- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.024
- 448
- 35
Geçmiş olsun. 15 yılla yargılanırsa maksimum yatacağı 2 sene falan olur bence. Bu süreçte belki bağımlılıktan kurtulur. Şer bildiğinizden hayır çıkar belkiKurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
Satarken yakalanmadı,üzerinde fazla miktar buldukları için…yani atıyorum 10 gr içme hakkın var sende 11 gram var direk satıcı olarak yargılanıyorsun…Eger satarak sucustu yakalandiysa yatar o kadar bizim komsunun oglu hala icerde yaklasik 8 sene oldu. Ama kendim kullaniyorum diyip kanitlayinca saliveriyorlar.iste deniz sekiyle biecok sanatciyada ayni sekilde huk verildi ya bie cogu ben kullaniyorum diyip yirtti
Bende bu olayların kötü, yada ne bileyim nasıl ifade edilir başıboş insanların başına gelir zannederdim…ilk cezaevine gittiğimde o kdr utandım kiBir de insanlarda hani yanlış eğitilmiş terbiye görmemiş gibi önyargı var. Kardeşimin bir arkadaşı var senelerdir. Çocuğu da tanıdık ailemize girer çıkar. Ailesini de tanıdık dünyanın en tatlı insanları. Ablaları işinde gücünde bu arkadaşı da. Ama arkadaşının bir erkek kardeşi var defalarca hapse girdi çıktı bu maddeden. Çok da içerdi. Davası devam ettiği halde çok büyük miktarda maddeyle yakalandı. Hapse girdi yine ama çıkması zor. Yazık anneciği diyor ki en azından sokaklarda bi köşede ölüp gitmeyecek, nerede olduğunu bilicem. Gerçekten çok zor.
Ticaret demek için teknik ve fiziki takip yapmışlardır merak etmeyin. Ayrıca siz dediniz oğlumun telefonunu dinlemişler diye. Kimseyi 11 gramdan satıcı yapmıyorlar o iş o kadar kolay değil.Satarken yakalanmadı,üzerinde fazla miktar buldukları için…yani atıyorum 10 gr içme hakkın var sende 11 gram var direk satıcı olarak yargılanıyorsun…
Evet genelde insanlar böyle yargılıyor ama gerçekten tanısan kıyamayacağın çocuklar bile bu bataklığa düşüyor. Ben 2 üniversiteyi de dereceyle bitirmiş bir iyi bir avukatım, ablam aynı anda çift anadal yapmış işinde çok başarılı ve güçlü bir karakter. Ebeveynlerim özellikle de annem parmakla gösterilir. Tüm çocuklarının eğitim hayatı boyunca okul aile birliği başkanlığı yapmış, her biriyle tek tek yakından ilgilenmiş, okusunlar diye nice emekler vermiş bir kadındır. Ancak gelin görün ki benim kardeşim de 16-17 yaşında uyuşturucu kullanmaya başlamıştı, tabii ne kullandığını bilmeden esrar gibi bağımlılık yapmayacağını düşündüğünden daha doğrusu bir maddenin bağımlısı olunabileceğini bile bilmeden. 5 yaşında okuma yazmayı kendiliğinden öğrendi, teşhisli olarak üstün zekalı olduğu kanıtlı ancak liseyi bile bitirmedi. Çok şükür çok uzun yıllar peşinden koşsak da, kabus gibi günler geçirip her birimiz bir doktora dönüşecek kadar bu işin içinde çırpınsak da biz emeklerinin karşılığını alan nadir ailelerdeniz. Kardeşim 4 belki de 5 yıl boyunca kullandığı illetten kurtuldu. Çok uzun süredir de kullanmıyor. O yüzden nice pırlanta gibi ailelerin çocukları bu cehennemin içinde en iyi bilenlerdenim.Bir de insanlarda hani yanlış eğitilmiş terbiye görmemiş gibi önyargı var. Kardeşimin bir arkadaşı var senelerdir. Çocuğu da tanıdık ailemize girer çıkar. Ailesini de tanıdık dünyanın en tatlı insanları. Ablaları işinde gücünde bu arkadaşı da. Ama arkadaşının bir erkek kardeşi var defalarca hapse girdi çıktı bu maddeden. Çok da içerdi. Davası devam ettiği halde çok büyük miktarda maddeyle yakalandı. Hapse girdi yine ama çıkması zor. Yazık anneciği diyor ki en azından sokaklarda bi köşede ölüp gitmeyecek, nerede olduğunu bilicem. Gerçekten çok zor.
Ben takip ettiklerini biliyorum,, işte dönüşü yakalanmış,,,, mantıken fikir yürütüyorum bu telefonlar dinlenebiliyorsa elebaşlarında dinlenebilir… ben oğlumun telefonu dinlendiğini bilmiyorum fikir yürüttüm..aynen teknik takiptedir. Ama dosyada üzerinde fazla bulunması sıkıntı yarattı.. 11 gram değil zaten… 62 gr ve ayrıca bonzai… maddelerin cezalarıda farklıymış…Ticaret demek için teknik ve fiziki takip yapmışlardır merak etmeyin. Ayrıca siz dediniz oğlumun telefonunu dinlemişler diye. Kimseyi 11 gramdan satıcı yapmıyorlar o iş o kadar kolay değil.
Size geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun
Allah islah etsin. Malesef madde kullanip satanlarin ailesi hep iki telefon bekliyo. Ya öldü diye ya yakalandi diye. Ben ilk arandigimda ölmüs mü diye sormustum. Birakin yatsin baska turlu birakmazdi zaten. Disarda ne zaman altin vurus yapacak diye dusunmektense icerde yeri belli olur. Uslu durursa biraz da fazla para gonderirseniz rahat eder icerde.Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ve üzerinde fazla miktarda maddeyle yakalandı. 15 yılla yargılanacak… bitti gitti.
Şimdi ağlıyor,anne bn o gelmediğim 10 gün var ya her akşam camiye gidip Allah’a yalvarıyordum beni kurtar diye. Allah sesimi duydu anne , yoksa ben kurtulamazdım….allah beni kurtardı dedi.
İnşallah benim oğlumuzda hikayesi sizin kardeşiniz gibi biter… oğlum okul birincisiydi,ona hazır süt dahi içirmedim…. El bebek gül bebek büyüttüm…ama pislik babası yüzünden bu illete düştü.Evet genelde insanlar böyle yargılıyor ama gerçekten tanısan kıyamayacağın çocuklar bile bu bataklığa düşüyor. Ben 2 üniversiteyi de dereceyle bitirmiş bir iyi bir avukatım, ablam aynı anda çift anadal yapmış işinde çok başarılı ve güçlü bir karakter. Ebeveynlerim özellikle de annem parmakla gösterilir. Tüm çocuklarının eğitim hayatı boyunca okul aile birliği başkanlığı yapmış, her biriyle tek tek yakından ilgilenmiş, okusunlar diye nice emekler vermiş bir kadındır. Ancak gelin görün ki benim kardeşim de 16-17 yaşında uyuşturucu kullanmaya başlamıştı, tabii ne kullandığını bilmeden esrar gibi bağımlılık yapmayacağını düşündüğünden daha doğrusu bir maddenin bağımlısı olunabileceğini bile bilmeden. 5 yaşında okuma yazmayı kendiliğinden öğrendi, teşhisli olarak üstün zekalı olduğu kanıtlı ancak liseyi bile bitirmedi. Çok şükür çok uzun yıllar peşinden koşsak da, kabus gibi günler geçirip her birimiz bir doktora dönüşecek kadar bu işin içinde çırpınsak da biz emeklerinin karşılığını alan nadir ailelerdeniz. Kardeşim 4 belki de 5 yıl boyunca kullandığı illetten kurtuldu. Çok uzun süredir de kullanmıyor. O yüzden nice pırlanta gibi ailelerin çocukları bu cehennemin içinde en iyi bilenlerdenim.
Allahım herkesi kurtarsın inşallah her gece herkese dua ederim.
Belki de böylesi daha hayırlıdır bilemezsiniz...Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Ne kadar güzel darısı diğer ailelerin de başına.Evet genelde insanlar böyle yargılıyor ama gerçekten tanısan kıyamayacağın çocuklar bile bu bataklığa düşüyor. Ben 2 üniversiteyi de dereceyle bitirmiş bir iyi bir avukatım, ablam aynı anda çift anadal yapmış işinde çok başarılı ve güçlü bir karakter. Ebeveynlerim özellikle de annem parmakla gösterilir. Tüm çocuklarının eğitim hayatı boyunca okul aile birliği başkanlığı yapmış, her biriyle tek tek yakından ilgilenmiş, okusunlar diye nice emekler vermiş bir kadındır. Ancak gelin görün ki benim kardeşim de 16-17 yaşında uyuşturucu kullanmaya başlamıştı, tabii ne kullandığını bilmeden esrar gibi bağımlılık yapmayacağını düşündüğünden daha doğrusu bir maddenin bağımlısı olunabileceğini bile bilmeden. 5 yaşında okuma yazmayı kendiliğinden öğrendi, teşhisli olarak üstün zekalı olduğu kanıtlı ancak liseyi bile bitirmedi. Çok şükür çok uzun yıllar peşinden koşsak da, kabus gibi günler geçirip her birimiz bir doktora dönüşecek kadar bu işin içinde çırpınsak da biz emeklerinin karşılığını alan nadir ailelerdeniz. Kardeşim 4 belki de 5 yıl boyunca kullandığı illetten kurtuldu. Çok uzun süredir de kullanmıyor. O yüzden nice pırlanta gibi ailelerin çocukları bu cehennemin içinde en iyi bilenlerdenim.
Allahım herkesi kurtarsın inşallah her gece herkese dua ederim.
Hayrın ve şerrin ne olduğunu bilemeyiz…inşallah bu bizim için hayır olurBelki de böylesi daha hayırlıdır bilemezsiniz...
İnşSize uzuldum ama bosverin iyi oldu orda bulamazsa icmesin disarda kendini oldurecegine icerde yatsin daha iyi belki akillanir
Abla hiç üzülme. Hapiste en azından maddeden kurtulur.Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Kurtaramadım onu, askere gitmeden maddeyi bırakmıştı.orda tekrarladı… askerden kaçıp geldi. Tekrar gidip askerliğini bitirdi… ve sonrası devam…. Son 10 gün hiç eve gelmemek… sokaklarda kaldı,,, her dk onu ara , peşinden koş,,,, sadece duş almaya geliyordu… üç gün önce aradım onu polis takibindesin dedim… hooarlörü aç arkadaşlarında duysun dedim, halbuki korksunlar diye söyledim… fakat takip edildiğini de tahmin ediyordum… bunca zmn sokakta mutlaka bir şeyler yapıyor ve polis de haberdardır diye düşündüm.
Amin inşallah her şey sizin için de geride kalır. Biz de öyleydik inanın, harabe inşaatlar gördüğümüzde bile acaba içinde hangi annenin çocuğu var diye düşünürdük, annem hep diyordu hepsini yakıp yıkasım var diye. Ben yıllarca kardeşim nefes alıyor mu diye kontrol etmekten uyku bozukluğuna sahip oldum. Sabah 4-5e kadar yatağının başında oturup 2 saat uyuyup işe giderdim zombi gibiydim aynı. Hala da deliksiz uykum yoktur ve uykuya dalmam 2 saatten uzun sürer.İnşallah benim oğlumuzda hikayesi sizin kardeşiniz gibi biter… oğlum okul birincisiydi,ona hazır süt dahi içirmedim…. El bebek gül bebek büyüttüm…ama pislik babası yüzünden bu illete düştü.
Bende oğlumu 8 ay bu illerten kurtarmıştım. Eski günlerimiz geri gelmişti. Geceleri uyanıp otururdum, kendi kendime derdim ki acaba şimdi hangi anne oğlunu arıyor bulamıyor, hangi anne evladının yolunu bekliyor,, hangi anne telefonuna ulaşamıyor, hangi anne bu gün çocuğunun madde kullandığını öğrendi,,, hangi anne bu gece sokakta çocuğunu arıyor…… ben iyileşmiştim ama diğer çocuklar aileler için acı çekiyordum. Allahım yardım et bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?