Oglum doğdu şükür ama

Benimkiler de normal yolla oldular
Hatta hamile olduğumu 4.ayda öğrendim:)))
Her konuda yazabilirsin canım
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Erken doğacak diye şartlama nolur ben diye diye doğurdum erkenden:)

Yenidoğan ilk doğduğunda burnu gözü şiş ödemli olur, başı doğum kanalından geçtiği için uzamış gibi görünür, bu özellikler toparlandıktan sonra da büyüdükçe değişirler, saçlar açılabilir ya da koyulaşabilir, kıvırcıklaşabilir.. Göz rengi 4-6 aya kadar ancak oturur. 6 ay ile 1 yaş arasında bile öyle çok fark oluyor ki.. Bence sen o korku ile girmişsin doğuma, tam anestezi mi oldun, hastaneler artık herşeyi kayıt altına alıyorlar.. Doğar doğmaz senin kolundaki etiket ona da takılıyor. Herşeye rağmen içinizi rahat ettirmek için ilk randevuda dr ile konuşun. Ayrıca bu sreç içinde de lütfen bebeğinize sıcacık sevgi ile dokunun sarılın yeni doğan bir bebeğin en çok buna ihtiyacı var. senin hislerin direk ona geçr. Diyelim ki senin değil yine de onu sıcak anne şevkatinden mahrum etmemen lazım di mi? Ama ben senin lohusalıktan böyle hissetiğine eminim.

Ne guzel :))
Bugun cok kotuydum basimi kaldiramadim yediklerimi hep cikardim normalde boyle degildim nazar degdi heralde. Ikiz gebelik zormus hakikaten. Bir mulakat sonucu bekliyorum strese girdim sanirim Kacar kilo dogdular peki?

Etiket ayağında. Baktım adım yaziyor

Evet genel anestezi

Oglusumubekliyorum lütfen düsünmemeye çalış bunları bol bol sarıl bebeğine
Bebeklerin karışması çok çok düşük bı ihtimal
Yani karışsa benimkiler karışırdı diyebilirim
Malatya'da oturuyorum Eskişehirde bı devlet Hastanesinde doğum yaptım kendim bursalıyım
Eskişehir de tanıdığımız bile yok o şehirden geçerken sancım geldi

Ve inan bebekler değişiyor

Benim komsumun ikizleri doğdu. Anne babasiyla alakasi yok. Cok degisik tipleri vardi.
Ama simdi 2 yasina girdiler cok cok tatlilar ve anne babasina benziyorlar.
Yenidogan bebek kirmizi olur ve kimseye de benzemez bu cok normal.

Oglusumubekliyorum ilk olarak hayırlı olsun bebeğin..ama sen bu kadar sorunla o çocuğa nasıl bakacaksın açıkçası tartışılır lütfen eşinden ailenden yardım iste Dr desteği al bu iş böyle olmaz.

Bütün bebekler aşağı yukarı çirkin doğar zamanla nasıl da güzelleşirler inanamazsın o derece yani

Abartıyorsun.

Ayrica yeni dogan bebekelrin goz rengi de genelde belirsiz olur.
Kimisinin lacivert bile oluyor sonra dönüyor

Etiket ayağında. Baktım adım yaziyor
Canım karışmadı buna inan once. Senin bebeğin o. Sende kollarında kokunda huzur bulacak. İlk bebegimde öyle olmuştum,bir türlü bağrıma basamamistim yavrumu. Doğumdan sonra 1 hafta hastanede kalmıştı her gün sadece 5 dakika gidebildim yanına.zamanla astım her şeyi ,her şey senin elinde.bebegin sana senin de bebeğine ihtiyacın var. Boynuna yatır uyusun sende ,nefesini dinle,kokusunu içine çek doya doya. Tek başına bakacak kadar hazır olmadan yalnız kalma,eşine annene anlat derdini yardımcı olsunlar.ikk bebekte olur böyle şeyler.cok düşünüp de içinde buyutme

Ayyy benim kardeşim çok çirkindi doğduğunda dayım demiş ayy bu çok çirkin hiç bizlere benzemiyor içinden çok üzülmüş sonrao kardeşim bir güzel oldu dayım diyor ben düşündüklerimden utanıyorum . Lütfen sende üzülme

Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum

Şu an bir de herkes başında, çocuk bir yandan ağlıyor, emzirirken zorlanıyorsun, mahremine girilmiş gibi hissediyorsun, rahatsızsın değil mi? Normal gerilmen, mutsuz olman, boğuluyor gibi hissetmen. Kuruntulara da kapılmış olabilirsin. Doğurmadan önce bebeklerin karışması haberleri okuduysan ya da alakalı bir film izlediysen onunla da alakalı olabilir. Hastane psikoloğa yönlendirebilirse git, gidemezsen eşine söyle bebeği birkaç saat anneanne/babaanneye emanet edip dışarı çıkın, yemek yiyin, sinemaya gidin. Bebekle eve tıkılı kalma sürekli.

Eşim oldukça esmer, ben de esmerim.
Ama bebeğim doğduğunda sarışındı ve inanın bizle hiç mi hiç alakası yoktu.
Hep dalga geçtim, hastanede o gün başka bebek doğmuş olsa dna yaptırırım diye ama tabi ki şakaydı.
Oğlum şuan kumral oldu, gayet de babasının kopyası bir hal aldı.
Zamanla değişir, değişmese de o sizin evladınız ve sülalenizin de dnasını taşıdığınızı unutmayın.
Başkalarına çekmiş, ne var bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…