ilk oglunun ismi emir ise.. ona uygun bi isim demir olur ..
benim ogLum olsaydi adini Rüzgar koyacakdim ..
Burakda cok hosuma giden isimlerdendi ..
ama kizim olacak allahin izniyle ..
tabii cnm ilk çocugum cinsiyet hiç önemli degil:) walla ondada ben kararsız kaldım tanem yada asel düşünüyorum sence hangisi olsun?
Benımde ilk çocugum ve oglum olucak 32. haftadayız ve buyuk ıhtımal ıkı ısım olucak.Yiğit güzel bir isim olabilir.Bızımkının ılk ısmı suan ıcın Poyraz yanına ıkıncısını arıyoruz.Kızlara isim bulmak gercekten daha kolaymış.Allah tüm hamilelere sağ salim kolay bir doğum ve sağlıklı kısmetlı bebekler nasip etsin inşallah..
Ömer Asaf çok güzel ve yakısır bi isim bence.....
kafam çorbaya döndü..
netten çok baktım..
çok karıstı kafam...bır oğlum var adı ADİL EMİR.ona uygun olabılır ,olmayabilir.hiç farketmez...lutfen fıkır verın..
düşündüğüm isimler ılgaz-ediz-başar-kıvanç
daha baska varsa aklına gelen yazabılırmı...benım ediz çok hoşuma gıdıyor..ama babamız begenmıyor..:sinifsinif:
mrh bende 29 haftalık gebeyim ve benimde oglum olacak allah izin verirse ama bende kararsızım ilk cocugum kız adıda ayşe eylül erkek cocuga isim bulmak zor benimde aralarında karasız kaldım isimler var söyleyim belki sanada bi fikir olur
ömer asaf,
berat arın,
poyraz,
kayra,
uras :sinifsinif:eyvahedigeldismile
kafam çorbaya döndü..
netten çok baktım..
çok karıstı kafam...bır oğlum var adı ADİL EMİR.ona uygun olabılır ,olmayabilir.hiç farketmez...lutfen fıkır verın..
düşündüğüm isimler ılgaz-ediz-başar-kıvanç
daha baska varsa aklına gelen yazabılırmı...benım ediz çok hoşuma gıdıyor..ama babamız begenmıyor..:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?