Oğlumla ilgili evhamlarım fırladı yine

Ah kızkardeş demek benim ruh eşim sizsiniz.Cocuk=evham konusunda bende sizinle yarisirim.Lutfen endişelenmeyin bilinçsiz yapıyor muhakkak henüz çok küçük.

Beşikte değil sallamıyoruz hiç

Oyun oynuyor heralde....

Tek değilmişim iyi bari

Normal, o donemde oglum da yapti. Basta gulmustuk ne sevimli oluyor diye. Daha sonra rahatsiz olunca doktoruna sordum. “Gozmeden gelin birakir” dedi. Birakti.

Ah kızkardeş demek benim ruh eşim sizsiniz.Cocuk=evham konusunda bende sizinle yarisirim.Lutfen endişelenmeyin bilinçsiz yapıyor muhakkak henüz çok küçük.
Yaaa.. ruh eşim... gel sarılalım... kalp kalp...
Evet ya 6 ayda yine kendi çapımda az evham yaptım...
Ben daha beter olurum diyordum
Takıldığım 3 4 konu var sadece...

İşin kötüsü ben erken çocukluk eğitim uzmanıyım ve çoıcuk gelişimi dersi veriyorum
Yani çocukların hangi ay ne yapıp ne yapmadıklarını biliyorum...
Bu çok fena çünkü ister istemez şimdi 6.5 aylık oldu şu hareketleri yapması lazım diyorum
Yapmayınca olaylar olaylar
Neyse ki bunu törpüledim
Bireysel farklılık deyip geçiyorum çünkü geç de olsa yapıyor mutlaka

Hee iyi bari
Benimki de böyle
Babası da do you love? what do you want me? şarkısı eşliğinde taklit ettiriyor bir de..
Yasak dedim
bu hareketi unutturalım
Yaw bırak keşfetsin daha neler neler yapacak. Yerden yemek yiyecek hdhdhd

Yok, ama aşırı kaygılı olduğum için terapi alıyordum...
Yani olma ihtimali ya da o yöne doğru gidiyor gibi. Evham tamemen. Çocukların rüyasında gündüz yaptıklarını görmesi tekrar etmesi olağandır. Davranış haline geldiyse heleki. Davranış tekrarla kazanıldığı için. Sanırım çocukla ilgili bir sıkıntı atlatılmış bir tranva onun için her şekilde evhamlı bırakmak zor. Önce o surun çözersiniz daha rahat olabilirsiniz.

Sizinki yine basini salliyormus kuzenimin kizi babasi gelince basina omuzlarıda eslik ediyormus kendini sevdiriyor...gulmussunuz ilk yaptiginda anlamistir sevimlilik yapiyordur, zeki bebek

Hamileliğim sürekli kaybetme korkusu ile geçti...
Önce düşük riski..
Sonra erken doğum riski...
Sonra şeker hastalığı...

Bugün bi influencer daha paylaşmıştı
Türkçe kaynakların sonu hep felakete çıkıyor
Yabancı kaynakları daha rahatlatıcı buluyorum ben
Dil bilmiyorsan da çeviriyle filan yabancı kaynaklara sor öğren bence
İlk çocuk bakımı hakkında bi sürü bilgi öğrenmiştim ben resimli mesimli bayağı iyiydi

Benim kızım da kafa sallama hareketini epey yaptı şimdi sadece çok uykusu geldiğinde yapıyor. Ben de ilk internete yazıp endişelenmiştim sonra bebekli bir arkadaşa gittim baktım onunki de yapıyor. Hepsi mi hasta bu çocukların

Ben çocuklarım konusunda hep böyleyim.Beni de mental olarak cok yoruyor.Hasta olduklarında psikolojik olarak hemen cokerim.Hep derim benim bir cokcuklarim uzebilir.Benim travmam çocuğumun geçirdiği çok ciddi bir kaza oldu henüz epey küçüktü.Ben buna bağlıyorum.

Gunde iki kez ve 5 saniye desek;
1 gunde 10 saniye
1 ayda 300 saniye ediyor.
Yani cocuk bir ayda topu topu 5 dakika kafisini sallamis.Ben bile farkinda olmadan 4,5 saniye kafami salliyor olabilirim. :)
İciniz rahat edecekse bir uzmana sorun ama bu biraz abarti sanki..

Çookkkk NORMAL demeye geldim
Bir iki hafta sonra bırakacak merak etmeyin
Akabinde de yalandan öksürmeler başlayacak ben sizi baştan uyarayım da hasta sanmayın

Anlattığınız hareket oğlum da da vardı
Özellikle yattığında uykudan önce yapardı
D vitamini eksikliği nedeniyle yapıyormuş kuzum, kafasının arkasındaki saçlar dökülüyordu hafif hafif o hissin kaşındırdığını da söylemişti doktorumuz
Bir tahlil yaptırmanı ısrarla öneririm, bu ay grubunda d vitamini ve Demir eksikliği çok yaygın, farkedilip takviye edilmezse uf oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…