Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Ergenlik bir günlük mevzu değil ki. Bir süreç. Ortaokul civarı başlar. Üniversitede de devam eder.

Ya ben de onu anlamadım. Hani ben oğlumla uyuyorum desem herkes yok artık falan der.
Erkek Kardeşim korkan bir çocuktu. Geceleri gelip yanımıza yatmak isterdi 5-6 yaşından sonra almadık yani. Annem yatağına yatırıp uyuturdu geri odasına geçerdi. Beni de tembihlerdi alma yanına diye. Annem cahil bir kadın üstelik. Yani konu sahibi cahil değilim demiş ama. 9 yaş civarı da tamamen bıraktı gece bizi istemeyi.

Anladığım kadarıyla baba yok diye her türlü müsamahayı göstermiş, eksikliğini hissettirmiyim derken ilişkinin sınırı, normali kaybolmuş. Yattım uyuyamadım şaka gibi.

Bir yere gittiğim yok. Sadece uykusuzluktan gözlerim kapanıyor ve telefon titreyince uyanıyorum.

İnsanlar çok telaşlanacak gece yazdığımız onlarca yorumu kimse okuyamaz. Sabaha kadar uyumadın nasıl bunca telaşlanacak insana ncevap yetiştireceksin? Konunu düzenle güncelleme ekle istersen doktora gideceğine her adımı paylaşacağına dair hatta ilerki zamanda konu kilitleme talebin olursa mune adlı kullanıcıya bildirebilirsin.

Konuyu niye kitletsin ki? İnsanlar yazıyo, kadın her seferinde konu mu açacak?

Konu sahibi git uyu, dinlen yazık ya..

Sürecinde dediğim gibi ilerle sen evladına odaklan. Doğru insanlardan yardım iste. Kafan karışmasın iyi bir ergen psikoloğu ile mutlaka bunu çözeceksin.

Sizde yangına körükle gitmeyin. İnsanlar niye telaşlanıyor hayırdır..

O çocuğu annesinden daha iyi kimse anlayamaz ve tanıyamaz.

Bende ergenlikten yeni yeni çıkan bir evlat sahibiyim konu sahibini çok iyi anlıyorum. Mutlaka annesi bir çözüm bulacaktır.

Şu yorum dururken benimi hedef seçtiniz
Lütfen yanlış anlamayın zaten sadece sizin için yazmadım ama hayırdır yani insanlar neden telaşlansın?

Yazanlar konuyu unuttu bile mışıl mışıl uyuyorlardır.

Ateş düştüğü yeri yakar diye bir tabir vardır. Şimdi bu kadını daha fazla üzmek neye yarayacak?

Belli ki çare arıyor. Konuyu kapatıp gitse daha mı iyi olacak?
Belki Burda onu yönlendirebilecek, empati dahilinde ışık olabilecek bir fikir alacak.

Daha da Demorilize etmeye ne gerek var?

Yazanlar konuyu unuttu bile mışıl mışıl uyuyorlardır.

Belki Burda onu yönlendirebilecek, empati dahilinde ışık olabilecek bir fikir alacak.

Daha da Demorilize etmeye ne gerek var?

Yeni uyananlar ;
-Doktor
-Oda ayırma
-Aynı odada yattığı yüzünden öfkelenme, şok olma
başlıklarıyla ilerleyecek.

Konu sahibi bunlarda bir karara vardığını söyledi. En azından yazısına aldığı kararları eklerse gelecek tavsiyelerde tekrardan ziyade "değinilmeyen şeylere "değinilecek tavsiyeler olacaktır.

Dünyanın neresine gidersen git 16 yaşına kadar oğlunla aynı yatakta uyumak suçtur çocuk istismarıdır. Bildiğin yargılanır ceza alırsın. Yetişkin demek, anne baba demek çocuğu her türlü olumsuz koşuldan koruyup kollamaktır. Bu insanlar hiç mi kimseyle görüşmüyor, bu çocuk hiç mi arkadaşlarının evine gitmedi veya arkadaşları gelmedi? 16 yaşında kızım babasıyla aynı yatakta uyuyor dense neler geçer aklımızdan? Cahil değilim diyip duruyor, çocuğumun önünde sütyensiz gezerim ne var bunda diyor. Küçük çocuk değil, 2 sene sonra reşit olacak bir genç. Çocuğun mahremiyetine özel alanına saygı sıfır. Tekrar yazıyorum, bu çocuk istismarıdır ve cezası olmalı. Her çocuk sağlıklı huzurlu güvenli ortamda yaşayıp büyümeli. Aile bu ortamı sağlamıyorsa çocuğun ruhsal sağlığı için otoriteler devreye girmeli. Boşanma olduğunda bebek de değilmiş 10 yaşındaymış. Zaten o yaşa kadar anne babayla mı yatıyordu yoksa boşandıktan sonra mı anneyle yatmaya alıştırıldı? Baba da ilgilenmemiş görmemiş duymamış. Bu konu gerçekse o ergene bayağı üzüldüm.

Ay basbayağı iğrenç bir konu. Tiksindim iyice sizin amacınız ne peki ? Evde sütyensiz gezio aynı gece de 16 yaşında ergenle birlikte uyuyup gece uykuda çocuğunun sertleştiğini hissedip hala yaşayabiliyorsunuz resmen yaptığınız istismar. Hadi o ergen ve cahil siz nesiniz sapık mı ?????? Bu konu ve arada bir kaç yorumunuz o kadar midemi bulandırdı ki asla dönüp bakmamayı düşünüyorum umarım rezil rüsva olmadan anlarsınız çünkü bu safi cahillik mi yoksa kötü niyet mi bilemedim.

Boşanmadan sonra oğlu babasından nefret etmeye başlamış, konu sahibi de benden de nefret eder korkusuyla her dediğine evet demiş sanırım. Evet bu yaptıklarının normal olduğunu düşünüyordu başta aklına bu ihtimali hiç getirmemiş konduramamış ama yorumlardan sonra o da yanlış yaptığını fark etti artık sınır çizmeye başlamış ve psikologa gidecek o yüzden kötü niyeti olduğunu sanmıyorum, tecrübesizlik ve bilgisizlik

Sertlik hissedince ben uyandım ama dondum hareket edecek duruma gelemedim tedirgin oldum ve uyku halsizliği vardı üstümde. Yeni aydınlanmışti hava. Hareket etti ileri geri doğru birkaç saniye. Islaklık hissetmedim
Abla okuduğum her yorumunda senden daha fazla tiksindim. 45 yaşında koca kadın olarak inanılmazsın gerçekten. Bir yerinde hissedince rahata erdin umarım.

o da yanlış yaptığını fark etti artık sınır çizmeye başlamış ve psikologa gidecek o yüzden kötü niyeti olduğunu sanmıyorum, tecrübesizlik ve bilgisizlik

Hayatı görüyor musunuz Zerriniffet gece boyu delikanlının penisi oynadı diye "uyanıktı" "uyanık değildi" derken gerginlik yaşadık. Şimdi bu garip konunun her noktasını özümseyip ve konu sahibine inandığımız için kendimiz kolluyoruz konuyu . Şimdi bana muhteşem atıp katsayımı arttırın ve barışmış olun . (Opsiyonel)

Hem muhteşem hem de kahkaha atamıyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…