- 3 Kasım 2016
- 385
- 82
- 13
- Konu Sahibi Gamzeli-Yarimm
-
Otturdugun yerden yazmakla kaliyorsan biz napalim? Niye o zaman yazip milleti ugrastirip kafa yordurup üzüp bisey yapmadan duruyorsun. Esinle yakinlasmayacagini demistin, odadan cikmadigini esinin bu sekilde istedigini anlatmistin son durumlar nedir?
evet canim aynen oyle iste ole diyince bana kiziyo ortaya fitne sokma diyor.biz sadece 3ncü kişi olarak yorum yapıyoruz sevmemeniz için sizin sebeplerinizde olabilir saygı duyarım.
kendinizi üzüp yıpratmayın, biraz olayları akışına bırakıp gözlemleyip daha sonra harekete geçin. cocuk sizin cocugunuz ve onu yetiştirmek sizin elinizde belki ilerde bunlara bukadar üzüldügünüz için bile güleceksiniz :) ama eşinize falan cocugum annene anne diyor istemiyorum falan demeyin zira ters teper size karşı çephe alır, biraz gözlemleyip tartıp öyle harekete geçin.
gittiği yere kadar diyorsa sorun olarak görmeyecek bunları o zaman.herkez bir öneri sunuyor ayrı eve çık eşini ikna et falan diye çünkü herkes bu konuda hemfikir.ama gamze eve çıkmayı değil de çocuğunun ona anne demesinin üzerinde duruyor tamam imkanın yoktur eşinde arkanda değildir ama bir kendine gelmesi gereköez mi adam çünkü biliyor bir yere gidemeyeceğini onu göstermiş adama da ailesine de.benim yanımda durmak zorunda zaten kaçtı bana nereye gidebilir ki ne istersem yapmak zorunda diye düşünüyor hepsi.bir dişini gösterse hatta eşine sensiz de gayet rahat yaşayabilirim dese belki eşi de biraz olsun değişebilrama fark şu ki baban annene sahip çıkmış ne güzel.
gamzenin eşi bambaşka tuhaf bir adam.
ben sanırım gamzeye yazmıştım 3 sokak öteye bile gidemezssin diye.
evi terk etse akşama döner gamze.
sığınma evi filan çok ütopik geliyor ona.
o kabullenmiş.
gittiği yere kadar demesi bundan.
evet malesef doğru gamze.Dogru..
Durumlar devam ediyor da abla sn cok kiricisin ya nie bolesinnnnn ben anlamiyorum seni..
Senin konularını biliyorum..
En son tamam kendimi ve cocuğumu bu hayattan kurtarcam demiştin..
Umarım yine dayak,eziyet görüp sessiz kalmıyosundur..
mutsuz bir anneyle çocuk çok mu mutlu? yapmayın allahaşkına kabul etmeyin kendisine ev bile açamayan aciz herifleri koca diye size de yazık çocuğunuza dacocugum icin canm
evet canim aynen oyle iste ole diyince bana kiziyo ortaya fitne sokma diyor.
benim kucagima vermiyor almaya calissamda vermiyor.. hastanede ogluma igne yapacaklardi kaynanam kucaginda cocuk girdi iceri bende oglumun yaninda durim destek olayim istedim ama beni disari cikardilarkapidan cocugumun aglamasini dinledim sadece. kapiya cikti oglum agliyordu kucagima almaya calistim cektim vermedi yinede zamaninda cok taviz verdim gercektende
senin çalışma imkanın yok mu madem bir ordu var evde baksınlar çocuğuna sende çalış.onlara hizmetçilik yapacağına millete yap hemde paranı alYok canim daha dayak olayi yok ailesiylede aram kotu zaten hazirligimida yaptim her turlu siddete karsi... sesimide esime cikarmaya basladim sen degistin diyor bana mesela bana dun pis bi saka yapti diye ciglik attim evi havaya kaldirdim bi bok yapamadi sadece bana ole baggirma dedi bidaha..
Ayri eve cikma gii bi durumumuz yok be canimmesela ornek vereyim sana .. benim en kucuk kaynim 12 yasinda daha oglum yeni dogmustu 2 aylik falandi kaynanamin yaninda cocugu oglumun kolunu isirdi hic ses etmedi.. bende gordum kozdim nie isiriyon dedim kaynanam 2 gun knusmadi benimle. ve kucucuk cocuguda arkamdan konusturdu
Kırıcı değil gerçekleri söylüyor çünkü zaman zaman hepimizin başına geliyor annem de senin gibi sessiz olsaydı belki bugun oda oturuyor oluyordu.Durumlar devam ediyor da abla sn cok kiricisin ya nie bolesinnnnn ben anlamiyorum seni..
aynı fikirdeyim ,ne güzel demişsin.o çocuk ta onalra benzeyecek.
kendin yazıyorsun.
eşin annesini dövüyor.
oğlun da seni dövecek belki bu gidişle.
çocuğuna faydan mı var zararın mı var şimdi bi daha düşün.
hahaha güldürdün beni kiriciyim demekkabahat bende ve benim gibi senin icin ugrasip akil verenlerde, sen alismissin, durumdan da gayet memnunsun ki hic birsey yapmiyorsun. Sana o dayak kavga ve siddet dolu hayatinda mutluluklar ! diliyorum, senin hic bir konunada ugramiyorum bundan sonra. Daralttin ama yani. Miss gibi dayagini ye, cocugun senden uzak sana soguk büyüsün, mutlu mesut ottur hizmetciligine devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?