Doğuma Hazırlık Oğluma ısım bulamıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk oglunun ismi emir ise.. ona uygun bi isim demir olur ..
benim ogLum olsaydi adini Rüzgar koyacakdim ..
Burakda cok hosuma giden isimlerdendi ..

ama kizim olacak allahin izniyle ..

kızın hayırlı olsun canım.allah saglık versın bebişlere..olumunekankayizsmile

tabii cnm ilk çocugum cinsiyet hiç önemli degil:) walla ondada ben kararsız kaldım tanem yada asel düşünüyorum sence hangisi olsun?

tanem herkesın dılınde..arkadaslarımın ıkısının kızı oluyor..ama ıkısıde tanem koyuyor..bırı tanem ada..dıgerı tanem koyuyor sadece..
ama okulda falan bi tanem derler dıye ben asel derım canım..kaydirigubbakcemile3

umarım poyrazın yanına ısım bulursun kısa zamanda..senınde az kalmıs..

canım forumda arkadaşın biri Uras isminden bahsetmiş. bence çok kibar. büyüdüğü zamanda karizmatik bi isim olur. belki listene alırsın diye söylemek istedim

mrh bende 29 haftalık gebeyim ve benimde oglum olacak allah izin verirse ama bende kararsızım ilk cocugum kız adıda ayşe eylül erkek cocuga isim bulmak zor benimde aralarında karasız kaldım isimler var söyleyim belki sanada bi fikir olur
ömer asaf,
berat arın,
poyraz,
kayra,
uras :sinifsinif:eyvahedigeldismile

merhaba canım bende son haftalara gelmeme rağmen oğluma isim bulamadım.. a.s.

aklımdan geçenleri seninle paylaşmak isterim.

kaan

ege - efe

melih

doruk

bunlarda aklında bulunsun cnm.. allah bebeklerimize hayırlı bi ömür nasip etsin, zira isim teferruat olumunekankayizsmile

begenirmisiniz bilmem ben en sevdigim isimleri söylemek istiyorum sonucta fikir olmasi icin yani EYMEN,UMUT,EFE,TAHA...bu isimleri cok seviyorum iki isim kullanilacaksa UMUT EFE ikisi cok uyumlu oluyor karar verince bizede söyleyin merak ederim =))

bu arada BERAT isminide cok severimm =))

Bnce de ediz çok güzel bir isim. Benim aklıma gelenler de Utku , Utkan , Nefes oldu.

Dilekçiğim bakıyorum da isim arayışlarına girmişsin oğluşuna.. Ben erkek bebeğim olursa şahsen Rüzgar,Eymen, Doruk, Çağan, Çınar, Ilgaz isimlrinden yanaym ama en çok Eymen ve Rüzgar ancak eşim beğenmiyor hiç. Çok zor isim seçnek daha zamanın var içine sinecek bir isim bulursun umarım..

aslında ne çok ısım var..neden bu kadar kararsıızım anlamıyorum...
halen aynı...
ediz var benım aklımda..eşim mırza ddı...
olmaz dedım bende..

Adil emir çok güzel bir isim..

Ali demir olabilir adil emir ismindeki harflerden bu çıkıyor

Burak,
Efe,
Emre,
serdal...

Fakat birde lütfen içine sinen ismi koy.. yani mutlaka öyle olacaktırda öyle annem istemiyor babam istemiyor olmasın.. Bu sizin çocuğunuz eşinle beğenip koyacaksınız ailenizde mutlaka alışır.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…