OĞLUMMM

bide,konusahibi 22 aylik bez lidir herhalde
yikamadan nasil duruyprsunuz
ya çisi geçer ya kakasi yikamadigim gun yok , islak mendil kullnamakdan çocugun popsu tahris oluyor yikamak daha kolay valla bi paket mendil harcamakdan
benimkinin kakasi on arka beline kdr çikiyor imkani yok bas edilmez yikanmadan

Oyunla karisik yikayin ,sizde yikanin ,gecelik vs ile girin,herp beraber yikanin ,
Korkmustur birseyden ,sizden baskasi yikarken vs ,
Sen beni yika ,sen yikasnma diyin verin eline sampuani ,lif i o sizi yikasin ,aa islandin elbiselerini cikaralim der yavas yavas yikarsiniz

rusvet e hayir diyorsa bu yasta yapacak bisey yok bence,çok kuçuk çunku kionusmakdan fln anlamazz ,beklemekden baska çareniz yok
sunnet oldumu ?

Bencede
Hem daha rahat uyuyor hemde öyle pek hasta olmuyor maşallah Rahat uyku gelişim için önemli.
Evet banyodan sonra çok güzel rahat uyuyolar. Bu akşam küçüğümüzü hem traş ettik hem yıkadık maşallah şimdi mışıl mışıl uyıyo

Daha sünnet olmadı
rusvet e hayir diyorsa bu yasta yapacak bisey yok bence,çok kuçuk çunku kionusmakdan fln anlamazz ,beklemekden baska çareniz yok
sunnet oldumu ?

Daha sünnet olmadı. Rüşvet falan takmıyo hemen elindekileri atıyo başlıyo debelinip ağlamaya. Aslında 1 yaşına kadar okadar keyifliydiki banyo yapmamız hiç ağlamaz hep güler di. Sonra nolduda bu çocuk böyle oldu anlamadım.

Daha benden başka kimse yıkamadım. Ara sıra babası yardım eder tabi. Bir yaşına kadar yıkanırken hep güler keyif alırdı şimdi noldu da böyle oldu bizde anlamadık

ay bilemedim valla
benimki 24 aylik, telefonu ver hizmet eder kulun kolen olur sana :))
illaki bisey olmusturda, korkmustur
aman sunnet i denemeyin bu huyu geçeene kdr
bi arkadas sunnet etiirdi her banyoda kiyamet kopuyor ilk gunku gibi aciuyacak saniyor yada baska sey saniyor çocuk 2 yasinda ne duusnuyir bilemeyizki

Kızım 2 Yaşında ve doğduğundan bugüne hergün yıkadım. Hatta yazın iki kez bile yıkadığım oldu. Doğar doğmaz nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. Banyoyu eğlenceli bir hale getirmeye çalışın,oyuncak, top vs ile oynasın su ile oynasın size su atsın siz eğlenirseniz o da eğlenir ve sever zamanla.
Bir de bir tanıdığımın oğlunun cilt problemi varmış ve aile bunu bilmiyormuş.yıllarca oğlu banyodan nefret edermiş. En sonunda doktorlarından biri cildi ile ilgili sorunu tespit edip ona uygun şampuan krem vs verdikten sonra banyoyu sever olmuş. Dermatoloğa bir sorun isterseniz.

Benım cocugum yokta merak ettım sonra skntı olmasın dıye sız daha ıyı bılırsınız
Aslında Banyo demek benim için uyku demek:)
Oğlum süt alerjisi vardı ve kolikti
Hiç uyumazdı
Bende sallama taraftarı değilim
Beşiğine koyayım uyusun kendi istedim
Ve çözümü banyoda buldum
Her akşam yıkandık sonra mışıl mışıl uyku:)
Şimdi de çok seviyor banyoyu
Bı tek kafasını yıkadığımda ağlıyor

Ne tatlıdır şimdi MASALLAH
RABBİM bagışlasın..

Evet bezli. Ama ben oğlumu haftada bir ayda bir yıkıyorum demedim. Yıkamaya korkuyoruz dedim. Ağlasada tepinsede illaki yıkanıcaklar tam gelişme çağında. Sadece yıkanırken ki krizi atlatmamız lazım

Sünneti daha düşünmüyoruz. Yani bana kalsaydı doğduktan hemen sonra yaptırırdım ama babası müsade etmedi.

Evet bezli. Ama ben oğlumu haftada bir ayda bir yıkıyorum demedim. Yıkamaya korkuyoruz dedim. Ağlasada tepinsede illaki yıkanıcaklar tam gelişme çağında. Sadece yıkanırken ki krizi atlatmamız lazım
ben haftada bir iki yikiyorsunuz anladimd a :)
valla bugun iki defa yikadim, sbaah çisi geçmisti aksam da kakasi :s
baska çocuk varsa etrafinizda onun yikadingini gosterseniz, arkadaslarindan biri yani kardesini zaten goruyor o olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…