- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.520
- 78
- 36
- Konu Sahibi Lightofgod87
-
Cnm kilosuyla boyu orantılı şuanda 6 yaş çocukla esdeger yapılı biraz bende yapiliyim eş olacak kisiside ondan iri biraz kilolu değil tembelliğinden yürümüyor pedegog yardımı almam gerektigiini düşünüyorum haklısınız,Kesinlikle pedagog bir uzmandan yardım almalısın benimde oğlum 21 aylık olacak tamam bezen huzursuzluk yapıyor ama bence altında psikolojik bir neden var Anne karnında bile hissediyorlar herşeyi kilosu biraz fazla gibi boyu kaç peki karşılaştırmak doğru değil ama eğer oda kilosundan rahatsız ise ondan yürümek istemeyebilir diye düşündüm Allah kolaylık versin bundan aşağı etmesin
Baston araba kullaniyorum hanimefendi onunda maksimum taşıma kapasitesi 15 kilo oğlumun boyu 108 cm kilosuda 17 yaşı küçük olabilir ama gelişimi bu yönde bizde yapiliyiz genetik olarak çekmiş olabilir obez falan değil kiloluda değil sadece gelişim 6 yaş gösteriyor hepsi buBebeklerin bir kilo ortalaması vardır ve seninki obeze giriyor nasıl kemikleri ağır diyebiliyorsunuz anlamadım. 3,5 yaşında ki oğlum 16 kilo.
Ayrıca çocuğumun bebek arabasıyla hamile bir arkadaşımı taşımışlığım var. 27 kiloluk bir çocuk nasıl kırıyor orasınıda anlamadım.
Doğru çok haklısın ben sinirlendikce tahammülsüz davrandikca iyice kuduruyo sakin yaklastigimdada iyice zorluyor doğru çok şükür sagliklilar inşallah gecicek bu günler ne diyim
Tesekkur ederim bakicam mutlakaTakip ettiğim pedogog var adem güneş belki duymuşsunuzdur.Ben fikirlerini beğeniyorum. YouTube da videoları var güvenli baglanma ve duygusal yoksunluk otorite ile ilgili onları bir dinleyin derim mutlaka bi parçasında sizin durumunuza benzer şeylere değinmiştir.
Geciktirmeyin bence daha fazla karakterleri ilk 5 yılda otururmuş çocukların mutlaka destek alın gözde Erdoğana yazım adem güneşe yazın mailden mutlaka bi iletişim kurun uzmanlarla yardımcı olurlar muhakkak burda bizim söylediklerimiz pek bi işe yaramaz her çocuğun gelişimi anlaması konuşması herşeyi farklıdır sonuçtaCnm kilosuyla boyu orantılı şuanda 6 yaş çocukla esdeger yapılı biraz bende yapiliyim eş olacak kisiside ondan iri biraz kilolu değil tembelliğinden yürümüyor pedegog yardımı almam gerektigiini düşünüyorum haklısınız,
Çok haklısınız bahsettiginiz uzmanlarla iletişime geçerim umarım geri dönüş yaparlarGeciktirmeyin bence daha fazla karakterleri ilk 5 yılda otururmuş çocukların mutlaka destek alın gözde Erdoğana yazım adem güneşe yazın mailden mutlaka bi iletişim kurun uzmanlarla yardımcı olurlar muhakkak burda bizim söylediklerimiz pek bi işe yaramaz her çocuğun gelişimi anlaması konuşması herşeyi farklıdır sonuçta
Cnm çok küçük daha ben çok fazla anladığını dusunmuyorum ama bu takdigide denetim tabi teşekkür ederimÜzülmeyi dene. Acındır kendini. Duygulariyla oyna biraz.
Tabki daha bir sürü uzmanlarımız var araştırın mutlaka umarım düzelir sabırlı olmaya çalışın oğlunuzun sonsuz güvendiği tek kişi sizsiniz ona göre bağırmak çare olmuyor hiç Bi zaman bazen sinirlenebiliyoruz lakin onlar göz bebeğimizÇok haklısınız bahsettiginiz uzmanlarla iletişime geçerim umarım geri dönüş yaparlar
Doktor ne diyor bu konuda çünkü alt sınır ve üst sınır denen birşey var. Çocuğum zayıfladığında alt sınıra yakın çıktığında bile doktorum geriliyor sağlık sorunu olabildiğini düşündüğü için. Kusura bakmayın ama 21 aylık bir çocuğun 6 yaşında ki bir çocuğun kemik gelişimine ve boyuna sahip olması ciddi bir sağlık göstergesi gibi geldi bana. Sonuçta hızlı kemik gelişimi bir sağlık sorunudur. Bu konu için doktora gittiniz mi ?Cnm kilosuyla boyu orantılı şuanda 6 yaş çocukla esdeger yapılı biraz bende yapiliyim eş olacak kisiside ondan iri biraz kilolu değil tembelliğinden yürümüyor pedegog yardımı almam gerektigiini düşünüyorum haklısınız,
Süper dada diye bir program vardı bir ara tv de .Merhaba 21 aylık oldu oğlum fakat gün geçtikçe dahada zorlasmaya basladi artık cagresiz kaldim ne yapsam olmuyor konusuyorum olmuyo artık cildiricam çok yoruldum sorun şu ki aşırı derecede huysuz hep benim istediğim olsun diyo evde sürekli pesimde beraber masal okuyoruz oyun oynuyoruz yok yok yok yine huysuzlancak birşey buluyor parka gidiyoruz oynuyoruz ama yolda yürürken bile benim istediğim yoldan gidicez diyo laf anlatamiyorum markete gidiyoruz benim istedigimi alicaz oğlumun yapılı çok kilolu değil ama kemikleri iri ve çok ağır yolda giderken yurumeyecem kucaginda taşı diyo mahfoluyorum onu kaldirana kadar yürü desem ne yapsam olmuyor bisekilde kucagimda tasitiyo iki yaş sendromunu duydum inanin herşeyi yasaklayan biride değilim ama tükendim yemin ederim cagresizim ne yapacağımı şaşırdım çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?