Oğlumla ilgili ne yapacağımı bilmiyorum?

Harikasın gerçekten. Bu konu beni banlatır destek olmaya çalışan arkadaşlara helal olsun diyorum.

Bence de kesinlikle yüz göz olmayın,aramayı gördüğünüzü çaktırmayın ama aynı odada da uyumayın kazık kadar olmuş..

Ben anlamadım tek taraflı mı barışmış oldum şimdi ben? Kalbimi geri çekerim o zaman, ne bu tek taraflı sevda falan mı hani onun etiketi?

Normal değil beraber uyumaniz. Korkuyormus da bahaneye bak. Esek kadar adam korkuyorsa izlemesin. Sunepe ve cinsel olarak akli karisik bir cocuk olacak boyle giderse. Aramaya özellikle anne ogul yazip kendisinin aratmasi da facia. Cocuksu olmaz 16 yasinda bir delikanli uzmana gidin de sizi bir yonlendirsinler bence. Cok yanlis yaptiklariniz. Sutyensiz de gezmeyin artik evde sizin oglan niyeti bozmus

Ben bunu masumlaştıramam. Tecrübesizsen tecrübeliden donanımlıdan eğitimliden yardım alırsın. Mağarada kırsalda dağda bayırda yaşamıyorsan yol yordam var bu sorunlar için. Ne isterse annesi yapmış tamam da hiç bir çocuk bu yaşa kadar annesiyle aynı yatakta uyumak istemez. Tam tersi kapı çalmadan odasına girmenizi istemez, banyodayken rahatsız edilmek istemez, dolabını açıp baktırmaz bile. 16 yaşında kız babasıyla aynı yatakta uyusa yine aynı şeyi yazar mıydınız? Kız-erkek fark ediyor mu? Burada açılan konuların çoğu kötü eş, nişanlı, erkek arkadaş üzerine. Kazık kadar adamlar annelerinin lafıyla oturup kalkıyor. Çocuk boşanma zamanı 10 yaşındaymış, o zamana kadar ayrı yatıyordu da birden annesinin yatağına gelmeye mi başladı? Bize gelene kadar hiç mi aile akraba arkadaş çevreleri yoktu, bir Allahın kulu demedi mi ne yapıyorsun sen diye? Sizin var mı 16 yaşında çocuğunuz, bende iki tane var. Ergenlik sorunları yaşadınız mı? Geçici sorunlar kalıcı travmaya sebep olmasın diye ip üstünde yürüyorsunuz ve bazı davranışların hataların geri dönüşü olmuyor. Beyinlerine kazınıyor. Doğurduk diye çocuğa her şeyi yapma hakkımız olamaz, gerekirse ilgili kurum araştırıp peşine düşmeli.

Benim iki çocuğum da 7 yaşında kendi yıkanıp giyinip soyunmaya başladı. Kızım bana kendi söyledi, o bana öğretti mahremiyetine saygı duymayı. Odası özel alanı nasıl olmaz bu yaşta çocuğun? İsteyen linçlesin isteyen istediğini yazsın ama ben bunu çocuğun istediğini değil annenin bilinçli yaptığını düşünüyorum. Babasız kaldığını yalnız olduğunu hissettirmeyeyim, hep yanında olayım tamam ama aynı yatakta yatmak ne demek? Çocuk 10 yaşındayken hiç psikolog aklına gelmemiş ama asıl o zaman lazımmış. Baba figürü hiç yok diyor sonra da babasına söyleyemem diyor. Baba var mı yok mu, oğlunun annesiyle uyuduğunu biliyor mu bilmiyor mu?

Ne var canım bize sordu öğrendi diye geçiştirilecek bir konu değil. Hanginiz kızınızın böyle erkek arkadaşı olsun ister, hanginiz böyle yetişmiş bir gençle evlenir?

Ben anlamadım tek taraflı mı barışmış oldum şimdi ben? Kalbimi geri çekerim o zaman, ne bu tek taraflı sevda falan mı hani onun etiketi?

Duygularını belli etmeyen bir arkadaşım vardı. Haliyle bazen kestiremezdik huyunu. Ne özür alabilirdi bizden affedebileceği, ne de unuturdu. Tüm enerjisini bizi görünce surat ifadesini değiştirmek için harcardı.

Çok sevdiğim bir söz vardır.

"Aptallar ne affeder ne unutur, saflar affeder ve unutur, akıllılar ise affeder; ama asla unutmaz." - Thomas Szasz"

Son düzenleme:
Ben bebegimin odasini 6. Aydan itibaren ayırdım. Hiç korkar mı falan da düşünmedim yani. 16 yaşındaki bi erkek niye korksun yani canavarlara falan mı inanıyor

Ya afedersiniz ama çocuk falan değil o, 16 yaşına gelmiş, kazık kadar olmuş artık. Bu yaşta neyin korkusu bu?

Bunu hiç anlamadım o anda. Çünkü arkamı dönüp yüzüne bakmadım. kalcamda hissedince o anda uyandım ben. Hareket etmedim.
Ohooo hala oglum oyle biri degil diyorsun aman tanrim faciaya bak. Sonrasinda da beraber yatmasina izin mi verdin? Kusura bakma da bunu bir erkek anlatsa sapik deriz. Aman kalbimi kirmayayim derken nelere sebep oldugunun farkinda misin? Niye kalkip gitmiyorsun cocuk dayamis sana tovbe estağfurullah ya. Hala daha inkar inkar...

Benim 3 yaşında ve 7 yaşında 2 oğlum var. Geceleri 3 yaşında olan da büyük olan da bazen tuvalete kalktıklarında yanıma gelirler yanınızda uyuyabilir miyiz anne diye, ben öpüyorum onları sarılıyorum ve diyorum ki “hayır, herkes kendi yatağında uyumalı, anneyle baba bu yatakta, siz de kendi yatağınızda” tamam diyorlar.
Koskoca 16 yaşındaki çocukla beraber uyumak ne demek şaştım kaldım? Gerçi yine de çocuğun anneye şehvet beslemesi olacak iş değil. Bir psikoloğa muhakkak götürün ve bir daha beraber uyumayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…