Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Chatgbt ye sana annesiyle ilgili ensest şeyler yazan oluyor mu diye sordum ;

Eklentiler

• 1000019170.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 76
Öyle öyle evet. Ama bir tdk ya bak cehalet ne demekmiş. Eğitimsizlik mi? Bilgisizlik mi? Sonra diploma yarıştırırsın cehaletinle birlikte…

Konu bütünlüğüne bakarak yorumlarsak belki seninle de hemfikir olabiliriz.

Konu bütünlüğüne bakarsak konu sahibi tıptan veya kadın bedeninden anlayan bir erkek bile çıkabilir.

- Her yorumunda ayrı bir olay ve müstehcen kelime ekleniyor. Bi bakarsın osbir patlatmış mutlulukla aldığı ilgiyi devam ettirme çabasındadır.

-Ama yinede yangına ateşle gittiğini düşündürmedin değil .

Son düzenleme:
Valla ben de bir an acaba fake mi erkek mi diye düşünmedim değil ama böyle bir şeyin olma ihtimali de yok değil, o yüzden iyi niyetimle doğru olma ihtimali üzerinden yorum yapmaya karar verdim

Valla ben de bir an acaba fake mi erkek mi diye düşünmedim değil ama böyle bir şeyin olma ihtimali de yok değil, o yüzden iyi niyetimle doğru olma ihtimali üzerinden yorum yapmaya karar verdim
-Boşalma konusunu yavaş yavaş açtı zevk ala ala uzattı
-Sütyen ve giyim konusunu uzattı
-O konuyu açar açmaz erkek dadandı hepimize
-Tıptan anlayan kadın bedenine sağlığına hakim bir erkek olduğu şüphesi üzerindeyim

Öyle öyle evet. Ama bir tdk ya bak cehalet ne demekmiş. Eğitimsizlik mi? Bilgisizlik mi? Sonra diploma yarıştırırsın cehaletinle birlikte…
Hahahaha kız beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün sen nesin okumuş cahil mi? Oku(ya)mamış bilgili mi? Sanmıyorum bir baltaya sap olabildiğini. Seni de tebrik ediyorum valla burda karşılaştığım ilk vasıfsız arsızsın. Genelde bi şeye ( eğitimine ) güvenenler bu kadar üstelerler. Senin gibiler utanır deliğine kaçar. Sende hiçbiri yok ki şaak diye masaya vurasın. Normalde insanlarla bu şekilde üstten konuşmam, konuşulmasından da hoşlanmam ama sen hakaretlerden kabalıklardan bir potpori yaptın kız ne dememi bekliyorsun aferin mi teşekkür ederim mi

Son düzenleme:
Amaan üf bi adam için mi uykusuz kaldım bu kadar bi adam için mi kadının tekiyle kavga ediyorum şimdi canım sıkıldı asıl.

Sağlıksız ilişkiniz olduğu çok belli. O aramaları görmeseydiniz beraber yatmaya devam edecektiniz. Benim oğlum yapmaz tavrına giren ebeveyn türüne benziyorsunuz. Baba ile ilskisini kurmasına yardımcı olun. Yoksa şu an iyi günleriniz. Yok ben babasız hallederim diyorsaniz görürsünüz başınıza nasıl bir belayı aldığınızı.

Mune arkadaş işin boyutunu hakarete çıkardı lütfen ilgilenirsen sevinirim.

Al o zaman sen kaşındın altta kalmam dsdsh Mune

Ciddi mi yazıyorsunuz bunları ? Ne saçmalıyorsun ? "Zevk ala ala uzattı" ? Ne demek bu ? Benim annemde erkek kardeşimin yanında sütyen giymezdi. Bu çok önemli birşey değil benim için. İkincisi bu olayın sütyenden kaynaklanma ihtimali sıfıra yakın benim için.Bunun için sütyen konusunun önemli olduğunu düşünmedim. Sizler ne düşündünüzde sutyensiz gezme diye sürekli yazdınız diye sorguladım. Hepinizin annesi sizin önünüzde ne giyiyorsa bende kendi çocuğumun önünde onları giyiyorum ne eksik ne fazla. Kimse çıplak dolaşmiyor emin olun. İkincisi,erkek dadandı dediğin sapik bana da dadandı ? Ben mi çağırdım onu ? Ben psikologa gidicem ama sizinde gitmeniz gerekiyor bence. Şizofreni belirtileri

Erkek değilseniz sorun yok bize yapay zeka bile dadandı dün dalga geçti hamilelik soruları sordu .

sizde yazmayınca şüphelerimizi dile getirdik

konunuza yapılan yorumları takip edip cevap yazdığınız sürece yani gitmediğiniz sürece herkes size yardımcı olmak için çırpınacaktır. bizde sizin için tüm gece uyumadık

bak ban yediler senin oğlunun şüpheli davranışı hakkında yorumlaşırken

Bunu yapay zekaya hiç sormadım. Ama sorarım. O konuda geride kaldım biraz böyle şeylere de mi cevap veriyor

Bir yere gittiğim yok. Sadece uykusuzluktan gözlerim kapanıyor ve telefon titreyince uyanıyorum. Benim için uyumayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yardımcı destekçi olmanız çok moral verdi. Bu konuyu takiben alacağım her adımı burada paylaşacağım şüpheniz olmasın.

Özel mesaj yoluyla konuşsaniz daha iyi olur benim için. Bildirim geliyor sürekli
Kiminle özel mesaj ile konuşayım hanımefendi anlamadım? Rahatsız ettiksek kusura bakmayın, sizin konunuzu ve sizi savunuyorduk, savunurken de seviyesizce konuşmalar yüzünden yöneticiye şikayette bulundum mune yazan yöneyici yani

Rahatsız olmadım konudan bağımsız sadece birbirinizle atışiyorsunuz.

Ben bu konunun gerçek olmamasını, konu sahibinin dalga geçtiğini düşünmek istiyorum.

Gerçekse de, evinize derhal sosyal hizmet görevlileri gelmeli ve 16 yaşındaki ergen oğlunuza gereken psikolojik desteği vermeliler. Benim yaşadığım yerde yaşasanız yargılanır hapse girebilirdiniz. Oğlunuzla görüşmeniz bile engellenirdi.

Siz şaka mısınız ya? 6 yaş bile kendi odası kendi yatağı olmalıyken 16 yaşındaki erkek çocuğuyla aynı yatakta yatıyorsunuz. Hiç mi psikolog diye bir şey duymadınız, boşanma travmasına çözüm aynı yatakta beraber uyumak mı? Çocuklar 7-8 yaşında anneyi banyoya bile sokmuyor kendi yıkanmak istiyor. Çok garip detaylar var. Çağan Irmak'ın Karanlıktakiler filmindeki anne karakteri canlandı gözümde.

16 yaşında, annesiyle aynı yatakta yatan uyuyan biri kusura bakmayın ama sağlıklı birey olamaz. Şimdinin modası incel e döner, partner bulamayıp duygusal fiziksel ilişki yaşayamayan evden çıkmayan asosyal bir tipe dönüşür. Cahil biri değilim yazıp duruyorsunuz acaba psikoloji terapist vs hiç duydunuz mu? Ne hakkınız var bir çocuğa bunu yapmaya? Kimse de uyarmadı mı sizi çocuğun mahremiyetine giriyorsun diye? Ben hala inanamıyorum gerçek olduğuna, bu kadar olamaz böyle ebeveyn olmaz ya. Terapi tedavi görmeli ve gerekirse sizinle aynı ortamda yaşamamalı. Hatta siz de tedavi görmelisiniz, 16 yaşında ergenin sabah sertleşmeleri bile kendine mahremdir, bu bile sizinle aynı yataktayken oluyor. Siz dış dünyadan izole misiniz, hiç mi aileler yok etrafınızda, çocuğun arkadaşları da mı yok, görmüyor mu onların evinde nasıl yaşanıyor? Annesiyle uyuyan arkadaşı var mıymış?

Bakın bu bir dönemdir mutlaka geçecektir.

Zaten farkına varmışsınız çözüm arıyorsunuz.

Hemen bir psikolog desteği alın ama bilinçli, ergene nasıl yaklaşacağını bilen bir psikolog olsun. Tuhaf tuhaf sorularıyla onu ürkütmeyecek biri olmalı.

Onun dişında yatma konusunu tamamen çözün, arkadaş ortamını genişletin. Spor aktiviteleri olur mümkünse güvenilir yaz okulları olur, bir enstruman kursu olur.

Mutlaka, bu yaz sizin ve evin dışında bir şeye yönlendirin. Öyle öyle bunu aşacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…