oglumdan beklenenler

Canim kimseyi kircam üzcem diye hic lafini cekme soranlara direk ver agzinin payini en nefret ettim.seydir kiyaslastirmak ve kiyaslastirilmak en önemlisi saglik bizim.türkler cok yiyen cocugu iyi bisey saniyo yeterki saglikli olsun cahil cahil konusmasinlar töbeee:sinirli:
Aynen bende kiyaslamayi hic sevmem ailem banada yapardi aaaa sunun kizi okuyor aman sen okuma bu nedir herkes aynimi olcak öyle olsa cok SIKICI olurdu

Başkalarını boşverin. SİZ çocuğunuzda farklılık hissediyorsanız bir doktora danışmanızda fayda var. Asosyallik, arkadaşlık kurmak istememe, temastan hoşlanmama, göz teması kurmama gibi farklılıklar otizm belirtisi olabiliyor. Otizmin çok fazla çeşidi var ve gittikçe yaygınlaşıyor ne kadar erken farkedilirse o kadar erken özel eğitimine başlanır ama bu başkalarının demesiyle olacak bir şey değil. Böyle bir durum olsa siz farkederdiniz.
Tabiki farkederim oglum teyzesi var kücük Onu seviyor oynuyor baskalarini istemiyor ben zorlayamamki kucakta durmuyor ben napabilirim cok biktimmm artik

Benim oglumda 3 yasinda konustu. Yani neredtyse 3 yasindaydi. Cok zayif yemek yemiyor. Napayim yani. Allahtan kvler bisey demiyor benim kafada aman konusuruz aman yer bosver diyor. Milleti takma dicem ama konu evlatsa insan ister istemez takiyor seni anlayabiliyorum
Aynen öyle canim 1takmiyorum 2takmiyorum ama 3de patliyorum ben oglumu Boyle seviyorum sizene yaa deyip patlatasim geliyor

Çocuğun biraz yabani olması bence güzel bir şey. Çocuk yabancıyı bilmeli öyle herkesin kucağına gitmemeli. Kim ne derse desin çocuğunuzu bu konuda zorlamayın. Herkesi dost bilen çocuk bence tehlikededir.

Çocuğun biraz yabani olması bence güzel bir şey. Çocuk yabancıyı bilmeli öyle herkesin kucağına gitmemeli. Kim ne derse desin çocuğunuzu bu konuda zorlamayın. Herkesi dost bilen çocuk bence tehlikededir.
Zorlamiyorum ztn buda böyle diyorum dediginiz gibi aslinda birazda hosuma gidiyor Boyle olmasi herkese gitmesin iste ne güzel

Kizlarr iyki varsiniz icimi rahatlattiniz bende oglumdan memnunum sunu getir degince getiriyor bisey yapinca taklidini yapiyor aynisini. Kgsuda 19 aylik 11,600kg daha ne istiyorlar bilmiyorum. Boyu uzun oldugu icin zayif duruyor ben mutluyum. Evlenmezsin konusurlar evlenirsin konusurlar cocuk olur konusurlar bizim millet herseye bsy buluyor. Allah yardimcimiz olsun sabir versin.

Erkek bebekler daha geç konuşur, yürür. Kız bebeklere göre daha sakin sessiz olurlar. Ciddi bir duruşları vardır. Yani benim gözlemlediklerim bu yöndeydi. Ben bir anormallik göremedim o yüzden.
Sorun bulmak isteyen gözler gözünün üstünde kaşı var derler yine bir şey bulurlar. Takmayın onların sözlerini. Siz çocuk gelişimini araştırmış bilinçlenmiş bir annesinizdir büyük ihtimal. Cahil sözler aklınızı bulandırmasın.

2 senelik evliyim çocuk hiç istemedik henüz ve geçenlerde kalabalık içinde uzaktan akrabalar bana çocuk olup olmadığını sordular ve bana resmen kısır muamelesi yaptılar.
Düşünün ya ben çocuk isteseydim çırpınsaydım evlat için ne kadar kırılırdım.
Ve öğretmenim henüz atanamadım en yakın akrabalarım sanki maaşımı sigortamı ödüyormuşçasına kırıcı şeyler soruyorlar.
Yani kısaca demek istediğim böyle insanlar akraba da olsa gerizekalı bence.
Ben çok fazla görüşmeme ve uzak durma taraftarıyım.Siz de kırıcı şeyler söyleyin çenelerini kapasınlar densizler.

Ha bir de büyük eltim 50 yaşında kadın.Utanmadan her ortamda kendi torununu diğer çocuklarla yarıştırır.
Onun torunun ennn mükemmel en harika çocuk diğer çocukları gömer filan.
Şimdi bu gerizekalı zihniyete ne diyebilirsin ki yani 50 yaşına gelmiş zeka yaşı 5 henüz.
En iyisi mesafeli olmak o nedenle.

Kizlarr iyki varsiniz icimi rahatlattiniz bende oglumdan memnunum sunu getir degince getiriyor bisey yapinca taklidini yapiyor aynisini. Kgsuda 19 aylik 11,600kg daha ne istiyorlar bilmiyorum. Boyu uzun oldugu icin zayif duruyor ben mutluyum. Evlenmezsin konusurlar evlenirsin konusurlar cocuk olur konusurlar bizim millet herseye bsy buluyor. Allah yardimcimiz olsun sabir versin.
maasallah gelisimi guzelmis
dr a sordum iyi deedi de belki susuarlar
susmazlarsada kulagini tika geç
benim oglumda 18 aylik, 2 aylikken bi komsu gordugunde bisey diycem yanlis anlama ama sanki biraz ayiflamis gibi gordum dedi, oglum o zamanlar 2 kg aliyordu ayda, yok teyzesi 2 kg almis bu ay daha ne alsin dedim
bana oyle gelmis demekki dedi sustu :))

Ne güzel saçma sapan insanlar yüzünden öpulmeye kucakta hop hop zıplatılmaya alışmamış çok yanlış bence bu durum çünkü ;) ayrıca erkek bebekler genelde geç konuşurlar daha soğuk olurlar salla kim ne derse desin

maasallah gelisimi guzelmis
dr a sordum iyi deedi de belki susuarlar
susmazlarsada kulagini tika geç
benim oglumda 18 aylik, 2 aylikken bi komsu gordugunde bisey diycem yanlis anlama ama sanki biraz ayiflamis gibi gordum dedi, oglum o zamanlar 2 kg aliyordu ayda, yok teyzesi 2 kg almis bu ay daha ne alsin dedim
bana oyle gelmis demekki dedi sustu :))
Ayyy resmen SIK bogazini diyor seytan böyle insanlara bende alisirim galib toz konduramiyorum yaa napimm:işsiz:

Ne güzel saçma sapan insanlar yüzünden öpulmeye kucakta hop hop zıplatılmaya alışmamış çok yanlış bence bu durum çünkü :KK66: ayrıca erkek bebekler genelde geç konuşurlar daha soğuk olurlar salla kim ne derse desin
Evet öyle duydum bende cogu kisiden hele kaynanam kendi cocuklari mükemmel hemen yürümüsler hemen konusmuslar hic hastalanmamislar sadece nazar degmis ondan hastalanmislar pislikten haatalandilar demiyorda nazardan diyor

Back
X