Oglumu babaannesinin göndermek istemiyorum

Yavrumveben

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
729
394
18
İyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyorum

Son düzenleme:
Siz oglunuzla o tehlikeli alanda oldugunuzda eminim ozenli dikkatli davraniyorsunuzdur...sizce onlarda o sekilde degil mi? Eger degilse bencede gondermeyin... aklinizda once bunun cevabini bulmalisiniz...

Sürekli yanında ilgilenirler mi? Çok dikkatli insanlarsa gönderirdim. Yok hayır balkon kapısı açık kaynana mutfakta yemek derdindeyse yollamam Allah korusun geriye dönüşü yok

Asla güvenmeyin lütfen! Kim kızarsa kavga ederse etsin, ya kendiniz de gidin ya da asla tek göndermeyin.
Benim evimde anahtarlı kilitler var balkonda güvenlik vs her şey tam iken dahi kendi evimde peşlerindeyim.
Kayınvalidem çok iyi bakar ama sırf balkon cam muhabbetine göndermem ki kendisi de anlar söylerim ona, o da der asla tek yollama kızım diye.

Bende kaynanamda 5 dk markete gidiyirum kızım 4 yaşında önce balkon kapısını kapatıp üstten açıyorum ,bütün camlarını kontrol edip gidiyorum uyarıyorum sakın açmayın sandalye falan çeker meraklıdır diye. Koştur koştur gidip geliyorum

Siz niye çocuğunuzla gitmiyorsunuz ?

Dikkatli gibiler ama sigara falan içmeye çıkıyorlar o arada cikar eder of ne bilim ya
tabii ki çocuk ihmale gelmez ama Allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz. Oğlun eve geldiğinde ona sor babaannene gidince napiyosun seninle oynuyolarmi hep senin yanındalar mı vs. Onlara güvenmediğini eşine belli etmemelisin bence. Kayinvalidenden rica edip aklim onda kalıyor evde de heryere girip çıkıyor korkuyorum balkona çıkarken ona dikkat et de mesela esinle konus esin söylesin yada

Oglumun özel bir durumu var maalesef anlatamaz çok isterdim anlatabilmesini

Bazen mesela onlar geliyor arkalarından gitmek istiyor falan
İzin vermeyin. Kendi evim hariç her yerde peşindeyim. Balkonlar fileli, camları üstten yaptırdım. Bıçaklar, deterjanlar yetişemeyeceği yerlerde. Allah korusun, zaten kazalar çocukların başına hep başka evlerde gelir. Aynı güvenlik önlemlerini almayacaklarsa sensiz bir yere gitmesin.

Şu durumda asla göndermeyin. Bakın annesinin yanındayken bile bazen bir çocuk saniyede kendine zarar verebilir. O kadar zor bir durum ki. Hele sizin dışınızda birilerinden sizinki gibi hassasiyet beklemek en büyük pişmanlıklara sebep olabilir.
Göndermeyin. Ağlıyorsa da yanınızda ağlasın, susar elbet. Çok tehlikeli bir durum bu.

Aklınızın onda kalması çok doğal o halde hiç yalnız bırakmamalısınız. ve bence eşinize çocuğunuzun özel durumundan dolayı yanında siz olmadan bir yerde olmasını istemediğinizi açıklayın kayınvalidelik bir durum olmadığına ikna edin yapıcı bir şekilde.

Evet ben kendimi çok panik atak Heran atakta sanardkm ona rağmen yaktı kendini oğlum kaşla göz arasında yapıyor yapacağını

Eşiniz o balkona bi çare bulamaz mı? Yükseltme yapsınlar çocuk var yani artık ihmal edilmez babanne evi de olsa önlem almalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…