OĞLUM SONUNDA CİDDİ ANLAMDA CEZAEVİNE GİRDİ.

Mükerrir değil,,,ticaret… şöyle ki, satarken yakalanmıyor. Kullanılması gereken miktarın üstünde olması satıcı olmasına yetiyor.
Koşullu salıverilme tarihinden 5 yıl çıkarın. Açık cezaevine o zaman geçer . Allah yardımcınız olsun

Ben çok bilmiyorum babasıyla yasadıklarınızı..özür diliyorum.. Ben oglunuzun kurtulması için bu bir sebep olacaksa olsun diye söyledim.. Üzgünüm..

Ondan vazgeçmem için ölmüş olmam gerek.her şeyde o , her yerde o, nasıl geçecek yıllar ,,, yazı, kışı, baharı…. Ve tekrar gelecek geçecek mevsimler evladım yine yok… canım yanıyor,,, saniye yaaa bir salise çıksa aklımdan da canımın acısı dinse . Yok. Şu anda sanki narkoz yemiş gibiyim biraz umudum var az ceza almasına bu nedenle biraz sakinim . Ama kötü duyumlar aldığımda fenalaşıyorum.
Bnim acım dinmez , ama inş evladım kurtulur.

Nice, eski konularını hatırlıyorum. Maalesef hapse girmesi iyi olmuş gibi geldi bana. Sen oğlunun iyiliğini istiyordun. Ama babası ve oğlunun kız arkadaşı oğluna hiç yardımcı olmuyorlardı yaşadığı süreçte. Hapse girmese yine zorlu, sıkıntılı süreç yaşayacaktı. Belki şimdi akıllanır, uzaklaşmak ona iyi gelebilir.

Çok çok geçmiş olsun.. Acaba oğlunuz bir tacize uğramış olabilir mi? Bu şekilde bu yola düşmüş olabilir mi?

Dağın başında bir başına olsun yeter ki nefes aldığını bilelim derdik hep. Oğlunuzun orda canı sağ, bu bir son değil bir başlangıç olabilir sizin için. Sokakta olsa ve sürekli eliniz yüreğinizde olsa daha acı bence. Oğlunuz dışarda olsa asıl kendisine yazık etmeye devam edecekti kaybettiği 3-5 yıl kazandığı bir ömür olsun.

Ancak bir yoruma katılacağım sakın sevgilisiyle evlenmek gibi bir hata yapmasın buna karşı çıkın bir de o size yük olur. Gelsin sizinle kalsın falan filan olaylarında asla ikna olmayın. Ne zaman hayatını yoluna soktuğundan tam emin olursunuz ancak o zaman. Ben kardeşimin hayatına girecek ve evlenmek isteyecek kıza da kesinlikle bu geçmişini anlatacağım bilsin ona göre kararını versin.

Konularınıza hakimim. Ne yaparsan yap olmuyor bazen. Yaşanması gereken buymuş demekki.
Siz elinizden geleni yaptınız. Şimdi yine hayır duanızı eksik etmeyin üzerinden, Allah kurtarsın.
Cezasını çeksin, ıslah olsun, o da bu bedeli ödesin. İnşallah tertemiz dönsün hayata yeniden.

Cok ugrastin elinden geleni yaptin. Gerisi kendi tercihi artik. Hic olmazsa yeri yurdu belli. Sabahlara kadar aramak zorunda kalmazsin en azindan.

O kadar yapmıyorlar. Üç dört sene yatar çıkar. Tanıdığım birinin oğlu da yakalandı girdi çıktı 4 sene kalmadı. İyi ki girdi çıkınca bırakmıştı. Şimdi işyeri var, evli, çocuklu. Annesinin telefonunu televizyonunu satacak kadar bagimliydi. Onunla içen diğer arkadaşı ölmüş bu kişi hapse girince kurtuldu. Orda doktor başlarda kötü olunca revire alıyormuş bırakırken uyusturucuyu. İğne falan oluyormuş uyuyormus serum alıyormuş. Bıraktı valla sigara bile icmiyor.

Abla yanlış anlama ben sana çok üzülüyorum ama oğluna çok iyi olmuş en azından yeri belli artık en azından mezarına gitmicen bu çocuğun sonu oydu belki içeride bırakır düzelir af vurur bişi olur

40 yerinden insanı bıçaklayarak zevk alarak öldürenler ile bir değil, üzgünüm.
Nasıl değil ya hu! Gencecik insanları zehirleyip onların geleceğini karartmak bi köşede çoğu zaman ölüp gitmelerine sebep olmak, o parayı bulmak için hırsızlık fuhuş hatta aile bireylerini darp etmek öldürmek gibi durumlara sebep olmak size nasıl daha hafif geliyor pes diyorum. Romantizm yapacak yahut duyar kasacaksanız o konu bu değil. Geçen sene uyuşturucu bağımlısı bir genç annesinin kafasını kesip attı balkondan açıp izleyin.

Çok güzel haberler bunlar,,,çok sevindim kardeşiniz adına…rabnimmm benim oğlumuzda kurtarsın,tüm evlatları da.kardeşiniz ne suçundan yakalandı, ve normal de ne kadar ceza aldı.
Kardeşim kullanıcıydı, fakat üzerinde fazla çıkıyor ve yakalanıyor. 3 yıl yatti. Sanırım yattığı süreye sayıp bıraktılar en sonki mahkemede. 15 yıl yatacagini zannetmiyorum oğlunuzun. Ama umarım erkende çıkmaz. Çünkü içerisinin iyi geldiğini 1. Dereceden şahit oldum. Biraz akillanmalari için kalmaları gerekiyor. Tabii birazda içlerinde olmalı o ayrı.

Onun annesi de oğluna aşırı düşkündü.
Konu sahibinin oğlu bugüne kadar eğer tek bir cana zarar verdiyse / insan hayvan kedi farketmez.. hapiste çekeceği cezanın 100 katını çeksin. Onca zaman bu pisliğin içinde olup kimseye zarar vermemiş olduğunu sanmam.. Sadece üstü açılmamıştır..
Zarar vermediyse zaten sadece uyuşturucu bulundurmanın cezasını çekecektir.
Sadece oğlum oğlum evladım ah canım değil mesele.
Cana mala dokunan kişilerin toplumdan izole edilmesi.
İiçerde içip içmediği umrumuzda değil,umarım içerde kimseye zararı dokunmaz, içse de umarım içip içip sızar. Annesi de borç harç oğluşuna harçlık gönderir.

Maalesef öyle. Bir anne için çok zor bir durum Allah yardım etsin ama suçsuz günahsız insanlara musallat olabiliyor bu tipler. Daha birkaç ay önce Denizli de harçlığını çıkarmak için kuryelik yapan gencecik ataya musallat olup kopardı anasından babasından bi serseri. Allah kimsenin yavrusunu bu bataklara düşürmesin ama düştüğünde de hayırla çıkarsın ya da kimsenin canını yakma fırsatı vermeden kendi kendine yapsın ne yapacaksa

Allah kurtarsın, inş. Tertemiz çıkar. Çıkınca ortam değiştirin. Tamamen farklı bilmediniz bir yere gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…