- 3 Mayıs 2011
- 13.773
- 49.041
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Para yoksa napayım300 tl psikolojinizden daha değerli değil bence

Ücretsiz izindeyim.
Seans da ayda bir olan bir şey değil
Her hafta gidiyordum ki işe yarasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para yoksa napayım300 tl psikolojinizden daha değerli değil bence
İzin bitince ilk işiniz bu olsun bencePara yoksa napayım
Ücretsiz izindeyim.
Güzelim yoktur birşeyi endişelenme. Doktor bi eeg çeker tahlillere bakar tamamdır bebeğin sağlıklı bir şeyi yokYok ya, haklısınız..
Hamile kalmadan önce evham üzerine terapi alıyordum
Şimdi terapi parası ile oğluma mama alıyorum, gidemem![]()
Konu sahibesinin sürekli çocuğunda problem aradığını bildiğinize göre onlarla yaşıyorsunuz demekki e yardımcı oluverin birlikte yaşadığınız insan ve onun bebeği sonuçta hiç tanımadığınız uzaktan tahminler salladığınız biri değilya sonuç itibariyleÇocuğunu en iyi anne tanır ve bi aksilik olduğunu seziyorsa elbette bir bilene danışır. Ama sürekli çocukta problem aramak, yaptığı en ufak şeyde bile evhamlanmak hem anneye hem de çocuğa zarar verir.
Tartışmaya girmek istemem ama konu başlığına ve içeriğine bakma şansınız oldu mu yoksa hiç okumadan mı geldiniz merak ettim. Kadın kendi yazmışKonu sahibesinin sürekli çocuğunda problem aradığını bildiğinize göre onlarla yaşıyorsunuz demekki e yardımcı oluverin birlikte yaşadığınız insan ve onun bebeği sonuçta hiç tanımadığınız uzaktan tahminler salladığınız biri değilya sonuç
Hiçbişi olmadı daha
Beklemedeyiz![]()
9. 10.ayda yavas yavas alisicaksin.Benim kadar panikatak insan alistiysa valla alisicaksinÇatalla 3zdim verdim
Boğuldu
Kurtaramadı kendini
Parmağımla çıkardım boğazından
Ay ömrümden ömür gitti ya
Lazım değil püre yesin 18 yaşına kadar![]()
Çocuğun ileriki aylarda oturduğu yerde kafasını pat pat pat diye geriye ya da ileriye doğru vuracak her bebek yapar şimdiden söyleyeyim de evham yapmaMerhaba Hanımlar,
Kimi eşiyle, kimi işiyle ilgili sayısız konu açar.
Ben de nickimin hakkını vererek oğlumla ilgili açıyorum.
Burası bir nevi beni aydınlatıyor.
O yüzden sizlere soruyorum. (Not: Doktor kontrolünde ona da soracağım ama ona daha 2 hafta var)
Oğlum 1 hafta önce kafasını sağa sola sallamaya başladı.
Ama bunu sürekli yapıyor gibi düşünmeyin.
Günde 2 kez falan, 4-5 saniyeliğine gülerek yapıyor.
Benle iletişim etkileşim halindeyken, ne bileyim sohbet ederken, gülerken, oyun oynarken, şarkı söylerken vs.
Normalde oyun oynuyor derdim.
Ama banyo yaptırdım, başına şapkasını taktım ve uyuttum.
Uyku aşamasında yaptı. Eşim şapkasını çıkarmaya çalışıyor dedi. O yüzden yaptı endişelenme dedi ama nedense huzursuz oldum.
Be yine yine yine aynı hatayı yaparak internete yazdım.
Bu konuda cidden salağım. Bana internet yasaklanmalı.
Neler yok ki..
Otizm belirtisinden tutun epilepsi nöbetine kadar..
Ohoooo....
Tüm içimi karartarak kapattım....
Oğlum 6.5 aylık oldu bu arada..
Resmen her ay konu açıyorum..
Sizlerle büyüdü burada...
Neyse normaldir değil mi? Oyun oynuyordur değil mi?
Var mı başına gelen? Doktora soran?
Ben soracağım ama daha sormama 2 hafta var...
Ön hazırlık olsun banaÇocuğun ileriki aylarda oturduğu yerde kafasını pat pat pat diye geriye ya da ileriye doğru vuracak her bebek yapar şimdiden söyleyeyim de evham yapma![]()
Bazı belediyelerin ücretsiz psikolog hizmetleri oluyor haftanın belli günlerinde. Yaşadığınız il/ilçede var mıdır bilmiyorum.Para yoksa napayım
Ücretsiz izindeyim.
Nasıl yani siz şimdi çocuk kafasını salladı diye evham mı yaptınız?Merhaba Hanımlar,
Kimi eşiyle, kimi işiyle ilgili sayısız konu açar.
Ben de nickimin hakkını vererek oğlumla ilgili açıyorum.
Burası bir nevi beni aydınlatıyor.
O yüzden sizlere soruyorum. (Not: Doktor kontrolünde ona da soracağım ama ona daha 2 hafta var)
Oğlum 1 hafta önce kafasını sağa sola sallamaya başladı.
Ama bunu sürekli yapıyor gibi düşünmeyin.
Günde 2 kez falan, 4-5 saniyeliğine gülerek yapıyor.
Benle iletişim etkileşim halindeyken, ne bileyim sohbet ederken, gülerken, oyun oynarken, şarkı söylerken vs.
Normalde oyun oynuyor derdim.
Ama banyo yaptırdım, başına şapkasını taktım ve uyuttum.
Uyku aşamasında yaptı. Eşim şapkasını çıkarmaya çalışıyor dedi. O yüzden yaptı endişelenme dedi ama nedense huzursuz oldum.
Be yine yine yine aynı hatayı yaparak internete yazdım.
Bu konuda cidden salağım. Bana internet yasaklanmalı.
Neler yok ki..
Otizm belirtisinden tutun epilepsi nöbetine kadar..
Ohoooo....
Tüm içimi karartarak kapattım....
Oğlum 6.5 aylık oldu bu arada..
Resmen her ay konu açıyorum..
Sizlerle büyüdü burada...
Neyse normaldir değil mi? Oyun oynuyordur değil mi?
Var mı başına gelen? Doktora soran?
Ben soracağım ama daha sormama 2 hafta var...
Çok geçmiş olsun. Terapiye devam mı etseniZ? 6,5 aylık bebek her saçma hareketi yapabilir, yani buna hakkı var en azındanYok, ama aşırı kaygılı olduğum için terapi alıyordum...
EvetNasıl yani siz şimdi çocuk kafasını salladı diye evham mı yaptınız?
Çatalla 3zdim verdim
Boğuldu
Kurtaramadı kendini
Kız parmakla cıkarılır mı aort damarını yırtarsn rahmetli Oya Aydoğan gibi olur Allah korusun.bebekler için ilk yardım videolar izleyin dana soguk kanlı olursunuz ben 8 aydan itibaren parmak parmak verirdim gıdalarnı ogutme damak ve ceneleri kuvvetlidir.bogazlarına kacınxa aksırıp kendiis cııkarıyoedu ya da ben tukur annecim der elimi agzının altına acardım bir iki öksürür tukururdu.asl prmak sokmayın agzına henüz gıdaları ogutemıyor ve olası bogulmada aksıramıyorsa su delikli meyve emzıklerı var ıcıne sebzeyı haslatıp ,meyveyi falan koyun hem suyunu hem posasını kendi kendine yesın.ha bu arada belkıde erken diş cıkarıyordur diş donemi bas agrısıda yapıyor bazı çocuklarda.basım agrıyor diyemedikleri için ya sallama ya aglamayla belli edecekler snaırm o durumda bolbol emsirin emzirmenin agrı kesici özelliği de var. Canları yanınca genelde memeye yapısırlar cunku agrılarınu hafifletyor.ama siz aglamadan sallıyor diyorsunuz muhtemelen yeni kesfettigi bişeydieÇatalla 3zdim verdim
Boğuldu
Kurtaramadı kendini