• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum eskiden daha rahattı

Vaveyylla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
2.083
3.939
83
Merhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?

Merhaba herkese.
Dün akşam şöyle bi durum yaşandı . Kv dem eşim ben oturuyoruz. Kışlık masraflardan açıldı konu. Doğalgaz vs. Kv dem oğlum eskiden gelirdi kafası rahattı böyle şeyleri düşünmezdi böyle yükleri yoktu tarzında konuştu . Bende eskiden benimde bu tarz dertlerim yoktu çamaşır, ev temizliği , çocuk bakımı hangimizin yükü daha ağır tartışılır dedim. O hala aynı şekilde konuşmaya devam etti. Eve gelir uzanırdı herşey ayağına gelirdi vs (herşeyini ayağına götürmesi çok büyük marifet sanki) . Bende sinirlendim evlendirmeseydin o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı en azından ben hayatımdan memnunum eşim çocuğum bana yük değil demeisine beklerdim. Bugün tartıştık. Ben evlendiğimden hiç pişman değilim hayatımdan memnunum dedi. Annesinin sadece eski zamanları hatırladığını öylesine konuştuğunu savunuyor kötü niyetli değildi diyor.
Sizce fazla mı alınganlık yapıyorum. Kv Söyledikleri normal mi?
Söyledikleri söylenmemesi gereken ama herkesin söylediği boş sözler, takmayın. Eşiniz o anda hayatından memnun olduğunu söyleyebilirdi ama dilleri tutuluyor böyle anlarda niyeyse.

Söyledikleri söylenmemesi gereken ama herkesin söylediği boş sözler, takmayın. Eşiniz o anda hayatından memnun olduğunu söyleyebilirdi ama dilleri tutuluyor böyle anlarda niyeyse.
Hayır anlamıyorum evlenmese bu sefer yuva kuramadı mürüvvetini göremedik diye dertlenirler .cidden boş sözler ama çok sinir bozuyor. Herkes geçim derdinde sonuçta kıymetli oğluna kıyamıyor.

Benim annemin bir lafı vardır amiyane tabirle: “Bara giren porsuk kıçını sallayacak” der. Evlendiysen beraberinde bazı sorumluluklar da geliyor, özellikle çocuk olduktan sonra. Mabadı yemeyen ne evlensin ne çocuk yapsın o zaman. Biraz densizce konuşmuş. Yerli yersiz konuşanlardan sanırım, sıkmayın canınızı. Kocanız da ağzını açıp iki laf etseymiş iyiymiş.

Canı kaynanacılık oynamak istemiş. Boşver çok da umursama. Evet keşke eşin o sırada şakayla karışık da olsa annesine cevap yapıştırmalıydı ama büyütülcek bir şey değil. Sen cevabını vermişsin zaten.

Bir daha tekrarlarsa büyütürsün. :KK66:

Biricik oğullarını övme çabası. Çok kıymetli gösteriyorlar. Bana da kaynanam oğlum yakışıklıydı, kızlar peşinden koşardı herkes evlendiğini duyunca üzüldü diyip durur 🤣
Aslında önemsemeyip geçicez işte amaç zaten kendini önemsetmek aslında komikler
Ama önemsemeyip geçtikçe sonu gelmiyor ki bu konuların. Kp geçen kış vefat etti. Eşim hakkında artık iki evin erkeği dedi biri nasıl sinir olmuştum. Tamam annesi tabiki ilgilenmesi gerekiyor ama iki evin erkeği ne yaaa. Keşke deseydim eskiden bi evin yükü vardı sırtında şimdi senide düşünüyor diye . Erkek çocuk kıymetli sürekli küçük bebek gibi onu yicen mi oğlum bunu hazırlayayım mı oğlum ooof çok doluyum .

Keşke turşusunu kursaymış.
Ben kurup göndercem az kaldı . Eşimle fena tartıştık konuya yazmadım ama . Git annenle yaşa dedim . Gelmeyeyim mi eve dedi gelme. Biz yükü olmayalım dedim. Akşam nolcak hiç bilmiyorum. Gitsin koynuna yatsın annesinin kuzu kuzu uyusunlar.

Hayır anlamıyorum evlenmese bu sefer yuva kuramadı mürüvvetini göremedik diye dertlenirler .cidden boş sözler ama çok sinir bozuyor. Herkes geçim derdinde sonuçta kıymetli oğluna kıyamıyor.
Gösteriş yapıyorlar bi yandan da çok sevip düşünürler gibi ama kendileri için yapılacak bir iş olduğunda da acıyan görmedim, gayet gurur duyuyorlar o zaman. Geline yapılan gözlerine geliyor ama ne deseniz de farketmez, duymazdan geldikçe bir zaman sonra susarlar. Cevap verdikçe hoşuna gidiyor bazısının hiç sonu gelmiyor :D

Benim kayinvalide de oglumu pamuklarda yetistirdim guzellemesi yapar. Evde temizlik yapip, bebek baktigini gördükçe oglusu cok yoruldugu icin uzuluyor. Surekli ac misin, sunu ye bunu ye diye darlıyor cocuk gibi. Temizlik yapmasin hersey onune hazir gitsin istiyor.
Ben boyle konularda aptal taklidi yapiyorum. Evet cok sansliyim deyip geciyorum. Sizede tavsiye ederim. Oglumun yükü cok mu diyor? Herseye zam geldi, yetismek mumkun degil, Allah herkese kolaylik versin diyin.

Gösteriş yapıyorlar bi yandan da çok sevip düşünürler gibi ama kendileri için yapılacak bir iş olduğunda da acıyan görmedim, gayet gurur duyuyorlar o zaman. Geline yapılan gözlerine geliyor ama ne deseniz de farketmez, duymazdan geldikçe bir zaman sonra susarlar. Cevap verdikçe hoşuna gidiyor bazısının hiç sonu gelmiyor :KK70:
Ayy valla düşündükçe iyice çıldırtırıyorum daha önceki mevzular geliyor aklıma tepem atıyor iyice. Kızım dün bişey dedi babasına . Senn benim oğluma ne dedin diyor bet sesiyle tövbe Estağfirullah senin oğlunsa onunda babası sana sorucaktı çocuk. Zorla insanı kendilerine düşman ediyorlar sonra da ben naptım gelin geçimsiz derler

Benim annemin bir lafı vardır amiyane tabirle: “Bara giren porsuk kıçını sallayacak” der. Evlendiysen beraberinde bazı sorumluluklar da geliyor, özellikle çocuk olduktan sonra. Mabadı yemeyen ne evlensin ne çocuk yapsın o zaman. Biraz densizce konuşmuş. Yerli yersiz konuşanlardan sanırım, sıkmayın canınızı. Kocanız da ağzını açıp iki laf etseymiş iyiymiş.
Beni kızdıran zaten eşimin tavrı. Ben susayım o benim Yerime konuşsun demiyorum. Ben zaten söylenmesi gerekenleri söyledim. Ama ağzını açıp da herkes geçim derdinde anne o biçim laf diyebilirdi. Yada tamamen sessiz kalsaydı ya. Evett ya eskiden öyleydi diyor yaa sabııır

Benim kayinvalide de oglumu pamuklarda yetistirdim guzellemesi yapar. Evde temizlik yapip, bebek baktigini gördükçe oglusu cok yoruldugu icin uzuluyor. Surekli ac misin, sunu ye bunu ye diye darlıyor cocuk gibi. Temizlik yapmasin hersey onune hazir gitsin istiyor.
Ben boyle konularda aptal taklidi yapiyorum. Evet cok sansliyim deyip geciyorum. Sizede tavsiye ederim. Oglumun yükü cok mu diyor? Herseye zam geldi, yetismek mumkun degil, Allah herkese kolaylik versin diyin.
Erkekleri sürekli pohpohlayıp kadınları küçük görmekten başka bişey değil bu. Asıl kızdığım nokta bu. 30-40 yaşına gelmiş adamlar üşüdüğünde mont giyebilir Susadığında mutfaktan alabilir. Misal işten gelir benim eşim kv bizdeyse ahh oğlum vahh oğlum noluyor yaaa. Ben tüm gün herşeye yetişmeye çalışırken kan ter içinde kalıyorum bana kimse ahh vah demiyor. Demesinde zaten .

Back
X