BendeYok ben konu sahibi değilim:))
Ama ben yikanmafan yıkamadan duramam mümkün değil yani banyosuz hayat:)
rusvet e hayir diyorsa bu yasta yapacak bisey yok bence,çok kuçuk çunku kionusmakdan fln anlamazz ,beklemekden baska çareniz yokKızlar yazdığınız herşeyi denedik malesefki.
Suyu seviyor dediğiniz gibi bardakta tasta su görsün hemen oynamaya başlıyo saçlarına yüzüne heryerine sürüp oyun yapar lendi kendine ama iş banyo olunca sorun büyüyo.
Belki korkuyodur diye kucağıma aldım hadi annecim şöyle yapalım böyle yapalım falan diye sarılıp destek oldum ama çığlıklar yine var yine var. Acaba destek alsammı yoksa zamanla biraz daha aklı erince geçermi bilmiyorum.
Evet banyodan sonra çok güzel rahat uyuyolar. Bu akşam küçüğümüzü hem traş ettik hem yıkadık maşallah şimdi mışıl mışıl uyıyoBencede
Hem daha rahat uyuyor hemde öyle pek hasta olmuyor maşallahRahat uyku gelişim için önemli.
Mustela nin nemlendirici kremini kullanıyoruz o nemlendiriyor cildini ama doğduğundan beri hergün yıkadım benc
rusvet e hayir diyorsa bu yasta yapacak bisey yok bence,çok kuçuk çunku kionusmakdan fln anlamazz ,beklemekden baska çareniz yok
sunnet oldumu ?
Benım cocugum yokta merak ettım sonra skntı olmasın dıye sız daha ıyı bılırsınızMustela nin nemlendirici kremini kullanıyoruz o nemlendiriyor cildini ama doğduğundan beri hergün yıkadım benc
Daha benden başka kimse yıkamadım. Ara sıra babası yardım eder tabi. Bir yaşına kadar yıkanırken hep güler keyif alırdı şimdi noldu da böyle oldu bizde anlamadıkOyunla karisik yikayin ,sizde yikanin ,gecelik vs ile girin,herp beraber yikanin ,
Korkmustur birseyden ,sizden baskasi yikarken vs ,
Sen beni yika ,sen yikasnma diyin verin eline sampuani ,lif i o sizi yikasin ,aa islandin elbiselerini cikaralim der yavas yavas yikarsiniz
ay bilemedim vallaDaha sünnet olmadı
Daha sünnet olmadı. Rüşvet falan takmıyo hemen elindekileri atıyo başlıyo debelinip ağlamaya. Aslında 1 yaşına kadar okadar keyifliydiki banyo yapmamız hiç ağlamaz hep güler di. Sonra nolduda bu çocuk böyle oldu anlamadım.
Aslında Banyo demek benim için uyku demek:)Benım cocugum yokta merak ettım sonra skntı olmasın dıye sız daha ıyı bılırsınız
Ne tatlıdır şimdi MASALLAHAslında Banyo demek benim için uyku demek:)
Oğlum süt alerjisi vardı ve kolikti
Hiç uyumazdı
Bende sallama taraftarı değilim
Beşiğine koyayım uyusun kendi istedim
Ve çözümü banyoda buldum
Her akşam yıkandık sonra mışıl mışıl uyku:)
Şimdi de çok seviyor banyoyu
Bı tek kafasını yıkadığımda ağlıyor
Bende her gün yıkıyorum ancak bi gün şampuanlı bi gun yalnız suyla aşırı kimyasala maruz kalmasın diye her duştan sonra da yağlıyorumBenım cocugum yokta merak ettım sonra skntı olmasın dıye sız daha ıyı bılırsınız
Sağolun Allah razı olsunNe tatlıdır şimdi MASALLAH
RABBİM bagışlasın..
bide,konusahibi 22 aylik bez lidir herhalde
yikamadan nasil duruyprsunuz
ya çisi geçer ya kakasi yikamadigim gun yok , islak mendil kullnamakdan çocugun popsu tahris oluyor yikamak daha kolay valla bi paket mendil harcamakdan
benimkinin kakasi on arka beline kdr çikiyor imkani yok bas edilmez yikanmadan
bide,konusahibi 22 aylik bez lidir herhalde
yikamadan nasil duruyprsunuz
ya çisi geçer ya kakasi yikamadigim gun yok , islak mendil kullnamakdan çocugun popsu tahris oluyor yikamak daha kolay valla bi paket mendil harcamakdan
benimkinin kakasi on arka beline kdr çikiyor imkani yok bas edilmez yikanmadan
Sağolun Allah razı olsun
Şimdi görseniz küçük bey büyümüş kendisi Banyo yapabilirmis anne girerse ayıp olurmuş:))
Ki 3 yaşında daha:))
ay bilemedim valla
benimki 24 aylik, telefonu ver hizmet eder kulun kolen olur sana :))
illaki bisey olmusturda, korkmustur
aman sunnet i denemeyin bu huyu geçeene kdr
bi arkadas sunnet etiirdi her banyoda kiyamet kopuyor ilk gunku gibi aciuyacak saniyor yada baska sey saniyor çocuk 2 yasinda ne duusnuyir bilemeyizki
ben haftada bir iki yikiyorsunuz anladimd a :)Evet bezli. Ama ben oğlumu haftada bir ayda bir yıkıyorum demedim. Yıkamaya korkuyoruz dedim. Ağlasada tepinsede illaki yıkanıcaklar tam gelişme çağında. Sadece yıkanırken ki krizi atlatmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?