OĞLUM SONUNDA CİDDİ ANLAMDA CEZAEVİNE GİRDİ.

Bana şu garip geliyor. Adam öldürenler ile uyuşturucu bağımlısı aynı cezayı almış. Adalet mi bu...

Arkadaşlardan birinin 27 yaşındaki erkek kardeşi de uyuşturucu nedeniyle hapiste.
Onlar da yıllardır mücadele ediyorlar.
İçerde ilk üç ay yoksunluk krizine girmemesi için ilaç vermişler.
Sürekli doktor gözetimindeymiş.
Dışarda olmasındansa içerde olması daha iyi belki bu illete ulaşamaz mecbur bırakır diye düşünüyorlar.

Oğlunuz için de aynısını diliyorum.
İnşallah sonu güzel olur.
Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcın olsun Nice. Sen anne olarak elinden gelenden çok daha fazlasını yaptın zaten. En azından nerede yattığını biliyorsun şuan acı ama gerçek bu maalesef. İnşallah tövbe edip çıksın bir daha da bulaşmasın. Allah kimsenin evladını sasirtmasin. Şam babası ne yapıyor çok merak ettim. Destek olsun bir zahmet oğluna.

Çok zor bir durum, düşünün ki oğlunuzun hapse girmesi hayırlı bir olay olarak değerlendiriliyor. Oğlunuzu desteklemeye, sahip çıkmaya ve dua etmeye devam. Madem oğlunuz 10 gün Allah'a yalvarmış, biraz gayret gösterirse tıbbi tedavisi ile maneviyatı da iyileşmesine yardımcı olabilir. Sizi anlıyorum, oğlunuz için dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun.

Cok zor Evlat icim acidi ama bellkide onun icin boylesi daha iyidir bellki sokaklarda daha kotu seyler yasiyacakti. Evet 15 Yil cok uzun sizide anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

Cezaevinde kimden nasıl buluyorlar?

Cezaevinde kimden nasıl buluyorlar?
Nerden bulduklarını bende bilmiyorum gizli saklı sokuyolar heralde yada yarı açık olanlar var dışardayken buluyodur. Bi şekilde kullanıp fenalaşıyolar çünkü. Mesela rehabilite olmayıp ciddi depresyona giren kendini asanlarda çok var. O yüzden ben bıraktım iyiyim demeleri palavra ilk 3-5 sene sıkı takipte olmaları gerek.

Size ve oğlunuza üzüldüm. Inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Başkasına sağlamıyorsa veya ticaretini yapmıyorsa kısa sürede çıkar. Miktar tek başına yeterli değil.

Çok geçmiş olsun umarım iyileşir vw kurtulur bana kızmayın lütfen ama madde bağımlısı olup durduk yere 8 kişiyi öldürdü geçenlerde biri,bir başkası annesinin kafasını kesti bir başkası annesini bıcakladı. Belki böylesi hayırlıdır belki size zarar verecek veya başka ana kuzusunun canını yakacaktı. Ben madde kullananların da satanlarında sokakta tehlike olduklarını düşünüyorum kızmayın. Asla kınamıyorum ama başımıza gelmez inşallah kimsenin başına gelmesin Allah sabır versin size ,oğlunuza da akıl fikir inşllah

Geçmiş olsun musibet gibi görünüyor ama hayırdır belki evladınız bu illetten kurtulur inşallah orda

Evet satıcılıktan yargılanacak.ama satarken yakalanmıyor.bonzai maddesi normalde 35 gr içici fakat oğlumda 62 gr bulunuyor…oğlum polisi görünce kaçıyor yere savuruyor,fakat yerden toplamışlar toz toprak karışmış…yani 37 gr da olsa yine ticaret sayılıyor…artık olan oldu en a cezayla nasıl kurtarabilirim…

Bu şehirden gideceğiz…gelmedi defalarca gitmek istedik neler yapmadık gelmedi…şimdi kendi diyor bir gün bile o şehirde durmayacağız….inş bu ona şifa olur…tümmm evlatlar bu illetten kurtulsun..

Nice sizi yıllardır biliyorum çok uğraştınız ama olmuyor. Bu işlere bulaşanlar kurtaramıyor bir türlü kendini. İçeride olması umarım onun düşünmesi ve düzelmesi için bir fırsat olur. Allah kurtarsın her anlamda
Size de geçmiş olsun ama satmak öyle basit bir şey değil. Hem kendini hem kimbilir hangi evlatların zehirlenmesine neden oluyor, hangi annelerin ağlamasında payı oluyordu. Umarım tamamen bırakıp hayatını kurtarır, cezaevinden çıktığında yeni temiz bir hayatı olur..
Dışarısı şu an bence daha tehlikeliymiş oğlunuz için.

Asla kızmıyorum….ben yavrumun sokakta yatacağına cezaevinde yatmasına razıyım.ben bu illeti bizim çocuklarımıza veren elebaşlarını istiyorum…benim oğlum işte kadar gidip bu maddeyi alıyor takip ediliyor ve onunla dönülüp benim kapımın önünde yakalanıyor….neden kimsen aldıysa onu da yakalamıyor…neden film hep burda balayıp burda bitiyor…yani benim oğlumun telefonları dinleniyor kimle nereye gelmesi gerektiği söyleniyor fakat ne hikmetse onlar serbest bu zavallı çocuklar cezaevlerinde.

Belki de birine zarar verdi

Amin teşekkür ederim.şam babası avukat parasını tek ben vermiyorum diye haber yollamış

Ya sen kendin ciktin sevgilin kaldi deseydin sakin inanma sunun su romantizm dramatize olaylarina. Kizda cok sık gelip gider falan fazla yuz verme kabul etme. Bak senin oglun tarzinda cocuklarla takilan kizlarda sikintili oluyor haberin olsun nice .simdi bunlarda hayal bir milyon. Belalim karım helalim havada ucuyor. Seni olunceye dek beklerim annen annemdir falan der kiz he he de gec. Alt katimda 17 yasinda kizcagiz ceazevi yollarinda gidiyor geliyor silivriye. Basinda ana yok baba yok kizin. Bayiliyor boyle seylere. Yuzuk takmislar cocuk cikacak evlenecegiz diyir. Gidiyor cocugun evinde kaliyor cocuk yok.hayir evine alirsin falan bide oglun bitti kiza bakmak zorunda kalma. Oglun icerdeyken toparlanmaya bak maddi manevi.

Geçmiş olsun. Sizin konularınızı yıllardır biliyorum. Belki de böylesi daha iyidir.

Yanlış anlamayın ama umarım oğlunuz bu sefer gerçekten bırakır. Maalesef cezaevlerinde büyük bir uyuşturucu ticareti dönüyor. Umarım ulaşamaz.

Satıcılar aynı cezayı alıyorlar çünkü onlar da adam öldürüyorlar hem de çoğu gencecik çocuklar
Eger satarak sucustu yakalandiysa yatar o kadar bizim komsunun oglu hala icerde yaklasik 8 sene oldu. Ama kendim kullaniyorum diyip kanitlayinca saliveriyorlar.iste deniz sekiyle biecok sanatciyada ayni sekilde huk verildi ya bie cogu ben kullaniyorum diyip yirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…