Oğlum yandı ondan mı konuşamıyor?

Kreşten aldıgım gibi hemen parka götürüyorum yürüyüş yapıyoruz inanılmaz aktifiz inşallah faydasını görürüz. İnşallah çok teşekkür ederim

Yok yok tamamen çıktı artık. Doktor ile ilgili anılarınıza çok güldüm aslında burda yazmasalar bana da tuhaf gelmemişti inancı olan bir doktordur belkide bilemeyiz ki sonuçta hepimiz dualar ediyoruz ve bir doktor bunu söylerken nedense tuhaflıyoruz sonuçta her doktor ateist değil. Güzel bilgileriniz için ayrıca çok teşekkür ederim

Nasıl desem aslında tv acık oluyordu ama oğlumun tv ile ilgisi yoktu ne de olsa izlemiyor sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm birde mutfakta yemek yaparken oyalansın bi 15 dk çünkü ocaktaki tencereyi kepçeyle itmeye falan çalışıyordu daha önce de yandığı için ve yanık tedavisi gördüğü için birde izlemediği için bişey olmaz zannediyordum ama çok tehlikeliymiş izlemese de o sesi duymasıda sıkıntıymış sonradan gittigim psikiyatri söylemişti telefonu çok seviyordu orda da video izleme huyu yoktu fotoğraf çekip tık yok instagram olur olmadık resimler paylaşiyordu ve insanları arıyordu ailemden inanın şimdi ne desem boş aptallık mı diyeyim ya da zaman gectikçe beklediğim şeyleri görememek mi diyeyim bilmiyorum ama hatalıyım

Dediğim gibi eşimin yeğeni otizimli oğlum o zamanlarda parkta kimseyle ilgilenmiyordu ne bileyim tekerlek çeviriyordu evde ismine seslensek bakıyor ama dısardan 10 kişi seslense 3 ü ne dönüp bakardı ama komut alır göz temasıda kurar aynı zamanda o belirtiler den ürkmüştüm açıkcası

Defalarca konu açtınız bu konu hakkında, herkes ortak bir şey söyledi ekranı kesin. Sizde izlemeyin diye. Hatta bende 19 aylıkken yazmışım. Ben olsam o tvyi kaldırıp atmıştım. Bile bile yapmayın işte .sorun ekran. Her zaman Sesi dinlemiyor ve ekrana bakmıyor diyorsunuz? sizinde konutlarıniza aynı tepkiyi veriyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…