Oğlum Çok Hassas

Ben normal olduğunu düşünüyorum.

Yine kendi çocuğundan örnek vereceğim.

Oğlum, 9- 10 yaş civarından farkındalığı daha fazla artmıştı bunu duygularıyla da belli ediyordu. Hatta bir kere arabayı yeni yeni kullanıyordum sakin sakin okula giderken. Bir okul servisinin üzerime doğru gelmesiyle ondan kurtulayım derken yanlış park eden bir volvoya sürtmüştüm arabayı. Tabi bizim araba 2014 model bir micra kaza yaptığım araba son model bir Volvoydu ://

Oğlum nasıl ağlıyor anlatamam korktu diye düşünürken ağlamaklı bir sesle anne biz çok pahalı bir arabaya vurduk nasıl ödeyeceğiz demişti. Ve buna benzer çok örnek var bende..

Mutlaka düzelecek..

Sadece onu anlamaya çalışın, konuşun rahatlatın.

Bırakın sizinle rahat konuşabilsin, kaygılarını, tedirginliklerini anlatabilsin

Çok duygusall Yengeç mi?

Okulda bir seyler yasiyor olabilir mi, ben olsam once ogretmenle konusurdum.

Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı okurken. Hergün konuşuyorum oğlumla, olumlu olumsuz herşeyi rahatça anlatabilsin istiyorum. Benim annem çok katıydı bize karşı. Herşeye kızdığı için ben kötü birşey oldugunda anneme anlatamazdım. Kızar diye korkardım. Sınavlardan düşük not alsam yüksek aldım diye yalan söylerdim. Sonrada ya yalanım ortaya çıkarsa diye korkudan mahvolurdum. Bunları yaşadığım içim oğlum yaşamasın diye çabalıyorum. Ama bugün oturup düşündüm ben neyi yanlış yapıyorum diye. İnşallah dediğiniz gibi normal bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…