- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Insallah, Allah'im hepimizin cocuklarini kotulerden korusun insallah :)Bence dert edecek birşey yok.
Çocuklarınızın duygusal zekası ve empati duyguları çok gelişmiş ve geçirdiğiniz zor süreçte size destek oluyorlar.Maşallah onlara.
Umarım kendileri gibi vicdanlı insanlarla karşılaşırlar hep.
Beklersen alayim seniKüçük oğlunu büyütüp ben evleneyim diyesim geldi inanır misin ?Ne kadar tatlı bir cocuk çoğu adam onun gibi adam değil .
Ben de babanın yokluğunu senle doldurduklarini düşünüyorum. Hem onlar daha baya küçük ve erkek çocukları hep illaki anneye düşkün oluyor zaten.
Beni yanlos anlamayin ama tanimiyorum sizi05385553522 muhtemelen ya dokunsal ya obsesyon görüşelim
05385553522 muhtemelen ya dokunsal ya obsesyon görüşelim
Bir sorun göremedim ben o zaman.psikoloji psikiyatri okumadım ama kişisel yorumum 60-70 sarilma kısmına kadar bir sorun görmedim ben.acaba ayrılık surecinde çocuklar suçluluk hissine mi kapıldı da affettirme icgudusuyle opuyorlar ya da biz ne olacağız hissine.yani onlar birbirini birakiyorsa bizi de bırakırlar birgun ya da bu süreçte sizin çok Üzgün hallerinizi mi gorduler annemiz bize muhtaç gibi mi algıladilar.tabi bunları uzman Dr. Lar degerlendirecektir.ama sorun bunları derim.Hayir kisisel gelisimleri acisindan yanimda yatirmiyorum. Ancak istisna durumlar da atesli hasta falan olurlarsa.
Neden ki?Anneme bağırmadıgım günü hatırlamam babam korkardı öyle bir şiddetle bağırıyordum ki
Sinirden ikimiz birbirimizi çok hırpalardık bide çok sert bi kızdım hiç aglmazdım öpmedim sarılmazdım ailedekilere sonrada bazı hatalar yaptık işte :)Neden ki?
Onceden de oyleydi ama.Bir sorun göremedim ben o zaman.psikoloji psikiyatri okumadım ama kişisel yorumum 60-70 sarilma kısmına kadar bir sorun görmedim ben.acaba ayrılık surecinde çocuklar suçluluk hissine mi kapıldı da affettirme icgudusuyle opuyorlar ya da biz ne olacağız hissine.yani onlar birbirini birakiyorsa bizi de bırakırlar birgun ya da bu süreçte sizin çok Üzgün hallerinizi mi gorduler annemiz bize muhtaç gibi mi algıladilar.tabi bunları uzman Dr. Lar degerlendirecektir.ama sorun bunları derim.
Uzuldum ikinizin adina da. Bilinc altiniz da ne vardi acaba? Hatalr insana mahsus zaten, tekrarlamazsaniz mesele kalmaz :)Sinirden ikimiz birbirimizi çok hırpalardık bide çok sert bi kızdım hiç aglmazdım öpmedim sarılmazdım ailedekilere sonrada bazı hatalar yaptık işte :)
Uzuldum ikinizin adina da. Bilinc altiniz da ne vardi acaba? Hatalr insana mahsus zaten, tekrarlamazsaniz mesele kalmaz :)
Cok guldumolur nedret
Hic bir anneye cocugu buyumez :) gec kalmadan sarilin bence :)Şuam o kadar sarılmak istiyorum ki sonra diyorum öykü büyüdün çoçuk degilsin
Kemal'e erdi artık kendime konduramam o kadar katı düşünüyorum ki bazenHic bir anneye cocugu buyumez :) gec kalmadan sarilin bence :)
Çok güzel bir dünyanız var...ama yaşadığımız dünyayla kesişmesi lazım cocuklarin dünyasının. Dünyalar kesişmezse uyum bozuklukları ait hissedememe vb.durumlar olabiliyor diye kalmış aklımda.Onceden de oyleydi ama.
Uzgun halimi ne kadar saklasam bile, hisseden ve anlayan cocuklarim var. Benim onlari birakmayacagimi bilirler.
Sadece bana ozellikle bu dunyada ki misyonunu soruyordu.
Ben de onlara misyonlarinin insanlari karsiliksiz sevmek, kotu haraketten once, kotu dusunmemek, merhametli olmak, bu dunya uzerinde ki her canliya hassas davranmak vb. Seyler konusurdum.
Bundan mi etkilendiler acaba bilemiyorum ki
Ben sizden 10 yas buyugum ama halen anneme sarilirim, operim. Hem yasla bile alakali degil. Icinizden gelirken bence yapin derim :)Yaş
Kemal'e erdi artık kendime konduramam o kadar katı düşünüyorum ki bazen
Geç kalındı aramız bozuk 1 saat önce hakaret ettim agırBen sizden 10 yas buyugum ama halen anneme sarilirim, operim. Hem yasla bile alakali degil. Icinizden gelirken bence yapin derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?