Oğlumla ilgili evhamlarım fırladı yine

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.773
49.041
798
Merhaba Hanımlar,
Kimi eşiyle, kimi işiyle ilgili sayısız konu açar.
Ben de nickimin hakkını vererek oğlumla ilgili açıyorum.
Burası bir nevi beni aydınlatıyor.
O yüzden sizlere soruyorum. (Not: Doktor kontrolünde ona da soracağım ama ona daha 2 hafta var)

Oğlum 1 hafta önce kafasını sağa sola sallamaya başladı.
Ama bunu sürekli yapıyor gibi düşünmeyin.
Günde 2 kez falan, 4-5 saniyeliğine gülerek yapıyor.
Benle iletişim etkileşim halindeyken, ne bileyim sohbet ederken, gülerken, oyun oynarken, şarkı söylerken vs.
Normalde oyun oynuyor derdim.
Ama banyo yaptırdım, başına şapkasını taktım ve uyuttum.
Uyku aşamasında yaptı. Eşim şapkasını çıkarmaya çalışıyor dedi. O yüzden yaptı endişelenme dedi ama nedense huzursuz oldum.

Be yine yine yine aynı hatayı yaparak internete yazdım.
Bu konuda cidden salağım. Bana internet yasaklanmalı.
Neler yok ki..
Otizm belirtisinden tutun epilepsi nöbetine kadar..
Ohoooo....
Tüm içimi karartarak kapattım....

Oğlum 6.5 aylık oldu bu arada..
Resmen her ay konu açıyorum..
Sizlerle büyüdü burada...

Neyse normaldir değil mi? Oyun oynuyordur değil mi?
Var mı başına gelen? Doktora soran?
Ben soracağım ama daha sormama 2 hafta var...

Simdi tedbirli olmak ile paniğe kapılıp kendine zarar vermek arasında bir çizgi var.
Bir video ile doktorunuza sorsanız?
Şapkadan hep rahatsız olurmu?
Korkmayın ama yine yakalarsaniz video ya çekin elimizde veri olur doktor en dogrusunu soyler içiniz rahatlar

Bunu yakalayamam ki...
O kadar anlık bir durum
doktorum da bıktı bende bence

Bence bi yeri filan kaşınıyordur ya çok sık yapmıyorsa.

Anneliğin doğasında var evham yapmak normal elbet ama takıntı haline getirmemek lazım. Benim bebeğime de yaşından önce ara ara titreme geliyordu hani azrail yokladı deriz anlık bir titreme olur ya o şekilde. Bir ara çok sık olunca bizde kafaya takmıştık tabi internette epilepsi vs bir sürü felaket senaryosu çıktı. Artarsa doktora sorarım dedim artmadı gittikçe azaldı şimdi bile ara ara oluyor bize olduğu gibi birşey deyip geçiyorum

Hah bana böyle bilimsel verilerle gelin
Benim çocuğum yapıyor sıkıntı yok deyin
Sağa sola hızla sallıyor dimi?
Tam tarih et karşılaştırıcam

Obsesif teşhisiniz var mı?

başımın sol tarafı ağrıyor yazdığımda kötü huylu tümör diyor.
Onlara itibar etme daha minicik bebek kafasını sallar elini sallar poposunu sallar daha kendini bile keşfetmedi biraz rahat ol bence sana zarar.

Yok ya, haklısınız..
Hamile kalmadan önce evham üzerine terapi alıyordum
Şimdi terapi parası ile oğluma mama alıyorum, gidemem
Sundan olabilir. Cocugunuzu besikte salliyorsaniz uyumak istiyorum anlamina geliyor olabilir
Besikte sallarken kafasi hafif saga yola doner ya. Benimki bu sebepten saga sola salliyor. Bir kac kere. Uyumak istedigini anliyorum.
Siz de benim gibisiniz. Hatta ben bir aralar serebral palsy diye agliyordum. Cunku cocugum kendini kasiyordu. Meger koliktenmis. Doktora serebral palsy mi var cocugumda dedim o bile guldu bana. Hep internet yuzunden.
Ondan önce de cocuk kuvezdeyken ellerine bakiyordum duz cizgi var mi down sendromlu mu diye.
Neyseki siz benim kadar evhamli degilsiniz sanirim.o yuzden desteksiz de idare edebilirsiniz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…