Oğlum babaannesine Anne diyor?

Durumlar devam ediyor da abla sn cok kiricisin ya nie bolesinnnnn ben anlamiyorum seni..

evet canim aynen oyle iste ole diyince bana kiziyo ortaya fitne sokma diyor.

Öteki konusundan beri takipteyim arkadaşı şimdi sığınma evine gitse çocuğu elinden alıp kacırmaya calısabılırler..
Okuduğum yerde ben hırs yapıyorum o çocuğun onlardan uzaklaşmasını istiyorum..
Acaba Gamze bi sığınma evine gitse baska bi şehirde bulabilirler mi izini sanki böylesi daha iyi iş bulana kadar kimsenin bilmediği bi sığınma evinde olmak..

gittiği yere kadar diyorsa sorun olarak görmeyecek bunları o zaman.herkez bir öneri sunuyor ayrı eve çık eşini ikna et falan diye çünkü herkes bu konuda hemfikir.ama gamze eve çıkmayı değil de çocuğunun ona anne demesinin üzerinde duruyor tamam imkanın yoktur eşinde arkanda değildir ama bir kendine gelmesi gereköez mi adam çünkü biliyor bir yere gidemeyeceğini onu göstermiş adama da ailesine de.benim yanımda durmak zorunda zaten kaçtı bana nereye gidebilir ki ne istersem yapmak zorunda diye düşünüyor hepsi.bir dişini gösterse hatta eşine sensiz de gayet rahat yaşayabilirim dese belki eşi de biraz olsun değişebilr

evet malesef doğru gamze.
senin birşey yapmaya gücün yok çaban yok.
konu açama diyemem de konu açmaktaki amacın dertleşmekten başka bişey değil be canım.
çözüm aramıyorsun sen.
sen kendi hayatından da çocuğununkinden de vazgeçmişssin.
susayım dayak yemeyeyim yeter diyorsun.
onlarca mesaj yazıldı sana.
ama ben anladım ki gidemeyeceksin hiçbir yere.

Durumlar devam ediyor da abla sn cok kiricisin ya nie bolesinnnnn ben anlamiyorum seni..

hahaha güldürdün beni kiriciyim demek kabahat bende ve benim gibi senin icin ugrasip akil verenlerde, sen alismissin, durumdan da gayet memnunsun ki hic birsey yapmiyorsun. Sana o dayak kavga ve siddet dolu hayatinda mutluluklar ! diliyorum, senin hic bir konunada ugramiyorum bundan sonra. Daralttin ama yani. Miss gibi dayagini ye, cocugun senden uzak sana soguk büyüsün, mutlu mesut ottur hizmetciligine devam et.

Senin konularını biliyorum..
En son tamam kendimi ve cocuğumu bu hayattan kurtarcam demiştin..

Umarım yine dayak,eziyet görüp sessiz kalmıyosundur..

Yok canim daha dayak olayi yok ailesiylede aram kotu zaten hazirligimida yaptim her turlu siddete karsi... sesimide esime cikarmaya basladim sen degistin diyor bana mesela bana dun pis bi saka yapti diye ciglik attim evi havaya kaldirdim bi bok yapamadi sadece bana ole baggirma dedi bidaha..

oha.. ne bu doğurdun seninle işimiz bitti gidebilirsin desinler bi de tam olsun.
çok sinir oldum.
benim cocuguma benden başka kimsenin annelik yapması haddi değil(cumlede bi hata var ama çözemedim affola )

senin çalışma imkanın yok mu madem bir ordu var evde baksınlar çocuğuna sende çalış.onlara hizmetçilik yapacağına millete yap hemde paranı al

Merak etmeyin geçici bunlar. Tabii ki annesinin siz olduğunun farkındadır sonuçta çocuklla hiç ilgilenmiyor musunuz, birlikte vakit geçirmiyor musunuz? siz ona anneciimm falan gibi kelimeler kullanmıyor musunuz? kaldı ki bir dönem isimle seslenme oluyor çocuklarda benimde olmuş leyla diyormuşum sonra leyla anne demişim. Çocuğunuzla özel vakitler geçriin, gezdirin dolaştırın, oyunlar oynayın. Aynı evde yaşayınca böyle.

ve siz çocuğum için diyebiliyorsunuz.
gidip işe girip çalışıp kendi ayakları üzerinde durmak daha mı zor acaba?

Bi annenin en doğal hakkıdır evladının ona anne demesi. Kv nizi uyarın. Artık yaşı büyüdü anneyi babayı bilmesi öğrenmesi lazım deyin sen anne kurban yerine babaanne kurban de ki bana ismimle hitap etmesin artık olmaz böyle deyin.

Ablam sen neden buladar sertsin bir derdinmi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…