kafam çorbaya döndü..
netten çok baktım..
çok karıstı kafam...bır oğlum var adı ADİL EMİR.ona uygun olabılır ,olmayabilir.hiç farketmez...lutfen fıkır verın..
düşündüğüm isimler ılgaz-ediz-başar-kıvanç
daha baska varsa aklına gelen yazabılırmı...benım ediz çok hoşuma gıdıyor..ama babamız begenmıyor..:sinifsinif:
ege , kaya , erk çok seviyorum ben.
muhammed ,ömer,azad,eymen ,aras,umut bu isimleri ben çok beğeniyorum .
mehmet azad olarak alternatif yada yağız çok güzel bir isim...kolayy gelsin isim konusu gercekten zor:)a.s.
aynı dertten muzdaribiz bendede hiç yok ne zormuş yaa hem anlamı güzel olsun hem isim dalga geçmesinler diye dikkat et kız olsaydı hazırdı erkekte tıkanıp kaldımkafamçokkarıştı
DEMİR olabilir........
tesekkur ederım..bu sayfaları gun yaklastıkca evırıp cevırıp daha çok bakıcam...çok fıkır bırıktı..çok tesekkur ederım..:lepi:toprak
alaz
ateş
adar
boran
ege
deniz
cemgil
özenç
inanç
:lepi:tuna-cevahir-altay-ışbara alp-taylan-toygar-yekta-yağız
enes akrabalarımda var canım..ben koymuycam o yuzden..ama fıkır çok guzel..bende ENES koyacağım eğer oğlan olursa çok hoşuma gidiyor fikir olur belki canım...
evet gıymatlım..ama halen bulamadık...canımcım isim arayışlarına başlamışsın. ben yeni gördüm topiğini.. inşaallah bebeğine izzet ve şeref katacak bi isimde karar kılarsın.. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..
bende çok sevdiğim ve asil bulduğum bi ismi tavsiye etmek istiyorum. hem büyük oğlunun isminede hece olarak uygun. başına Ali gibi karakter belirleyici bi isim de ekleyebilirsin .
benim tavsiyem
" MİRZA "
canım demır koymuycam..aşagıda nedenını açıkladım..erkek olunca insanın aklına bişey gelmiyor kız olsa bir sürü alternatif var da:)
çok iyi anlıyorum sizi bende 23. haftadayım ama daha isim bulamadık içimize sinen tamam bu diyeceğimiz.iki isimli olacak bizim oğlumuzda muhtemelen ilk isim rahmetli kayınpederimin adı türkay şimdi onu yanına bir isim arıyoruz.oldukça zorlanarak.
bikaç arkadaş aynı fikirdeyiz sanırım emir ve demir uyumlu olacaktır.ayrıca sizin öneriniz ılgaz da güzel.
evet şu ana kadar okuduklarımdan en güzeli ılgaz gibi geldi.azad birçok dilde özgür anlamına geliyor.o da düşünülebilir.ben ilk çocuk olduğundan ilkim düşünmüştüm ama kız ismi diyor herkes.
inşallah eşinle ortak noktada buluşursunuz bian önce:)benim 23. haftada senin kaçıncı haftan?
Benim oglum olsa paşa ismini werecektim ama kız:)
hayırlısı olsun..kızına ne ısım koyucaksn poekı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?