Oğlumla baş edemiyorum

2 yaşındaki çocuk asla ve asla konuşmaktan anlamaz. Mevcut beyni algılamaz zaten. Ama anladıkları bişey varsa o da davranışlar ve kararlılık. 'oğlum niye böyle yapıyorsun, ben yoruluyorum ama...' gibi ince ses tonuyla ve isyan ederek yaptığınız her konuşma onu daha da alevler.

Kuralsız olmak, saatsiz olmak, her istediğini vermek, ağlamasına izin vermemek veya ağlama krizinde dikkatini başka yöne çekmeyi başaramamak zinciri daha da büyütüyor. En iyisi bir pedagogla çalışın. Buradan yardımcı olamaz kimse.

Cnm kilosuyla boyu orantılı şuanda 6 yaş çocukla esdeger yapılı biraz bende yapiliyim eş olacak kisiside ondan iri biraz kilolu değil tembelliğinden yürümüyor pedegog yardımı almam gerektigiini düşünüyorum haklısınız,

Baston araba kullaniyorum hanimefendi onunda maksimum taşıma kapasitesi 15 kilo oğlumun boyu 108 cm kilosuda 17 yaşı küçük olabilir ama gelişimi bu yönde bizde yapiliyiz genetik olarak çekmiş olabilir obez falan değil kiloluda değil sadece gelişim 6 yaş gösteriyor hepsi bu

Takip ettiğim pedogog var adem güneş belki duymuşsunuzdur.Ben fikirlerini beğeniyorum. YouTube da videoları var güvenli baglanma ve duygusal yoksunluk otorite ile ilgili onları bir dinleyin derim mutlaka bi parçasında sizin durumunuza benzer şeylere değinmiştir.

Tesekkur ederim bakicam mutlaka

Geciktirmeyin bence daha fazla karakterleri ilk 5 yılda otururmuş çocukların mutlaka destek alın gözde Erdoğana yazım adem güneşe yazın mailden mutlaka bi iletişim kurun uzmanlarla yardımcı olurlar muhakkak burda bizim söylediklerimiz pek bi işe yaramaz her çocuğun gelişimi anlaması konuşması herşeyi farklıdır sonuçta

Çok haklısınız bahsettiginiz uzmanlarla iletişime geçerim umarım geri dönüş yaparlar

Çok haklısınız bahsettiginiz uzmanlarla iletişime geçerim umarım geri dönüş yaparlar
Tabki daha bir sürü uzmanlarımız var araştırın mutlaka umarım düzelir sabırlı olmaya çalışın oğlunuzun sonsuz güvendiği tek kişi sizsiniz ona göre bağırmak çare olmuyor hiç Bi zaman bazen sinirlenebiliyoruz lakin onlar göz bebeğimiz

Doktor ne diyor bu konuda çünkü alt sınır ve üst sınır denen birşey var. Çocuğum zayıfladığında alt sınıra yakın çıktığında bile doktorum geriliyor sağlık sorunu olabildiğini düşündüğü için. Kusura bakmayın ama 21 aylık bir çocuğun 6 yaşında ki bir çocuğun kemik gelişimine ve boyuna sahip olması ciddi bir sağlık göstergesi gibi geldi bana. Sonuçta hızlı kemik gelişimi bir sağlık sorunudur. Bu konu için doktora gittiniz mi ?

Süper dada diye bir program vardı bir ara tv de .
Ordaki kadın (şuan ismini anımsamadım)
pedagog ve kitapları var (hayat evde başlar, istila edilen çocuklar.)
Onları tavsiye ederim çok yararlı olacağına eminim. Sağlıkla büyütün çocuğunuzu sevgiler.

Her istedigini yapiomusun inadiyla ve aglamasiyla yaotiriomu ve tutarli davraniomusunuz bunlar cok önemli yegenimde boyleydi o sinirlenince ve inatlasinca umursamayarak yendiler asla bu sekilde yaptirmaya calisinca yapmayin pat die düzelmez ama tutarli davranirsaniz düzelir kafaya takmayin bu gunler gecici

Öncelikle 17 kilo 21 ay İçin çok fazla iyi bir doktora danışın günlük beslenme menüsünü düzenleyin. Oğlum 4,5 yaşında 17 kilo (ve zayıf değil) kilosu kendisine de fazla geldiği için yürümekte zorluk çekiyordur

Benim kızımda çok huysuz
Sürekli kucak ister
Artık istemediğim hareketlerini ona oyun oynar gibi yaptırmaya başladım
Kucak istediğinde bes dakika alıyorum sonra yere koyup birazda sen beni taşı çok yoruldum diyorum
Gözüme bakıp sonra oyuna dalıyor
Emin ol bende kafayı yedim bu süreçte ama bir şekilde anlatmaya çalışman lazım

Ve kilo olarakta çok fazla
Eltimin oğlu beş yaşında ve 15 kilo

Benim oğlum 27 aylık.. O dönemlerde sürekli kucağımda gitmek isterdi, istediği bişey yaptırmak için ağlar o yöne giderdi.
Ben gayet sakin bir şekilde hayır seni kucağıma alamam yürümen gerekiyor dediğimde önce ağladı zirladi, sonra ben önden yürüyüp seni bekliyorum diyince ağlayarak geldi peşimden. Sonra elini tutup sohbet ede ede yürüdüm :) İlk zamanlar ağladı kucak istedi ama ben almadım sakince reddedince anladı. Şimdi de hamileyim zaten alamam kucağıma bazen yine istiyor hayır yurumelisin ben çok yoruluyorum diyorum :)
Markette de istediği yere gidip istediğini almak isterdi yine sakince hayır ona ihtiyacımız yok diyip inceledikten sonra bıraktırdim.
Evet çok meraklılar incelemek istiyorlar.. Sabrederek sakin kalarak öğretebiliriz biz de doğruları. Sinir ve öfke ile olacak iş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…