Ay yok....ona da beddualar edip duruyor. Ölmüs kadının arkasından...tövbe yarabbim, kadıncağız boşuna kalpten gitmemiş gencecik yaşinda...Ana oğul ikisi de evlerden ırakIlk gelini de size cok cay getirmis diye sevmissiniz heralde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok....ona da beddualar edip duruyor. Ölmüs kadının arkasından...tövbe yarabbim, kadıncağız boşuna kalpten gitmemiş gencecik yaşinda...Ana oğul ikisi de evlerden ırakIlk gelini de size cok cay getirmis diye sevmissiniz heralde![]()
kadin ölmeden nqsil dua ettiyse kayinvalidesinin karsisina daha beteri ciktiAy yok....ona da beddualar edip duruyor. Ölmüs kadının arkasından...tövbe yarabbim, kadıncağız boşuna kalpten gitmemiş gencecik yaşinda...Ana oğul ikisi de evlerden ırak
Psikopat koca, evlat ayıran. gelin kıskanan, fesat bir kv ...kimbilir neler çekti rahmetli...inşallah bu yeni gelin sana pabucunu ters giydirir abla...rahmetliyi mumla araman dileğiyle....kadin ölmeden nqsil dua ettiyse kayinvalidesinin karsisina daha beteri cikti
Öncekini de istememiş ve ölen kadının arkasından konuşuyor üstelik. Annelerin bir bildiği falan olmak zorunda değil, ülkenin hali belli, bu da klasik ataerkil oğulcu bir kaynana işte. Yaşlı zavallı kadıncağız falan da değil ayrıca, yazlığı bile varmış. Neyse.nE? Şaka mı yapıyosun kadını sevmez sevmez istemez istemez konu burda o mu?... Ki annelerin genelde bir bildiği olur istemiyorsa valla öncekini istemedim dememiş bak... Yani gerçekten konu bu mu? Yaşlı kadıncağızın evine konmuşlar kadın aç mı açıkta mı para lazım mı kimsenin umrunda değil arayıp sormuyormuş bile sen ne diyosun hala
Benim demem lazım bunu esas. Ayrıntıları vermeden hissetmiştimAllah 'ım bir konuda da haklı cikmayayim .![]()
Ev sizin hakkınız tabi ki, mahkemeye gideceğinizi söyleyin kiracılara, bana aylarca borcunuz çıkacak çünkü bana yatırmıyorsunuz deyin ve gerekirse de gidin mahkemeye. Anca o yolla anlarlar.Merhabalar herkese
Benim oğlum evlenirken ev satın aldım 14 yıllık evlliyken eşi kalp krizi getirip öldü.bir tane de 12 yaşında çocuğu var.
Bir bayan bulmuş netten kadının da 18 yaşın da kızı var.tanıştırdı oğlum beğenmedim kadını..ille evlenecem dedi.evlendi nikahına gitmedim.
Sorum burası:
Bana ait 2+1 evimi eşyaları ile kiraya veriyor.
Yeni kadına 3+1 ev tutup kiraya çıkıp yeni eşyalar alıyor.
Benim evinden oğlum kira alıyor.o kiracılar tapumu göstermeme rahmen beni tanımıyor oğlunla anlaş diyorlar.biz ondan korkuyoruz sana kira veremeyiz diyorlar.. oğlum benimle konuşmuyor aramıyor sormuyor.ama evimden kira alıyor.
Lütfen bana yardımcı olun ben ne yapayım
Oh olmuş o zaman size. İçimin yağları eridi, 36 beden oldum. Zaten sizin bişey yapacağınız yok, söylenir söylenir susarsınız, bi 40 yıl daha beslersiniz paşanızı .Evli kızım kirada oturuyor bekâr kızımda benimle oturuyor her işimi yanımdaki kızım koşturuyor
Sen sırf gelini sevmiyor diye neden oğluna desteğini çekti diye kızmıştın. Biz de zorunda değil dedik. Mal onun, istediğini yapar kanunen. Biraz deşince çıktı ak koyun kara koyun.Bunu ben söylediğimde ben niye linçlendim onu anlamadım.
Kadın kendi isteğiyle evi vermiş yıllar önce. O zaman oğlu sırtından geçinmiyordu da 15 sene sonra karısı değişince mi sırtından geçinmeye başlamış oldu bir anda?
Sanki dünyadaki bütün kayınvalideler melekmiş gibi tepkiler verenler oldu. Kadın zaten ilk mesajda "kadını beğenmedim" diye bahsediyor gelininden. Gelinin gerçek, büyük bir kusuru olsa onu basitçe "beğenmedim" diye yazmaz, direkt ne yaptığını yazar zaten. Çay koymamış, kızı tuvalete terlikle girmiş gibi bir şey çıkacağı belliydi.
Başka çocukları olması ama bir tek oğluna ev vermesine değinmiyorum bile. İyi ki bir oğlu olmuş, paşa ya, her kadını layık bulmayacak tabii. Tek evini de ona verecek, kızlarına vermeyecek. Ama onun da şartı var, gelini kendi seçecek, onaylayacak illa.
Teyze bakıyorum oğluşuna b*k sürdürmüyon? Rahmetli geline kadar saydırıyon, o layık değildi şimdiki de zaten değil, kim layık senin 50lik baba parası kardeş hakkı yiyici süt oğluna? Kim layık senin şımarık paşazade oğluna?Rahmetli eşi dik kafalı idi ama ne yapsa yuttum yeter ki iyi olsunlar dedim.hep sabrettim üstünden yalanlar söylemeler arkamdan konuşmalar.14 yıllık evlliginde evlerine 10 kere gitmisimdir.gelinim çalışıyor du tatillerde yazlıgima geldi hep ben hizmet ettim yeter ki geçinsinler dedim.. rahmetli oldu 2 yıl önce
Oğlumda 1 sene önce bu kadın nette bulmuş oğlumu öyle tanışmışlar..
Bulduğu kadın 18 yaşında kızı ile eşyalı ev tutup yaşıyormuş
Kadının ailesi ordu da.
Söyledim ailen ordu da senin Fethiye de kimin var.bana dediği kızım ile tatile geldik çok beğendi ben burada liseyi okuyacam diye o yüzden orada yaşıyoruz.. saygı yok sevgi yok ben hiç görülüyorum malından niye faydalanılıyor..
Hanginizin kaynanası ailenize yakın ev satın aldı.birde gelip gitmedi
VaovCamdan evin varsa komşuya taş atmayacaksın balım..
Allah hayırlı ana baba da versin. Kızlarınızın tez zamanda gözü açılsın inşallah.Tehdit etti beni yakarım yıkarım keserim diye.allah herkese hayırlı evlat versin
E normal. Kadının kızı ile kendi oğlunu bir odada mı yatırsın ?İlk eşi ölünce 13 yaşında bide oğlu var bulduğu kadının da 19 yaşında kızı var.benim ev 2+1 kadının kızına oda yok diye 3+1 eve çıkıyorlar.oglum evimin anahtarını bana ver dedim.anne ben o evi kiraya vericem dedi.hayir dedim satıcam orayı hayır satamazsin yeni eşyalar aldım borcum çok 1 sene elleme beni dedi ellemedim kirayı aldı.
Şimdi 1 sene yine elleme beni diyor
Oğlu keserim biçerim diyen psikopatın tekiymiş, kadın gelinin çay koymamasından bahsediyor. Aklımın ucundan bile geçmemişti o yüzden oğlunun kötü olabileceğiSen sırf gelini sevmiyor diye neden oğluna desteğini çekti diye kızmıştın. Biz de zorunda değil dedik. Mal onun, istediğini yapar kanunen. Biraz deşince çıktı ak koyun kara koyun.
Hadi şimdi verdiğimiz onca aklı kullansın, sıkıyorsa. Paşa anası gelmiş kız ahahahdhdh çok iyi .
Gelmez o akıl başa.Oğlu keserim biçerim diyen psikopatın tekiymiş, kadın gelinin çay koymamasından bahsediyor. Aklımın ucundan bile geçmemişti o yüzden oğlunun kötü olabileceğiYine de adamı da dinlemek lazım tabii, belki o da farklı şeyler anlatacak.
Mal konusunda da tabii ki yapar istediğini ama 15 sene gıkını çıkarmamış kendi seve seve vermiş evi, şimdi aklı başına gelmiş gibi konuşuyordu.
Kızlarını bu kadar düşünüyorsa yazlığını da satabilir mesela. Sonuçta yazlık yaşamak için zorunlu bir şey değil. Evi oğula ver, sen kendin yazları yazlıkta keyif çat, sonra neymiş, kızlarım kirada zorluk çekiyor... Bu kadının yazdığı hiçbir şeye inanmıyorum şu noktada şahsenGelmez o akıl başa.Amacı göz korkutmakmış belli ki, ama goca oğlan cabbar çıktı.
şimdi ben de kayınpederın dairede oturuyorum. tapusu bızde degıl kıracı degıl ev sahıbıyız dıye gecınıyoruz amma velaakin. burdan cıkıp tasınmaya kalksak kira ya da yenı bı ev alsak burayı kıraya verıceklerını soyledıler aksı halde bızım de fıkrımız bıraz daha sessız bı yere tasınmak ve bunu kıraya vermekti. bızım gozuyle bakıyorduk sonra e kardeslerı var dıye bı dusunduk.. bıze de normal geldı. olması gereken de bu. dıger ıkı kardesı de anne baba ölmeden mıras almadı ev kırası almıyorlar ustlerıne. hak hukuk bunu gerektırır dedım. senin oğlun da artık burda oturacagıma baska yerde otururum bunun kırası bızım kıranın bı kısmını halleder dıyor .sana kıra verıyor muydu onceden hayır? sız vermedım gerı alıyorum dersenız kım karısabılır? ama sırf baskasıyla evlendı dıye neden ev benım ver evımı moduna gectınız? o kadın bu kadın dıye konusmanızı bıle sevmedım. sonucta evlenmısler. bı orta yol bulmanız gerekırdı. eşi ölmus biri onca seyden sonra kım bılır ne duygularla evlenıyor. anlayıslı da olmanız lazımdı..Merhabalar herkese
Benim oğlum evlenirken ev satın aldım 14 yıllık evlliyken eşi kalp krizi getirip öldü.bir tane de 12 yaşında çocuğu var.
Bir bayan bulmuş netten kadının da 18 yaşın da kızı var.tanıştırdı oğlum beğenmedim kadını..ille evlenecem dedi.evlendi nikahına gitmedim.
Sorum burası:
Bana ait 2+1 evimi eşyaları ile kiraya veriyor.
Yeni kadına 3+1 ev tutup kiraya çıkıp yeni eşyalar alıyor.
Benim evinden oğlum kira alıyor.o kiracılar tapumu göstermeme rahmen beni tanımıyor oğlunla anlaş diyorlar.biz ondan korkuyoruz sana kira veremeyiz diyorlar.. oğlum benimle konuşmuyor aramıyor sormuyor.ama evimden kira alıyor.
Lütfen bana yardımcı olun ben ne yapayım
şimdi ben de kayınpederın dairede oturuyorum. tapusu bızde degıl kıracı degıl ev sahıbıyız dıye gecınıyoruz amma velaakin. burdan cıkıp tasınmaya kalksak kira ya da yenı bı ev alsak burayı kıraya verıceklerını soyledıler aksı halde bızım de fıkrımız bıraz daha sessız bı yere tasınmak ve bunu kıraya vermekti. bızım gozuyle bakıyorduk sonra e kardeslerı var dıye bı dusunduk.. bıze de normal geldı. olması gereken de bu. dıger ıkı kardesı de anne baba ölmeden mıras almadı ev kırası almıyorlar ustlerıne. hak hukuk bunu gerektırır dedım. senin oğlun da artık burda oturacagıma baska yerde otururum bunun kırası bızım kıranın bı kısmını halleder dıyor .sana kıra verıyor muydu onceden hayır? sız vermedım gerı alıyorum dersenız kım karısabılır? ama sırf baskasıyla evlendı dıye neden ev benım ver evımı moduna gectınız? o kadın bu kadın dıye konusmanızı bıle sevmedım. sonucta evlenmısler. bı orta yol bulmanız gerekırdı. eşi ölmus biri onca seyden sonra kım bılır ne duygularla evlenıyor. anlayıslı da olmanız lazımdı..