Oğlum kaynanama anne demeye başladı

cicegim24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
61
162
43
36
Merhabalar
Oğlum 26 aylık artık birçok kelimeyi söylüyor herkesin ismini ya da sıfatını ayırt ediyor hatta kardeşinin ve kendisinin eşyalarını bile ayırt edebiliyordu. Geçen haftalarda ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki . O günden beri oğlum bana adımla kaynanama da anne diye sesleniyor. Evlerimiz ayrı haftada 1 2 görüşüyoruz sabit bir şey yok istersek gidiyoruz . Daha önce kendi yeğenleriyle ilgili böyle şeyler anlattığı çok oldu . Bu çocuk 2 saatte nasıl kabul etti bu kavram değişikliğini anlamıyorum. İşin diğer tarafı da gerçekten evde bile bana adımla seslenirken telefonda bile ona anne demesine çok üzülüyorum. Anne li şarkılar söylüyorum hep annem diye sesleniyorum resimlerimizi gösteriyorum ama yok olmuyor. Var mı başına gelen nasıl düzelecek bu durum gerçekten çok üzülüyorum .

Duzelır bu durum korkmayın. Kaynananız söyletmis belli ki, kadını arayın bence.
Bi daha böyle bisey gorursem göndermem size dıyın.
Dıyın Allah askına korkmayın su, evladınıza annen benim diyebilen kotu ve cahil insanlardan
Asla korkmam çocuklarım söz konusu ise ama öyle fesat ki benim yanımda ben babaanneyim diyor. Sözde uyarıyor ama durum ortada yani.

Durum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .

aranız kötü ise bir çeşit ego tatmini. burada torununu emzirmek için meme açan kaynanalar okudum, şaşırmıyorum yani. ama dediğim gibi çocuk sizin, annesinin siz olduğunu da biliyor. hani 10 yaşına gelip de babannesine anne diyen bir çocuk yok sonuçta, illaki eski haline döner.

Durum öyle gösteriyor ama bu çok fena bi şey değil mi? Hiç mi aklına gelmez çocuğun kafası karışır diye .
banada öyle geldi önceki gidişlerinizde de gizli saklı öğretti mi acaba diye
arayın söyleyin sorun sen mi öğrettin çocuğun kafasını karıştırma diyin

kv böyle derken zevk alıyorsa günahı boynuna o yapmıştır.

ilk defa 2 defa 1 er saatliğine babası ve kardeşiyle kaynanamın yanında durdular hiç te zaruri olmayan bi nedenden dolayı ah öyle pişmanım ki
biraz abartmamış mısınız? sanki kadın küfür öğretmiş gibi.
olabiliyor böyle durumlar ben de küçükken babaanneme anne, anneme yenge diyormuşum.
aklım biraz erince düzeltmişim.
kafası karışmaz merak etmeyin.

benim oglum da anneme donem donem anne diyor anneannesi oldugunu bildigi ve soyleyebildigi halde. bence takilacak bir durum yok.
Bana da artık ismimle hitap ediyor buna takılıyorum. tüm annelere anne dese bizden duyuyor derim ama Anaanne diyebiliyor çünkü hep öyle söyledik.

Evet uzucu ama unutma o daha cok kucuk. Kim anne kim babaanne cok iyi biliyor aslinda. Ama iki saatin icinde bunu ogretmis olmalari mumkun gelmedi bana. Acaba babasi ona anne dedigi icin taklit ediyor olabilir mi? Sana da adinla seslendigi icin o da aynisini yapiyordur. Benim oglum da bana babasi adımla seslenince o da tekrar ediyor hemen cunku. Bir de ilk anne falan demeye basladiginda o da karistirirdi. Sonra sonra duzeldi. Simdi kim kimdir cok iyi biliyor. Babaanne zor telaffuz edildigi icin kisaca anne diyor da olabilir.

biraz abartmamış mısınız? sanki kadın küfür öğretmiş gibi.
olabiliyor böyle durumlar ben de küçükken babaanneme anne, anneme yenge diyormuşum.
aklım biraz erince düzeltmişim.
kafası karışmaz merak etmeyin.
Abartmadım aslında sadece çocuğumun doğru olarak bana anne demesini ve başına gelen varsa nasıl düzelttiklerini öğrenmek istiyorum

Evet uzucu ama unutma o daha cok kucuk. Kim anne kim babaanne cok iyi biliyor aslinda. Ama iki saatin icinde bunu ogretmis olmalari mumkun gelmedi bana. Acaba babasi ona anne dedigi icin taklit ediyor olabilir mi? Sana da adinla seslendigi icin o da aynisini yapiyordur. Benim oglum da bana babasi adımla seslenince o da tekrar ediyor hemen cunku. Bir de ilk anne falan demeye basladiginda o da karistirirdi. Sonra sonra duzeldi. Simdi kim kimdir cok iyi biliyor. Babaanne zor telaffuz edildigi icin kisaca anne diyor da olabilir.
Kalp kalbe karşı, aynı şeyi düşünmüşüz 😊

Asla korkmam çocuklarım söz konusu ise ama öyle fesat ki benim yanımda ben babaanneyim diyor. Sözde uyarıyor ama durum ortada yani.
Siz de uyarin direkt kayinvaldenin yaninda. Hayir oglum o babanin annesi senin annen benim sen benim karnimdan ciktin o babaanne anne benim ben ben dohe soyleyin gozune baka baka. Daha once de boyle hikayeler anlatiyordu diyorsun demek ki boyle aptal bi zevk aliyor

Back
X