Derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye..Daha kötü seyler olacaktı belki de Allah korusun, bu dert ile sınanıyorsunuz zaman güzel şeyler getirsin biran evvel evladınız yanınızda olsun her yonden saglıgıylaKurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Evet ,çok şükür o iyiSizin bir de kızınız mi vardı yanlış mi hatırlıyorum?
Nice bir senin bu oglun icin birde komsumuzun kocasi icin tek kurtulus cezaeviydi sana cok uzuluyodum birak kalsin en azindan nerede oldugunu bileceksin artik .nerde yattigini bileceksin. Benden nacizane tavsiye cezaevlerinde tanidiklari yatmis gormus gecirmis biri olarak soyleyeyim fazla miktarda oara yatiracagim diye kendini yipratip öldürme.cunku temin edebiliyorlar iceride haberin olsun. Ne yapar ne eder para verirsen o bulduriru tekrar kullanir. 100 istiyorsa sen 50 ver oyle diyim. Allah kurtarsin onu o illetten sana acisinKurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Çopk mücadele verdim,her dakika her saniye bir plan yapar mı insan yaptım…ama olmadı.ona dedim ki en son ya mezar ya cezaevi başka son yok…artık ben yetemiyorum …artık planlarım da olmuyor,artık bir şeyleri değiştiremiyorum.baktım ki her şey olacağına varıyor sustum.ama yine bırakamadım…her kez vazgeçti ama ben vazgeçemedim…son ana kadar koştum peşinden.bana dedi ki anne iyi ki burdayım,,,sana bir şey diyeceğim ama dayanamazsın yok anne asla söyleyemem ölürsün dedi….soramadım,ısrar edemedim…sadece tahmin ettim,,içtiği bir zaman komaya girmiş olabilir…senelerce cektınız bu durumu sonu bye lmamalıydı cok uzuldum
Çok geçmiş olsun.Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Yani oğlunuz için çabanızı anlamakla birlikte bir süre olsun kızınızı oğlunuzun önünde tutun artık derim. Çünkü siz tam bir benim babamsiniz, erkek kardeşim sorunlu diye tüm dikkati onun üstündeydi. Eski konunuzda yine sadece ve sadece oğlunuz varmış gibi yazmistiniz, oğlunuza araba istemiştiniz. Ortada hiç kızınız yok gibi yapıyorsunuz. İleride çok pişman olacaksınız.Evet ,çok şükür o iyi
Teşekkür ederim.bende çıksın istemiyorum,sadece 3 veya 4 yıla razıyım…çok genç çokkk…canım çok yanıyor.bu gün aradı anne ben namaza başladım bak gör nasıl düzelip çıkıcam ve burda durmuycam anne gidicem,sevgilimi alıp burdan gideceğiz dedi…inşşşşNice bir senin bu oglun icin birde komsumuzun kocasi icin tek kurtulus cezaeviydi sana cok uzuluyodum birak kalsin en azindan nerede oldugunu bileceksin artik .nerde yattigini bileceksin. Benden nacizane tavsiye cezaevlerinde tanidiklari yatmis gormus gecirmis biri olarak soyleyeyim fazla miktarda oara yatiracagim diye kendini yipratip öldürme.cunku temin edebiliyorlar iceride haberin olsun. Ne yapar ne eder para verirsen o bulduriru tekrar kullanir. 100 istiyorsa sen 50 ver oyle diyim. Allah kurtarsin onu o illetten sana acisin
Bazen düşünüyorum acaba cezaevi mi daha iyiydi oglun için diye ama bilemiyorum.
Çok çabaladın.
Olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?