OĞLUMMM

Beraber girin, al kucana yagmurlugun altina beraber girin..

Çocuklar genelde kafasından aşağı gelmesinden korkuyorlar. Arkadaşımın kızıda öyleydi. Başından aşağı su gelince çıldırıyordu çocuk resmen. O çözümü banyoda başa şapka gibi takılan bir aparat var onda buldu. Onu takınca su yüzüne direk gelmiyor. Artık kabus olmaktan çıktı banyo diyordu arkadaşım. İnternetten bir bakın isterseneniz. Çocuk kıyafetleri satan bir mağazan almıştı arkadaşım.

sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorunu kızım 3 yaşına kadar yaşadım.banyoda kendinide yoluyordu bizi de.ne ağlamalar.. kabus oluyodu yıkamak.neler neler denedim olmadolmadi.3 yaşını geçtiği birgün eğer ağlamazsan niloyaya götürcem seni dedim ise yaramayacagini dusunuyodum ama ilk defa öğün yaradı.sonrasnda kendiliğinden banyoyu sevmeye başladı.ben şok.hergun yılan alın demeye başladı.sanirim zamanla alakalı.buyudukce geçecek ama sabır istiyo cok

aglar aglar sussar. yılma. oyuncak filan al ilgisini başka tarafa cevirmeye calışın.

Yaz geliyor o da biraz büyümüş olur bol bol denize götürün ve yanına da suya dayanikli en sevdiği oyuncakları da yanınizda götürün orada oynarken alissin ki evde de o oyuncak larla duşa sokarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…