Bende artık neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmiyorum…sadece giderken sarıldı beni affet anne ,seni çok yordum,beni affet,seni mahvettim…ama kurtuldum anne bu olmalıydı dedi yavrum….bu nasıl bir şey nasıl….evladımı aldı benden…evladımın hayatını aldı ondan…Bazen düşünüyorum acaba cezaevi mi daha iyiydi oglun için diye ama bilemiyorum.
Çok çabaladın.
Olmadı.
Aklimdan gecenler. Koku sahibinin ne kadar cirpindigini hepimiz biliyoruz. Demek ki böyle olmasi gerekiyordu
Kızımı mı merak ediyorsun…kızıma kuaför salonu açtım çok şükür iyiYani oğlunuz için çabanızı anlamakla birlikte bir süre olsun kızınızı oğlunuzun önünde tutun artık derim. Çünkü siz tam bir benim babamsiniz, erkek kardeşim sorunlu diye tüm dikkati onun üstündeydi. Eski konunuzda yine sadece ve sadece oğlunuz varmış gibi yazmistiniz, oğlunuza araba istemiştiniz. Ortada hiç kızınız yok gibi yapıyorsunuz. İleride çok pişman olacaksınız.
Oğlunuz için en iyisi şuan cezaevi, böyle dediğimde tuhaf olduğunu biliyorum fakat gerçek bu. Sokaklarda yatmasından, madde krizleri, koması geçirmesinden bin kat daha iyi. Umarım rehabiliteye uyum sağlayabilir. Şuan size söylediği pişmanım namaza başlayacağım vs sözlerine inanmayın 4-5 seneden önce maddenin etkilerinden kurtulamaz. İçeride temin edememesi için parayada boğmayın. Yapacağınız tek şey rehabilitasyonu desteklemeniz. Uyuşturucudan yatıp çıkan bunu defalarca kez yapan o kadar çok genç var ki, o 15 yılı komple içerde geçireceğini sanmam.Kızımı mı merak ediyorsun…kızıma kuaför salonu açtım çok şükür iyi
Tahminim 15 yılin hepsini yatmaz, bir kac zaman sonra denetimli serbestlikle birakirlar, icerde olduğu surece madde krizine dahi girse temin etme şansı yok cezaevlerinde kantin max. Harcama tutari vardir fazlasi parayi göndermeyin. Mecburen birakmis olacak. Çıktığında ise gerekirse sehrinizi dahi degistirin ailecek eski ortamlarindan uzak kalsin. Denetimli serbestlikte çalışıyorum her gun kac tane genc geliyor boyle maddeden. 13 yasinda basladım abla diyolar aklım almiyor. Amatem tedavisi, psikolog gorusmesi, tedavi seminerleri ne geliyosa elimizden yapiyoruz cezaevinden çıkanların çoğu tövbe edecek duruma gelmiş oluyor zaten. Umarim aileniz için de hersey iyi olur. Sabırlar diliyorum.Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Üzerinde bir günde kullanabileceği miktarın çok üzerinde bulunması eşittir satıcılık. Belli bir gramdan yukarısını direkt böyle kabul ediyorlar.Satıcı olabilir mi oğlunuz? Direkt üzerinde fazla madde var diye 15 yıl bana fazla geldi, satarken yakalandı ya da biri eşkal verdi yakalandı gibi anladım okuyunca.
Her neyse, çok çabaladınız sizi burada 1 kere gören bile anladı bunu. Belki de daha iyi olmuştur şu durumu size öyle gelmese bile
Anladımm kullanım miktarını aşana direkt satıcı diyolar yaniÜzerinde bir günde kullanabileceği miktarın çok üzerinde bulunması eşittir satıcılık. Belli bir gramdan yukarısını direkt böyle kabul ediyorlar.
Benim amacım onu rehabilite etmek ,,o gün cezaevinden çıkarıp bana vermelerini istemedim…4 seneye 5 seneye razıyım…canımın yandığı o güzel ahlaklı çocuğumun bu duruma düşmesi…Oğlunuz için en iyisi şuan cezaevi, böyle dediğimde tuhaf olduğunu biliyorum fakat gerçek bu. Sokaklarda yatmasından, madde krizleri, koması geçirmesinden bin kat daha iyi. Umarım rehabiliteye uyum sağlayabilir. Şuan size söylediği pişmanım namaza başlayacağım vs sözlerine inanmayın 4-5 seneden önce maddenin etkilerinden kurtulamaz. İçeride temin edememesi için parayada boğmayın. Yapacağınız tek şey rehabilitasyonu desteklemeniz. Uyuşturucudan yatıp çıkan bunu defalarca kez yapan o kadar çok genç var ki, o 15 yılı komple içerde geçireceğini sanmam.
7 senedir 112de çalışıyorum sokaklardan aldığım madde bağımlılarının sayısı yok artık, sadece sokaklardanda değil cezaevindende. Lütfen karalar bağlamak yerine çocuğunuzun ıslah olması için dik durun
EvetAnladımm kullanım miktarını aşana direkt satıcı diyolar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?