Koşullu salıverilme tarihinden 5 yıl çıkarın. Açık cezaevine o zaman geçer . Allah yardımcınız olsunMükerrir değil,,,ticaret… şöyle ki, satarken yakalanmıyor. Kullanılması gereken miktarın üstünde olması satıcı olmasına yetiyor.
Ben çok bilmiyorum babasıyla yasadıklarınızı..özür diliyorum.. Ben oglunuzun kurtulması için bu bir sebep olacaksa olsun diye söyledim.. Üzgünüm..Ben o pislik adamı beni aldattığı halde eve çağırdım… yeterki oğlum düzelsin üstlkataa oğlumla kalacaklardı…gelmedi…Bnim oğlum ondan yardım istedi ilk başladığında yapmadı,,sevgilisini ve onun çocuğunu alıp tatile çıktı…yorumlara kızmayın onlar benim tüm hikayemi bildikleri için bunları söylüyorlar…
Ondan vazgeçmem için ölmüş olmam gerek.her şeyde o , her yerde o, nasıl geçecek yıllar ,,, yazı, kışı, baharı…. Ve tekrar gelecek geçecek mevsimler evladım yine yok… canım yanıyor,,, saniye yaaa bir salise çıksa aklımdan da canımın acısı dinse . Yok. Şu anda sanki narkoz yemiş gibiyim biraz umudum var az ceza almasına bu nedenle biraz sakinim . Ama kötü duyumlar aldığımda fenalaşıyorum.Zaten birçoğu memnun ola ola yapmıyor bunu insanların düşündüklerinin aksine. Eminim oğlunuz da çok kurtulmak istiyordur. Söylediği her şeyde samimidir ama işte düşünün ki insanlar sigarayı bile bırakamıyor neredeyse. Sigara uğruna damarları tıkanan, parmağı ayağı bacağı kesilen insanlar var o halde bile içmeye devam ediyorlar. Hiçbir şeye bağımlılığım yok benim ilk zamanlar anlamakta güçlük çekiyordum o yüzden. Nasıl yani diyordum nasıl yani insan iradesine sahip çıkamaz. Ama işte o iradenin öyle bir olması gerek ki taştan olmalı. Kardeşimi bir söz çok etkilemişti. Çok sevdiği birisi demiş ki biliyor musun demir kırılır, çelik kırılır ama insan iradesi kırılmaz yeter ki uğrunda mücadele edecek bir amacın olsun. İşte gerçekten önemli olan o tam irade gücüne ulaşabilmeleri. O kadar benzer şeyler söylüyorsunuz ki, geçip karşımızda ağlaması, ben sizi haketmiyorum ben kendimden geçtim siz de benden vazgeçin demişti bi kere de. Ama asla hiçbir koşul ve şart altında asla vazgeçmeyiz sonsuza kadar kendimizi siper ederiz bin kere düşse binbir kere elinden tutarız. Siz de vazgeçmeyin Allahım sizin emeğinizi görsün inşallah
Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Çok çok geçmiş olsun.. Acaba oğlunuz bir tacize uğramış olabilir mi? Bu şekilde bu yola düşmüş olabilir mi?Çopk mücadele verdim,her dakika her saniye bir plan yapar mı insan yaptım…ama olmadı.ona dedim ki en son ya mezar ya cezaevi başka son yok…artık ben yetemiyorum …artık planlarım da olmuyor,artık bir şeyleri değiştiremiyorum.baktım ki her şey olacağına varıyor sustum.ama yine bırakamadım…her kez vazgeçti ama ben vazgeçemedim…son ana kadar koştum peşinden.bana dedi ki anne iyi ki burdayım,,,sana bir şey diyeceğim ama dayanamazsın yok anne asla söyleyemem ölürsün dedi….soramadım,ısrar edemedim…sadece tahmin ettim,,içtiği bir zaman komaya girmiş olabilir…
Dağın başında bir başına olsun yeter ki nefes aldığını bilelim derdik hep. Oğlunuzun orda canı sağ, bu bir son değil bir başlangıç olabilir sizin için. Sokakta olsa ve sürekli eliniz yüreğinizde olsa daha acı bence. Oğlunuz dışarda olsa asıl kendisine yazık etmeye devam edecekti kaybettiği 3-5 yıl kazandığı bir ömür olsun.Ondan vazgeçmem için ölmüş olmam gerek.her şeyde o , her yerde o, nasıl geçecek yıllar ,,, yazı, kışı, baharı…. Ve tekrar gelecek geçecek mevsimler evladım yine yok… canım yanıyor,,, saniye yaaa bir salise çıksa aklımdan da canımın acısı dinse . Yok. Şu anda sanki narkoz yemiş gibiyim biraz umudum var az ceza almasına bu nedenle biraz sakinim . Ama kötü duyumlar aldığımda fenalaşıyorum.
Bnim acım dinmez , ama inş evladım kurtulur.
Yok,Allah korusunÇok çok geçmiş olsun.. Acaba oğlunuz bir tacize uğramış olabilir mi? Bu şekilde bu yola düşmüş olabilir mi?
Abla yanlış anlama ben sana çok üzülüyorum ama oğluna çok iyi olmuş en azından yeri belli artık en azından mezarına gitmicen bu çocuğun sonu oydu belki içeride bırakır düzelir af vurur bişi olurKurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
40 yerinden insanı bıçaklayarak zevk alarak öldürenler ile bir değil, üzgünüm.Satıcılar aynı cezayı alıyorlar çünkü onlar da adam öldürüyorlar hem de çoğu gencecik çocuklar
Nasıl değil ya hu! Gencecik insanları zehirleyip onların geleceğini karartmak bi köşede çoğu zaman ölüp gitmelerine sebep olmak, o parayı bulmak için hırsızlık fuhuş hatta aile bireylerini darp etmek öldürmek gibi durumlara sebep olmak size nasıl daha hafif geliyor pes diyorum. Romantizm yapacak yahut duyar kasacaksanız o konu bu değil. Geçen sene uyuşturucu bağımlısı bir genç annesinin kafasını kesip attı balkondan açıp izleyin.40 yerinden insanı bıçaklayarak zevk alarak öldürenler ile bir değil, üzgünüm.
Kardeşim kullanıcıydı, fakat üzerinde fazla çıkıyor ve yakalanıyor. 3 yıl yatti. Sanırım yattığı süreye sayıp bıraktılar en sonki mahkemede. 15 yıl yatacagini zannetmiyorum oğlunuzun. Ama umarım erkende çıkmaz. Çünkü içerisinin iyi geldiğini 1. Dereceden şahit oldum. Biraz akillanmalari için kalmaları gerekiyor. Tabii birazda içlerinde olmalı o ayrı.Çok güzel haberler bunlar,,,çok sevindim kardeşiniz adına…rabnimmm benim oğlumuzda kurtarsın,tüm evlatları da.kardeşiniz ne suçundan yakalandı, ve normal de ne kadar ceza aldı.
Onun annesi de oğluna aşırı düşkündü.Nasıl değil ya hu! Gencecik insanları zehirleyip onların geleceğini karartmak bi köşede çoğu zaman ölüp gitmelerine sebep olmak, o parayı bulmak için hırsızlık fuhuş hatta aile bireylerini darp etmek öldürmek gibi durumlara sebep olmak size nasıl daha hafif geliyor pes diyorum. Romantizm yapacak yahut duyar kasacaksanız o konu bu değil. Geçen sene uyuşturucu bağımlısı bir genç annesinin kafasını kesip attı balkondan açıp izleyin.
Maalesef öyle. Bir anne için çok zor bir durum Allah yardım etsin ama suçsuz günahsız insanlara musallat olabiliyor bu tipler. Daha birkaç ay önce Denizli de harçlığını çıkarmak için kuryelik yapan gencecik ataya musallat olup kopardı anasından babasından bi serseri. Allah kimsenin yavrusunu bu bataklara düşürmesin ama düştüğünde de hayırla çıkarsın ya da kimsenin canını yakma fırsatı vermeden kendi kendine yapsın ne yapacaksaOnun annesi de oğluna aşırı düşkündü.
Konu sahibinin oğlu bugüne kadar eğer tek bir cana zarar verdiyse / insan hayvan kedi farketmez.. hapiste çekeceği cezanın 100 katını çeksin. Onca zaman bu pisliğin içinde olup kimseye zarar vermemiş olduğunu sanmam.. Sadece üstü açılmamıştır..
Zarar vermediyse zaten sadece uyuşturucu bulundurmanın cezasını çekecektir.
Sadece oğlum oğlum evladım ah canım değil mesele.
Cana mala dokunan kişilerin toplumdan izole edilmesi.
İiçerde içip içmediği umrumuzda değil,umarım içerde kimseye zararı dokunmaz, içse de umarım içip içip sızar. Annesi de borç harç oğluşuna harçlık gönderir.
Aslında satış nedeniyle... Başkasını da zehirlemektenBana şu garip geliyor. Adam öldürenler ile uyuşturucu bağımlısı aynı cezayı almış. Adalet mi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?