Sadece Efe koyİlla bu olsun dediğim bir isim yok ama efe veya sarp olabilir.İkinci isim olsa bile sarpı kabul etmeyip efeye olabilir diyo eşim yani aslında ikinci ismide o seçiyo tamamen bana bırakılmış değil bu da canımı sıkıyo
Neden canım sen rüyanda çocuğunun. " anne benim adımı X koy" dediği rüyayı görmedin mi henüz?Bu gece gorursunAy 5 ay sonra ben de aynı konuyu açıcam sanırımve bu şimdi bile fazlasıyla canımı sıkıyor. Inşallah bi orta yol bulursunuz.
2. Isim olarak yine babasının ismini koyar benimki. Ben en iyisi 4-5 isim goruyum de arkasına ekleyemesinNeden canım sen rüyanda çocuğunun. " anne benim adımı X koy" dediği rüyayı görmedin mi henüz?Bu gece gorursun
Ne yaptınız isim işini? Umarım çok sorun olmamıştır.
Hala koymadık,konuşmuyoruz da.Nüfusun bize tanıdığı son 13 gün,ne olacak gerçekten bilmiyorumrosinant isim işini ne yaptınız?
Pes etmeHala koymadık,konuşmuyoruz da.Nüfusun bize tanıdığı son 13 gün,ne olacak gerçekten bilmiyorum
Benim de var öyle tanıdığım,hemde öz amcamın kızı.Kızına tek isim kv ismi koydu banada gelip gidip tembihlerdi sende koy boşver diyeBu erkek taraflarinin erkek cocuga isim koydurma merakindan nefret ediyorum resmen ego tatmini yapmaya calisiyorlar. Kv kendi yapsin koysun ismi. Sen de sakin koyma vicdan yapacak bir sey yok. Benim uzaktan bildigim biri var o da kp ve kv ye yaranip kandirip sömürmek icin erkek olursa kp kiz olursa kv adi koyacagini demisti. Cok sinsi yılandir isini iyi göturuyor. Ustelik kizin kendi babasi vefat etmisti ama kendisi kp yaranma derdindeydi.
Kararlıyım,inşallah istediğim gibi sonuçlanırPes etme
Sonra pisman olursun
InsallahKararlıyım,inşallah istediğim gibi sonuçlanır
Dün ailesiylede eşimlede birbirmize girdik en son.Eskiler açıldı beni çıldırttılar bağırdım ağladım Allah hepinizin belasını versin dedim.Bana deli dediler tabi,tedaviye ihtiyacım varmış,bunları söylerken de çocukları elimden aldılar dahada sinirlendim verin çocuklarımı diye bağırdım.Eşimin gerizekalıca bir takıntısı yüzünden bir isimden ne hallere geldik.Babam ve annem geldi,annem epilepsi hastası ve hassas bi kadın ona da kaynanam ne biçim evlat yetiştirmişsin sen yapacaksın sen söyleyeceksin,al götür kızını 2 gün sende kalsın diyince annemde nöbet geçirdi.O şerefsiz evladı kadın bugün güle oynaya hayatına devam ediyo.Hepsinden nefret ediyorum.Babam uzun uzun konuştu benle en son lanet olsun,bu isteksizliğimi bile isteye içiniz rahat ediyosa koyun kulağına okuyun kimlikte istemiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?