arkadaşım
Elbette sana anne dememesi hoş değil ama esir hayatı yaşadığın, dayak yediğin bir evdesin ne zaman ki bu sorunları aşacaksın, düzenini kuracaksın o zaman çocuğunda bazı şeyleri idrak edecek

Vallah beni yanlis anlamayinda, oyle bi aileyede oyle bi esede buyuk konusmim ama oyle bi tekme atardimki ömürlerinde unutamazlardi. Esiniz kusura bakmasin ama o cocugu siz 9 ay karninizda tasiyip buyuttunuz istediginizide soyleme hakkiniz var. Taktik ariyosunuz ama boyle bi taktik yok anca agzinizi acip herkeze sInIrlarini gostereceksiniz. Ay birden sinir oldum boyle cocukmu buyutulur uyuz oluyorum boyle babannelere ve susan babalara. Annesi sizseniz ilk basta o cocugu okadar seviyorlarsq SITE saygilaru olmali. Siz agirliginizi ta bastan cocuk yeni dogdugunda koyacakdiniz hem esinize hem ailesine madem ayri eve cikma durumunuz yokdu.

Bak cok güzel yazmış bu arkadaş ben diğer konularınıza hiç bakmadım, siz çaba göstereceksiniz biraz yoksa değişen bir şey olmaz hayatınızda yazık o çocuğa, o ailede ve o insanlarla büyümemeli.

Yok korunuyorum ilac iciyorum... numaralarin hepside aklimda zaten cantada hazirladim her duruma karsi... canim cok sikiliyo abla kv le aram kotu oldugunu odamdan cikmadigini biliyorsun deilmi saeece biraz muabbet sohbet etmek fikir almak istedim okadar... bu insanlarla sonum yok bende biliyorum ama duruyoz iste gittigi yere kadar gitsin napim... zaten esim sinirlenince annesini bile dovuyor ve benim cocugumun ona cekmesinden cok korkuyorum ben onun icin yuvami yikmiyorum onun icin her fedakarligi yapiyorum suan degerimi bilmiyor ama ins buyuyunce bilir ve bana el kaldirmaz

Sizinde rahatliginiz bu durumun hosunuza gitmesinin sebebi kv ye degil de annenize anne demesi.

kaynanam rahmetli olmuştu oglum dogduğun da ona da deseydi zerre zoruma gitmezdi, bunu 3 yıl kaynanasıyla yaşamış, 6 yıl hasta kayınpederine kendi evimde bakmış biri olarak yazdım.

yanlış anlayıp alınganlık yapmanızı istemem, aynanın karşısından bakmanızı önermek istedim bunları anneniz yapsaydı zerre rahatsızlık duymazdınız ama kv olduğu ve muhtemelen onu sevmediğiniz için cocugunuzun ona anne demesini istemiyorsunuz, hani gözü üstünde kaşı olması bile sizi rahatsız eder derler ya o hesap.

Kv ye söyleyin anne çocuğun aklı karışıyor böyle , artık büyüdü babaanne dede demeyi öğrenmesi lazım falan deyin... 3 senedir buna ses çıkarmamanız başlı başına saçma zaten

Ooo arkadaşım senin çok daha önemli sorunların varmış neden kendine bunu yapar bir insan dayak yemek esir hayatı yaşamak bunlar çekilecek çile değil sen neden hala bu evde ve bu adamın yanındasın?

Eşin birde annesini mi dövüyor valla konu sahibi eğer o evde yaşarsan oğlunda aynı olur benden söylemesi üzüm üzüme baka baka kararır diye dememişler boşuna küçük çocuk yanında ne uygulanırsa onu yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…