Doğuma Hazırlık Oğluma ısım bulamıyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
verdiginiz seceneklerden ilgaz yada ediz güzel bence

ali ilgaz olabilir belki

edizhan olabilir belki

spontane olarak aklima geldi sadece bir fikir

benimde oğlum olacak ama isim bulamıyorum daha doğrusu ben buluyorum eşim beğenmiyor eşim buluyor ben beğenemiorum:)) ama konuştuklarımızı söyliyim belk fikir olur. ali nin yanına ikinci isim düşünüyorum ben...

ali kaan
ali kerem
ali berker
mehmet arda
ali erdem

aklıma gelenler bunlar şimdilik:)

merhaba arkadaşlar benimde bir kızım var 2.5 yaşında DELFİN adında iism bulmak ge.ekten çok zor ben aylarca aramıştım baştan erkek diye bazı isimler kaydetmiştim bilgisayarıma sizlerle palaşmak istedim ben erkek olsa içlerinde BARIN'ı koyucaktım..

bartu:eski türk hanlarından
doruk:zirve dağların en yüksek yeri
ediz:yüksek yer herşeyin en yükseği
erim:bireyin erişebileceği uzaklık
görke:ihtişamlı görkemli
TAHA:yüksek bulut;yaymak,düzgün serip döşemek;peygamberimizin adlarından
BARIN:kuvvet,güç
ALPSU:yiğit ve su gibi
BATU:kuvvetli,güçlü
ÇAĞAN:Bayram,doğan kuşu
GÖKTUĞ:Mavi renkli tuğ
SARPER:Zor erkek kişi
Gökalp:Mavi gözlü genç ve güzel yiğit
BERENT:Osmanlı şehzadelerine konan bu ismin hem Osmanlıca hem Farsça farklı anlamları var.
Biri “Us sahibi yiğit kişi” diğeri ise “en tepedeki erkek kişi” anlamına geliyor
SERTUĞ:Başbuğ
SUALP:Asker ,Yiğit
EGEHAN:Engin Denizlerin Hükümdarı

benim oğlumun adı BERTUĞ anlamınada çok güzel güçlükleri aşan engel tanımayan demek bu ismide düşünebilirsin büyüyünce isminide beğenir

ben BUĞRA ve TAHA yı çok beğeniyorum allah nasibederse ikisinden birini koymak istiyorum. tabi başına kayınpederimin adı mehmet i de koymak istiyorum..

MEHMET BUĞRA veya MEHMET TAHA olcak (inş.)

ben oğluma karahan ismini vericem sizce nasıl?ama cihan,aziz,doruk,durul,demir,mete isimleri de güzel bencee

bende oglusuma ahmed omer isimini koyacam insallah,hayirlisiyla bi dogsunsizin adil emirlede uyumlu bi isimisterseniz paylasirim oglumin isinmini sizinleanlamlarida cok guzel ahmed zaten peygamber efendimizin isimlerinden biri,omer ise guclu kuvvetli halifesi...

Bana da ''AYAZ'' ismi çok karizmatik geliyor ama anlamını beğenmiyorum.Bebeğim büyüynce buz gibi bişey olmasın:)

ahmet ömer çok sık var zaten peygamber ismi olmasınında pek bi önemi olduğunu düşünmüyorum. İlerde kızmasın size sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…