- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Kv ye söyleyin anne çocuğun aklı karışıyor böyle , artık büyüdü babaanne dede demeyi öğrenmesi lazım falan deyin... 3 senedir buna ses çıkarmamanız başlı başına saçma zaten
Ya almayacak ışte güzelim.Kayinpederle mi gidilecek senin kucagindan almaya yeltenince senin gelmene gerek yok biz babamla gideriz diyeceksin bitti.Zorla almıyor ya kadın kucagindan vermeyeceksin.Bu kadar rahatsizsan iki hoş cümleye kanmayacaksın.Canim ben beraber gidelim demedim ona. bi gun oglum ateslendi sabah odadan cikardim direk aldi kucagindan noldu buna falan hesap sordu gee areslendi dedim ustunu basini giydirdi kaynatamida aldi yanina bende gittim iste... gidene kadar cocugumu benim kucagima hic vermediler ve eve gidene kadarda... anca surat asinca anliyor bozuldugumu sonra iki hos laf soluyo sen onun anasisin cocuk hasta diye sana gelmed caninin acisindan yapiyo bilmem ne soluyo kapatiyo konuyu.
o çocuk ta onalra benzeyecek.cocugum icin canm
Biliyorum eski konunda bir sürü yorum yapmıştım sığınma evine git sana orada bakalar çocuğunuda kreşe yolllar diye.Üzgünüm ama evde yaşarsan oğlunda aynen öyle olur yanında nasıl davranılıyorsa çocuk öyle etkilenir.dovuyor arkadasim benide dovuyor...
Anneme de denilmesini istemem asla herkesin bi hitap hakki vardir.kaynanam rahmetli olmuştu oglum dogduğun da ona da deseydi zerre zoruma gitmezdi, bunu 3 yıl kaynanasıyla yaşamış, 6 yıl hasta kayınpederine kendi evimde bakmış biri olarak yazdım.
yanlış anlayıp alınganlık yapmanızı istemem, aynanın karşısından bakmanızı önermek istedim bunları anneniz yapsaydı zerre rahatsızlık duymazdınız ama kv olduğu ve muhtemelen onu sevmediğiniz için cocugunuzun ona anne demesini istemiyorsunuz, hani gözü üstünde kaşı olması bile sizi rahatsız eder derler ya o hesap.
kaynanam rahmetli olmuştu oglum dogduğun da ona da deseydi zerre zoruma gitmezdi, bunu 3 yıl kaynanasıyla yaşamış, 6 yıl hasta kayınpederine kendi evimde bakmış biri olarak yazdım.
yanlış anlayıp alınganlık yapmanızı istemem, aynanın karşısından bakmanızı önermek istedim bunları anneniz yapsaydı zerre rahatsızlık duymazdınız ama kv olduğu ve muhtemelen onu sevmediğiniz için cocugunuzun ona anne demesini istemiyorsunuz, hani gözü üstünde kaşı olması bile sizi rahatsız eder derler ya o hesap.
o yorumları hep boşa yapıyoruz ki biz.Biliyorum eski konunda bir sürü yorum yapmıştım sığınma evine git sana orada bakalar çocuğunuda kreşe yolllar diye.Üzgünüm ama evde yaşarsan oğlunda aynen öyle olur yanında nasıl davranılıyorsa çocuk öyle etkilenir.
Yok korunuyorum ilac iciyorum... numaralarin hepside aklimda zaten cantada hazirladim her duruma karsi... canim cok sikiliyo abla kv le aram kotu oldugunu odamdan cikmadigini biliyorsun deilmi saeece biraz muabbet sohbet etmek fikir almak istedim okadar... bu insanlarla sonum yok bende biliyorum ama duruyoz iste gittigi yere kadar gitsin napim... zaten esim sinirlenince annesini bile dovuyor ve benim cocugumun ona cekmesinden cok korkuyorum ben onun icin yuvami yikmiyorum onun icin her fedakarligi yapiyorum suan degerimi bilmiyor ama ins buyuyunce bilir ve bana el kaldirmaz
İyide nereye kadar gidecek bu benim annemde ilk evlendiği sene sadecee 5-6 ay kadar kayınvalidesi ile aynı mahallede yaşamış babam bakmış olacak gibi değil ki farklı uzak bir yere taşınmışlar annem de sesini çıkarmış hani öyle susupta oturayım demez hiç pat pat cevabını verir hizmetçi gibi kullanmak istemişler annemi hem onların ev işini annem yapacak yemek bulaşık bilmem ne hem de kendi işini yapacak yok öyle dünya demişler gitmişler.o yorumları hep boşa yapıyoruz ki biz.
gamze gibi bikaç üye daha var böyle bu durumda olan.
ne yazdıysak olmadı.
gitmeyecekler hiçbir yere.
korkuyorlar.
kolları kanatları yok.
birine daha yazdım bugün bunu.
diyor ya gittiği yere kadar diye.
aynen öyle yapacak hepsi.
canları Allaha emanet.
kaçmış olmak pasif olacağın anlamına gelmiyor canım bende senin gibiydim sesim çıkmazdı hiç aynı apartmandayız bizde.hatta bir buçuk yıl kadar birlikte yaşadık.aram iyi olsun diye her dediklerini yaptım ama eşim benim arkamdaydı.kendim öğrendim yemek yapmayı.kv den daha iyi yemek yaparım şuan inan.ev ev üstünde asla olmuyor ben sabredemezdim senin gibi.eşin de hiç iş yok ayrıca.arkanda durmalı senin.ailenin yeri farklıdır eşin yeri farklı.çocuğa küfür öğretmek de nedir nasıl insan bunlar.evliliğim boyunca öğrendiğim tek şey var sesini çıkartacaksın yoksa kendini hasta edersin 28 yaşındayım ve hipotroidim fıtıklarım var bu yaşta.biri de tehlikeli yerde ameliyat olamam felç kalma ihtimalim var çünkü.bunlar hep kafaya takmatan ses çıkarmamaktan ben başladım lafımı söylemeye lütfen sakın pasif kalma söyle içindekini.eltim benim pat diye söyler lafını ama evlendiğimden beri başının ağrıdığını bile duymadım bence böyle olmalı.kaynatamda bi cins zaten onu hic soylemiyorum bileee.. gezmeye ciksak cocugun arabasini hep o surer benim elime asla vermez tam kucagima alicakken hemen atlar ben alirim der arabayi surup yorulur kaynanama verir ama bi kere o araba benim elime gelmez cok koyuyo inaninki..
Anneme de denilmesini istemem asla herkesin bi hitap hakki vardir.
Ama görüdügünü yapacak, anneye el kaldirmak normal o evde, cocuk öyle görüyor, sanada el kaldiracak, küfür etmek de normal, daha cok küfürler edecek o anani.... diye dedigi laf yanina hic kalacak küfürler edecek cünkü. Cocuk ne görürse onu yapar. Ne görürse onu normal bilir dogaldir bu. Sen cocugun icin orda kaliyorsan, yanlis yapiyorsun.[/QUOTE ben sizin dediklerinizi cok dikkate aldim zaten cok numara versiniz bana iste canta yazirla siginma evlerini arastir dediniz hepsini yaptim ama yinede cesaret yok gercektende canimallaha emanet...oysaki bosanmayi cok istiyorum ama boyle oturdugum yerden yazmakla kaliyorum
o yorumları hep boşa yapıyoruz ki biz.
gamze gibi bikaç üye daha var böyle bu durumda olan.
ne yazdıysak olmadı.
gitmeyecekler hiçbir yere.
korkuyorlar.
kolları kanatları yok.
birine daha yazdım bugün bunu.
diyor ya gittiği yere kadar diye.
aynen öyle yapacak hepsi.
canları Allaha emanet.
ama fark şu ki baban annene sahip çıkmış ne güzel.İyide nereye kadar gidecek bu benim annemde ilk evlendiği sene sadecee 5-6 ay kadar kayınvalidesi ile aynı mahallede yaşamış babam bakmış olacak gibi değil ki farklı uzak bir yere taşınmışlar annem de sesini çıkarmış hani öyle susupta oturayım demez hiç pat pat cevabını verir hizmetçi gibi kullanmak istemişler annemi hem onların ev işini annem yapacak yemek bulaşık bilmem ne hem de kendi işini yapacak yok öyle dünya demişler gitmişler.
ama fark şu ki baban annene sahip çıkmış ne güzel.
gamzenin eşi bambaşka tuhaf bir adam.
ben sanırım gamzeye yazmıştım 3 sokak öteye bile gidemezssin diye.
evi terk etse akşama döner gamze.
sığınma evi filan çok ütopik geliyor ona.
o kabullenmiş.
gittiği yere kadar demesi bundan.
Yok ben kendi anneme bile anne dedirtmek istemezdim ama kendi anneme lafim gecerdi oyle dedirtme diyebilirdim ama kv ye diyemiyorum 4 sene oldu hic alisamadim kendisine 4 senede bi kere anne demedim ben sevmesine severim ilk baslarda zaten severdim dogumdan sonra soguttu kendinden beni sevsirmek onun elinde boyle sinir hareketler yapmasa oglumu ustlenmese severim tabiki ama daha lohusaydim bebegim benim kucagimda agliyor diye ona gidince susuyo diye bile kuruntu yapip aglardim daha 3 gunlukken...
Evet babam sahip çıkmış ama annemde susan birisi değil ki gamzenin de eltisi aynı evde yaşıyormuş ve kayınbiraderi vs güzel davranıyor galiba keza elti hanımda sesini çıkaran birisi sessiz değil gamzenin de en başta sesini çıkarması gerekiyordu aslında aynı eltisi gibi.ama fark şu ki baban annene sahip çıkmış ne güzel.
gamzenin eşi bambaşka tuhaf bir adam.
ben sanırım gamzeye yazmıştım 3 sokak öteye bile gidemezssin diye.
evi terk etse akşama döner gamze.
sığınma evi filan çok ütopik geliyor ona.
o kabullenmiş.
gittiği yere kadar demesi bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?