Doğuma Hazırlık Oğluma ısım bulamıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canımcım isim arayışlarına başlamışsın. ben yeni gördüm topiğini.. inşaallah bebeğine izzet ve şeref katacak bi isimde karar kılarsın.. hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..
bende çok sevdiğim ve asil bulduğum bi ismi tavsiye etmek istiyorum. hem büyük oğlunun isminede hece olarak uygun. başına Ali gibi karakter belirleyici bi isim de ekleyebilirsin .
benim tavsiyem
" MİRZA "

erkek olunca insanın aklına bişey gelmiyor kız olsa bir sürü alternatif var da:)
çok iyi anlıyorum sizi bende 23. haftadayım ama daha isim bulamadık içimize sinen tamam bu diyeceğimiz.iki isimli olacak bizim oğlumuzda muhtemelen ilk isim rahmetli kayınpederimin adı türkay şimdi onu yanına bir isim arıyoruz.oldukça zorlanarak.
bikaç arkadaş aynı fikirdeyiz sanırım emir ve demir uyumlu olacaktır.ayrıca sizin öneriniz ılgaz da güzel.

muhammed ,ömer,azad,eymen ,aras,umut bu isimleri ben çok beğeniyorum .
mehmet azad olarak alternatif yada yağız çok güzel bir isim...kolayy gelsin isim konusu gercekten zor:)a.s.

azad ın anlamını bılmıyorum..azad etmek gıbı bırseymı acaba..
netten bakayım canım saol fıkrın ıçın..

aynı dertten muzdaribiz bendede hiç yok ne zormuş yaa hem anlamı güzel olsun hem isim dalga geçmesinler diye dikkat et kız olsaydı hazırdı erkekte tıkanıp kaldımkafamçokkarıştı

aynen bende..kız olsaydı ILGIN ıasmını begenmıstım..
ama erkek olunca yıne tıkandım..akannehir

DEMİR olabilir........

emır ogluma zaten bazen dalga lsun dıye demır dıyorlar..
dedesı emır demır dıye seslenıyor..bazende emir kemir dıye cagırıyor sempatiksalakcinni
o yuzden demır olmaz kızlar yaw..kafamçokkarıştı

tuna-cevahir-altay-ışbara alp-taylan-toygar-yekta-yağız
:lepi:

bende ENES koyacağım eğer oğlan olursa çok hoşuma gidiyor fikir olur belki canım...
enes akrabalarımda var canım..ben koymuycam o yuzden..ama fıkır çok guzel..
hemde E harfıyle baslıyor..saol canım..olumunekankayizsmile

evet gıymatlım..ama halen bulamadık...
mırza da guzelmıs..anlamı ne acaba..zemuszemus

canım demır koymuycam..aşagıda nedenını açıkladım..
ılgazı mı begendın canım sen..demii..oda gusel.. olumunekankayizsmile

evet şu ana kadar okuduklarımdan en güzeli ılgaz gibi geldi.azad birçok dilde özgür anlamına geliyor.o da düşünülebilir.ben ilk çocuk olduğundan ilkim düşünmüştüm ama kız ismi diyor herkes.

canım sende begendın ılgazı..ben kocıse begendıremıyorum...
ama bıraz usunde dursam begenecek..bende kararsız kazım oldum..
ılkım ben kızlarda duydum canım..
erkeklerde hıç duymadım..

sebıın bebiş kaç haftalık..

ilk oglunun ismi emir ise.. ona uygun bi isim demir olur ..
benim ogLum olsaydi adini Rüzgar koyacakdim ..
Burakda cok hosuma giden isimlerdendi ..

ama kizim olacak allahin izniyle ..

Benımde ilk çocugum ve oglum olucak 32. haftadayız ve buyuk ıhtımal ıkı ısım olucak.Yiğit güzel bir isim olabilir.Bızımkının ılk ısmı suan ıcın Poyraz yanına ıkıncısını arıyoruz.Kızlara isim bulmak gercekten daha kolaymış.Allah tüm hamilelere sağ salim kolay bir doğum ve sağlıklı kısmetlı bebekler nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…