- Konu Sahibi kahvetelvesi
-
Tam da orda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Güvenli bağlanma konusuna inanıyor musunuz? Araştırdınız mı?
O zaman şartları zorlayıp pedagoga görünün. Tamir edilebilir bir problemdir inşallah. Allah yardımcınız olsun.Tam da orda sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Kabaca biliyorum, ayrıntılı değil.
Sizin gibi düşünebilmeyi isterdim.
Bir bebek neden temas sevmez?
4,5 yılda bunu tespit edip çözebilmeliydim.
Temastan hoşlanmıyor, ama buna onun tercihi deyip geçemiyorum.
size sordugum hic bir soruya cevap vermemissiniz mesela.Sonra diğerine az sarıldığım için vicdan yapıp onu sıkıştırıyorum.
Ihtiyacı olduğunu hissediyorum ama umarım dediğiniz gibidir.
Içine ferah tut kahvem kötü şeyle düşün me lütfen ne zaman gotrceksn dr aYazdıkça rahatlıyorum ben de
Benimki 12 yaşına geldiğinde neler olur acaba
Büyüyünce bizi arayıp sormaz herhalde diye dalga geçiyoruz.
Ama bakma dalga geçtiğime işte, şu doktora bi gidelim de icim rahatlar mı daha beter daralır mı ne olur bakalım.
Tabiki muhakkak git için rahat olsun en azındanVar bir şeyler de belki ben abartıyor olabilirim.
Kafamın içinde bir şeylerin dönüp durmasındansa uzmanın iyi veya kötü söyleyecekleri daha iyidir.
Teşekkür ederim.
bende öldü sandım, siz yetemiyorsunuz falan.. Benim kız da babacıdır, akşam 30 dk geciksin arayalım nerede nerede neredeEvde babası, başka bir yerde mi diye sorduysanız eğer.
Babacı olması değil sebep.
Babacı olsun, o sorun değil.
Temelde bir sıkıntımız var, çözemiyorum.
Çocuk kendini açamıyor, doya doya sarılamıyor, hatta bazen kaçıyor.
Ablam böyleydi ki hala aylar sonra görüşsek bile sarılması bile mesafelidir. Ama bizi çok sevdiğini. Değer verdiğini biliriz. Çocukken de kimseye sarılmazdı sevmezdi. Şimdi sadece çocuğuna sarılmayı seviyor.Kendini ifade ediyor bir şekilde ne güzel.
Zamanla bizde de yoluna girer belki, şu an yolunda gibi hissedemiyorum.
Teşekkürler verdiğiniz moral için
Çünkü bunun bir tercihten ziyade bir sorun olduğunu düşünüyorum.size sordugum hic bir soruya cevap vermemissiniz mesela.
cocugun bir karakteri var. hele 4.5 yasinda kendini tamamen ifade edebiliyor ve eger temas edilmekten hoslanmiyorsa hoslanmiyordur! siz kendinizi rahatlatmak icin onu rahatsiz ediyorsunuz. onun isteklerini değil kendi isteklerinizi onemsiyorsunuz. belki baska seyler de vardir ama mesajlarda yegane yazdiginiz sey size sarilmak istemedigi. peki babasi ile fiziksel temasi nasil? babasi sizin gibi sarilmak veya opmek icin sıkıştırıyor mu cocugu? ben okuduklarimdan sizin çocuğu bunalttiginizi dusundum. cocugu profesyonele goturmek cok dogru bir hareket ama bence siz de overload olmus olabilirsiniz, siz de destek alsaniz daha rahat edebilirsiniz.
Umarım, teşekkürler.Siz hassas dönemdesiniz bence akışına bırakın biraz çokta iyi bi annesinin aksi olsa bu konuya üzülmezdiniz. Yaşı gereği öyleler geçici
Sağol canım.Içine ferah tut kahvem kötü şeyle düşün me lütfen ne zaman gotrceksn dr a
Düşkünlüğünden rahatsız değilim.bende öldü sandım, siz yetemiyorsunuz falan.. Benim kız da babacıdır, akşam 30 dk geciksin arayalım nerede nerede neredeBen mesai saatlerim açısından daha çok birlikteyim babasını özlüyor ben böyle yorumluyorum mesela. Siz kendi yanlış davranışlarınızın doğruluğundan şüphelisiniz bence yoksa standart bir ebeveyn çocuğun düşkünlüğünden rahatsız olmaz.
Ikimizle de çok vakit geçiriyor, babası da daha çok evde.Ben bundan butun gun sizinle ve babasını gun içerisinde özlüyor sadece aksamları görduğü için diye düşündüm açıkçası. Acaba bu durumu siz zihninizde yaşıyor olabilir misiniz? Çocuk bu 4,5 yaşında duvar nedir bilmez ki
Kapalı kutu gibi siniz valla baştan soyleseydiniz keşke bir çocuğunuz daha olduğunu yorumlarım farklı olurdu.bende neden bu kadar vicdan yattığınızi anlamdiramamistimAynı, 10 aylık kızım temas seviyor, söylediğim ninniyle sakinleşiyor ve ben bunları hayretle karşılıyorum.
Ilk anneliğim gibi hissediyorum.
Sonra diğerine az sarıldığım için vicdan yapıp onu sıkıştırıyorum.
Mesafeli sayılabilirim ama aile içi değil(eşim, çocuklar).Siz sevginizi gösterebilen biri misiniz?
Ya da kendi annenizle olan bağınız nasıldı?
Bunun normal olduğunu kendime anlatamıyorum.Ablam böyleydi ki hala aylar sonra görüşsek bile sarılması bile mesafelidir. Ama bizi çok sevdiğini. Değer verdiğini biliriz. Çocukken de kimseye sarılmazdı sevmezdi. Şimdi sadece çocuğuna sarılmayı seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?