Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcin olsun yaa cok uzuldum durumuna uff yaa boyle bi durumla Rabbim kimseyi sinamasin bu da senin sinavin . sen elinden geleni yapiyosun daha ne yapabilirsin ki canm benm insallah bi felaha cikarsinMerhaba arkadaşlar aslında çok eski kullanıcıyım ancak bu 2.üyeliğim.zamanında da buradan çok destek almistim evli iken..konuya gidiyorum 3 sene evvel boşandim 6 yasinda oğlum ile ailem le yasiyorum.2 seneden fazla oğluma tek baktim kreşdi bakiciydi bir şekilde idare ettim.annemde calişmak zorunda.. Bu süreçte eski eş olacak adam nearadi ne sordu ne bir çift çorap aldi çok Zor günlerdi.. Sabahlar ı 6 da evden cikmam gerektiği için artik oğlumu
aninda tutmam imkansizlasti.babannesin
e yalvardim mecburum arkamda babamda yok oglunuzda sahip cikmadi bana yardim et bak diye.. Sağolsun 1 yila yakindir Babanne bakiyo her hafta sonu gidip alıyorum her rahatsizliginda da kapilarinda biliyorum babasi ilgilenmiyor diye hereksigini alip her anne gibi içim yana yana vedalaşmak zorunda kaliyorum..oğlum da bende çok zorlanıyor uz. Mesele şu oğlum bu sene okula basliyor...birinci siniflar hep öğlen okula gitmek zorunda ...ne annenin ne benim iş saatlerimiz uymuyor..o kadar caresizimki ya ekmeğim ya evladim...babannesinde okula gidecek benim evime 45 dk uzakliktalar...oğlum yalvariyor anne yeter beni yanından ayirma diye..ben napicam ailem dolmuyor...hayat okadar zorki ne yapmaliyim bu sureci nasip asmaliyim..ne yapabilirim ki kizlar varmi bi fikriniz..
Ne olur .ne olursun . ekmek ye . şekerli suya ekmek koy yiyin ama o çocuğu birakmayin.Merhaba arkadaşlar aslında çok eski kullanıcıyım ancak bu 2.üyeliğim.zamanında da buradan çok destek almistim evli iken..konuya gidiyorum 3 sene evvel boşandim 6 yasinda oğlum ile ailem le yasiyorum.2 seneden fazla oğluma tek baktim kreşdi bakiciydi bir şekilde idare ettim.annemde calişmak zorunda.. Bu süreçte eski eş olacak adam nearadi ne sordu ne bir çift çorap aldi çok Zor günlerdi.. Sabahlar ı 6 da evden cikmam gerektiği için artik oğlumu
aninda tutmam imkansizlasti.babannesin
e yalvardim mecburum arkamda babamda yok oglunuzda sahip cikmadi bana yardim et bak diye.. Sağolsun 1 yila yakindir Babanne bakiyo her hafta sonu gidip alıyorum her rahatsizliginda da kapilarinda biliyorum babasi ilgilenmiyor diye hereksigini alip her anne gibi içim yana yana vedalaşmak zorunda kaliyorum..oğlum da bende çok zorlanıyor uz. Mesele şu oğlum bu sene okula basliyor...birinci siniflar hep öğlen okula gitmek zorunda ...ne annenin ne benim iş saatlerimiz uymuyor..o kadar caresizimki ya ekmeğim ya evladim...babannesinde okula gidecek benim evime 45 dk uzakliktalar...oğlum yalvariyor anne yeter beni yanından ayirma diye..ben napicam ailem dolmuyor...hayat okadar zorki ne yapmaliyim bu sureci nasip asmaliyim..ne yapabilirim ki kizlar varmi bi fikriniz..
Babanne sizle kalamaz mi?Gideceği okulda sınıf öğretmeniyle konuşun,orda sınıf anneleri oluyor,size komşu anneler kendi çocuklarıyla bir sizinkini götürüp getirebilir...babaanne biraz sende kalsın çocuk okula iyice alışana kadar.alıştıktan sonra babaanne evine dönsün
Babanne sizle kalamaz mi?
siz kimle.kalıyorsunuz? nerde yaşıyorsunuz? büyük şehir mi ? küçük bi şehre tasinin. valla olmazsa polise gidin derdinizi anlatin. kaymakama gidin derdinizi anlatın devlet bir şekilde sahip çıkar. .
Allah yardımcınız olsun çok dua ettim şuan sizin için aslında evladınız için. Allah bi kapı açar inşallahEtüt nasip olacak ki bilmiyorum...aksam 7 de evde oluyorum..ortam sapikliklar o kadar kötü o kadar yayginki insanlara güvenemiyor insan..nolur dua edin bana Allah kimseyi böyle vicdansiz adamlara denk getirmesini adamin zerre umrunda değil bir baba olarak