Oğlum işsizlikten muavin olucam dio offff

bunny5322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
38
7
27
Siz değerli arkadaşlardan yeterli bilgi alacağıma inandım , arkadaşlar Oğlum Bu Sene okulu bitirdi ,Ankara'Da oturuyoruz Oğlum Şehirler arası muavin olucam dio maaşı iyimiş dio günde 50 kere maaşı iyi dio cidden maaş durumu ne kadar ya töbe psikolojim bozuldu oruç oruç.. Tanıdığı olan varsa nasıl bir iş ona göre göndericem arkadaşlar teşekkürler..

Oglun kac yasindaki muavin olmak istiyo tam ergen istemesi gibi geldi

O Şöföre sormuş sadece maaşı iyi başlayınca görürsün fln demiş,Düz lise bitirdi arkadaşlar.

lise mezunları asgari ücreti öpsün başına koysun (eşim dahil)
işsizlikten kırılıyo millet 18 yaşında düz lise mezunu özelde ne alacak? asgari bile vermeyebilirler.
Kardeşim doğru diyorsunuz da bende öyle dedim bana dedi anne uyku yok bırakta asgari ücretin yukarısında versinler dedi.

Arkadaşlar rica ederim konu sahibinin önceki konusuna bakıp öyle yorum yapın. Gerçekten çook sinir bozucu. İşsizlikten diyor ya çocuk okulu bitireli 1 hafta oldu daha, öyle iş arayıp bulamama durumu yok yani. Hanımefendi oğluna yüksek maaşlı iş arıyor yani özeti bu..

çalışsın... üniversiteye gidip 4 yıl boş boş gezip sonra yine işsiz kalacağına, şimdiden eli ekmek tutsun. muavinlik iyidir.

türkiye üniversiteleri liseden farksız zaten...

çalışsın... üniversiteye gidip 4 yıl boş boş gezip sonra yine işsiz kalacağına, şimdiden eli ekmek tutsun. muavinlik iyidir.

türkiye üniversiteleri liseden farksız zaten...
kardeşim peki bu meslekte maaş fln durumu ne kadar ya cidden parası için değilde değecek meslekmi yani ?

X