- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Benimkiler de normal yolla oldularMasallah 7 aylik olmuslar allah bagislasin
Benin ikizlerim normal yolla oldu ikiz oldugunu ogrenince erken dogumdan dolayi korkmaya basladim. Zaten hep evdeyim oturuyorum. Bebislere alinacaklar konusunda size danisabilir miyim? 3 hafta sonra alisverise basliycam.
Daha ne işte. Kız ben resimlerine bakıyorum evrim geçirmişler. İlk doğduklarında bir cirkinlermis, böyle halden nasıl tatlı olmuşlar diyorum.Kan grubuna baktım ilk uyuyor.
Ne guzel :))Benimkiler de normal yolla oldular
Hatta hamile olduğumu 4.ayda öğrendim:)))
Her konuda yazabilirsin canım
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Erken doğacak diye şartlama nolur ben diye diye doğurdum erkenden:)
Etiket ayağında. Baktım adım yaziyorYenidoğan ilk doğduğunda burnu gözü şiş ödemli olur, başı doğum kanalından geçtiği için uzamış gibi görünür, bu özellikler toparlandıktan sonra da büyüdükçe değişirler, saçlar açılabilir ya da koyulaşabilir, kıvırcıklaşabilir.. Göz rengi 4-6 aya kadar ancak oturur. 6 ay ile 1 yaş arasında bile öyle çok fark oluyor ki.. Bence sen o korku ile girmişsin doğuma, tam anestezi mi oldun, hastaneler artık herşeyi kayıt altına alıyorlar.. Doğar doğmaz senin kolundaki etiket ona da takılıyor. Herşeye rağmen içinizi rahat ettirmek için ilk randevuda dr ile konuşun. Ayrıca bu sreç içinde de lütfen bebeğinize sıcacık sevgi ile dokunun sarılın yeni doğan bir bebeğin en çok buna ihtiyacı var. senin hislerin direk ona geçr. Diyelim ki senin değil yine de onu sıcak anne şevkatinden mahrum etmemen lazım di mi? Ama ben senin lohusalıktan böyle hissetiğine eminim.
Evet genel anesteziYenidoğan ilk doğduğunda burnu gözü şiş ödemli olur, başı doğum kanalından geçtiği için uzamış gibi görünür, bu özellikler toparlandıktan sonra da büyüdükçe değişirler, saçlar açılabilir ya da koyulaşabilir, kıvırcıklaşabilir.. Göz rengi 4-6 aya kadar ancak oturur. 6 ay ile 1 yaş arasında bile öyle çok fark oluyor ki.. Bence sen o korku ile girmişsin doğuma, tam anestezi mi oldun, hastaneler artık herşeyi kayıt altına alıyorlar.. Doğar doğmaz senin kolundaki etiket ona da takılıyor. Herşeye rağmen içinizi rahat ettirmek için ilk randevuda dr ile konuşun. Ayrıca bu sreç içinde de lütfen bebeğinize sıcacık sevgi ile dokunun sarılın yeni doğan bir bebeğin en çok buna ihtiyacı var. senin hislerin direk ona geçr. Diyelim ki senin değil yine de onu sıcak anne şevkatinden mahrum etmemen lazım di mi? Ama ben senin lohusalıktan böyle hissetiğine eminim.
Sen lohusa depresyonuna girmişsin acil psikiyatri ye git.Şuan ağlıyor altını bezliyorlar yabancı gibiyim lütfen dua edin cildiricam
Mis gibidir o şimdi süt kokuyordur. Ben annemin karnındaydım burada ne işim var diye ağlıyordur. Toparlan hadi olumlu düşün.Şuan ağlıyor altını bezliyorlar yabancı gibiyim lütfen dua edin cildiricam
Canım karışmadı buna inan once. Senin bebeğin o. Sende kollarında kokunda huzur bulacak. İlk bebegimde öyle olmuştum,bir türlü bağrıma basamamistim yavrumu. Doğumdan sonra 1 hafta hastanede kalmıştı her gün sadece 5 dakika gidebildim yanına.zamanla astım her şeyi ,her şey senin elinde.bebegin sana senin de bebeğine ihtiyacın var. Boynuna yatır uyusun sende ,nefesini dinle,kokusunu içine çek doya doya. Tek başına bakacak kadar hazır olmadan yalnız kalma,eşine annene anlat derdini yardımcı olsunlar.ikk bebekte olur böyle şeyler.cok düşünüp de içinde buyutmeEtiket ayağında. Baktım adım yaziyor
Baktım netten Allah korusun zarar vermeyi düşünmüyorum ama 40 gün uyusam uyanınca ağrım da geçse çocukta büyümüş olsa ele avuca gelse istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?