- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
Cezaevinde kimden nasıl buluyorlar?Oğlunuz için en iyisi şuan cezaevi, böyle dediğimde tuhaf olduğunu biliyorum fakat gerçek bu. Sokaklarda yatmasından, madde krizleri, koması geçirmesinden bin kat daha iyi. Umarım rehabiliteye uyum sağlayabilir. Şuan size söylediği pişmanım namaza başlayacağım vs sözlerine inanmayın 4-5 seneden önce maddenin etkilerinden kurtulamaz. İçeride temin edememesi için parayada boğmayın. Yapacağınız tek şey rehabilitasyonu desteklemeniz. Uyuşturucudan yatıp çıkan bunu defalarca kez yapan o kadar çok genç var ki, o 15 yılı komple içerde geçireceğini sanmam.
7 senedir 112de çalışıyorum sokaklardan aldığım madde bağımlılarının sayısı yok artık, sadece sokaklardanda değil cezaevindende. Lütfen karalar bağlamak yerine çocuğunuzun ıslah olması için dik durun
Nerden bulduklarını bende bilmiyorum gizli saklı sokuyolar heralde yada yarı açık olanlar var dışardayken buluyodur. Bi şekilde kullanıp fenalaşıyolar çünkü. Mesela rehabilite olmayıp ciddi depresyona giren kendini asanlarda çok var. O yüzden ben bıraktım iyiyim demeleri palavra ilk 3-5 sene sıkı takipte olmaları gerek.Cezaevinde kimden nasıl buluyorlar?
Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Evet satıcılıktan yargılanacak.ama satarken yakalanmıyor.bonzai maddesi normalde 35 gr içici fakat oğlumda 62 gr bulunuyor…oğlum polisi görünce kaçıyor yere savuruyor,fakat yerden toplamışlar toz toprak karışmış…yani 37 gr da olsa yine ticaret sayılıyor…artık olan oldu en a cezayla nasıl kurtarabilirim…Satıcı olabilir mi oğlunuz? Direkt üzerinde fazla madde var diye 15 yıl bana fazla geldi, satarken yakalandı ya da biri eşkal verdi yakalandı gibi anladım okuyunca.
Her neyse, çok çabaladınız sizi burada 1 kere gören bile anladı bunu. Belki de daha iyi olmuştur şu durumu size öyle gelmese bile
Nice sizi yıllardır biliyorum çok uğraştınız ama olmuyor. Bu işlere bulaşanlar kurtaramıyor bir türlü kendini. İçeride olması umarım onun düşünmesi ve düzelmesi için bir fırsat olur. Allah kurtarsın her anlamdaKurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Asla kızmıyorum….ben yavrumun sokakta yatacağına cezaevinde yatmasına razıyım.ben bu illeti bizim çocuklarımıza veren elebaşlarını istiyorum…benim oğlum işte kadar gidip bu maddeyi alıyor takip ediliyor ve onunla dönülüp benim kapımın önünde yakalanıyor….neden kimsen aldıysa onu da yakalamıyor…neden film hep burda balayıp burda bitiyor…yani benim oğlumun telefonları dinleniyor kimle nereye gelmesi gerektiği söyleniyor fakat ne hikmetse onlar serbest bu zavallı çocuklar cezaevlerinde.Çok geçmiş olsun umarım iyileşir vw kurtulur bana kızmayın lütfen ama madde bağımlısı olup durduk yere 8 kişiyi öldürdü geçenlerde biri,bir başkası annesinin kafasını kesti bir başkası annesini bıcakladı. Belki böylesi hayırlıdır belki size zarar verecek veya başka ana kuzusunun canını yakacaktı. Ben madde kullananların da satanlarında sokakta tehlike olduklarını düşünüyorum kızmayın. Asla kınamıyorum ama başımıza gelmez inşallah kimsenin başına gelmesin Allah sabır versin size ,oğlunuza da akıl fikir inşllah
Belki de birine zarar verdiÇopk mücadele verdim,her dakika her saniye bir plan yapar mı insan yaptım…ama olmadı.ona dedim ki en son ya mezar ya cezaevi başka son yok…artık ben yetemiyorum …artık planlarım da olmuyor,artık bir şeyleri değiştiremiyorum.baktım ki her şey olacağına varıyor sustum.ama yine bırakamadım…her kez vazgeçti ama ben vazgeçemedim…son ana kadar koştum peşinden.bana dedi ki anne iyi ki burdayım,,,sana bir şey diyeceğim ama dayanamazsın yok anne asla söyleyemem ölürsün dedi….soramadım,ısrar edemedim…sadece tahmin ettim,,içtiği bir zaman komaya girmiş olabilir…
Amin teşekkür ederim.şam babası avukat parasını tek ben vermiyorum diye haber yollamışAllah yardımcın olsun Nice. Sen anne olarak elinden gelenden çok daha fazlasını yaptın zaten. En azından nerede yattığını biliyorsun şuan acı ama gerçek bu maalesef. İnşallah tövbe edip çıksın bir daha da bulaşmasın. Allah kimsenin evladını sasirtmasin. Şam babası ne yapıyor çok merak ettim. Destek olsun bir zahmet oğluna.
Ya sen kendin ciktin sevgilin kaldi deseydin sakin inanma sunun su romantizm dramatize olaylarina. Kizda cok sık gelip gider falan fazla yuz verme kabul etme. Bak senin oglun tarzinda cocuklarla takilan kizlarda sikintili oluyor haberin olsun nice .simdi bunlarda hayal bir milyon. Belalim karım helalim havada ucuyor. Seni olunceye dek beklerim annen annemdir falan der kiz he he de gec. Alt katimda 17 yasinda kizcagiz ceazevi yollarinda gidiyor geliyor silivriye. Basinda ana yok baba yok kizin. Bayiliyor boyle seylere. Yuzuk takmislar cocuk cikacak evlenecegiz diyir. Gidiyor cocugun evinde kaliyor cocuk yok.hayir evine alirsin falan bide oglun bitti kiza bakmak zorunda kalma. Oglun icerdeyken toparlanmaya bak maddi manevi.Teşekkür ederim.bende çıksın istemiyorum,sadece 3 veya 4 yıla razıyım…çok genç çokkk…canım çok yanıyor.bu gün aradı anne ben namaza başladım bak gör nasıl düzelip çıkıcam ve burda durmuycam anne gidicem,sevgilimi alıp burdan gideceğiz dedi…inşşşş
Satıcılar aynı cezayı alıyorlar çünkü onlar da adam öldürüyorlar hem de çoğu gencecik çocuklarBana şu garip geliyor. Adam öldürenler ile uyuşturucu bağımlısı aynı cezayı almış. Adalet mi bu...
Eger satarak sucustu yakalandiysa yatar o kadar bizim komsunun oglu hala icerde yaklasik 8 sene oldu. Ama kendim kullaniyorum diyip kanitlayinca saliveriyorlar.iste deniz sekiyle biecok sanatciyada ayni sekilde huk verildi ya bie cogu ben kullaniyorum diyip yirttiSatıcılar aynı cezayı alıyorlar çünkü onlar da adam öldürüyorlar hem de çoğu gencecik çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?