- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
- 18
- Konu Sahibi Yavrumveben
-
Sürekli yanında ilgilenirler mi? Çok dikkatli insanlarsa gönderirdim. Yok hayır balkon kapısı açık kaynana mutfakta yemek derdindeyse yollamam Allah korusun geriye dönüşü yokİyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bi cocuk 4 yaşında. Kv lerin balkonun mermer çok alçak oraya bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyoru
Dikkatli gibiler ama sigara falan içmeye çıkıyorlar o arada cikar eder of ne bilim yaSürekli yanında ilgilenirler mi? Çok dikkatli insanlarsa gönderirdim. Yok hayır balkon kapısı açık kaynana mutfakta yemek derdindeyse yollamam Allah korusun geriye dönüşü yok
Yollama sende git , sırf bu yüzden 4 kattan giriş katına taşındım cam acamiyordum korkudanDikkatli gibiler ama sigara falan içmeye çıkıyorlar o arada cikar eder of ne bilim ya
Siz niye çocuğunuzla gitmiyorsunuz ?İyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bi cocuk 4 yaşında. Kv lerin balkonun mermer çok alçak oraya bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyorum
Bazen mesela onlar geliyor arkalarından gitmek istiyor falanSiz niye çocuğunuzla gitmiyorsunuz ?
Dikkatli gibiler ama sigara falan içmeye çıkıyorlar o arada cikar eder of ne bilim ya
tabii ki çocuk ihmale gelmez ama Allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz. Oğlun eve geldiğinde ona sor babaannene gidince napiyosun seninle oynuyolarmi hep senin yanındalar mı vs. Onlara güvenmediğini eşine belli etmemelisin bence. Kayinvalidenden rica edip aklim onda kalıyor evde de heryere girip çıkıyor korkuyorum balkona çıkarken ona dikkat et de mesela esinle konus esin söylesin yadaİyi akşamlar kızlar oğlum aşırı hareketli bi cocuk 4 yaşında. Kv lerin balkonun mermer çok alçak oraya bazen tek götürmek istiyorlar korkuyorum göndermek istemiyorum bu Seger esimle bozusuyoruz ne yapacağımı şaşırdım. Oraya gidince gelene kadar boğuluyorum
Oglumun özel bir durumu var maalesef anlatamaz çok isterdim anlatabilmesinitabii ki çocuk ihmale gelmez ama Allah korusun neler görüyoruz duyuyoruz. Oğlun eve geldiğinde ona sor babaannene gidince napiyosun seninle oynuyolarmi hep senin yanındalar mı vs. Onlara güvenmediğini eşine belli etmemelisin bence. Kayinvalidenden rica edip aklim onda kalıyor evde de heryere girip çıkıyor korkuyorum balkona çıkarken ona dikkat et de mesela esinle konus esin söylesin yada
İzin vermeyin. Kendi evim hariç her yerde peşindeyim. Balkonlar fileli, camları üstten yaptırdım. Bıçaklar, deterjanlar yetişemeyeceği yerlerde. Allah korusun, zaten kazalar çocukların başına hep başka evlerde gelir. Aynı güvenlik önlemlerini almayacaklarsa sensiz bir yere gitmesin.Bazen mesela onlar geliyor arkalarından gitmek istiyor falan
Geçmiş olsun üzgünüm.. o zaman dediğim gibi kv ile konuşacaksınOglumun özel bir durumu var maalesef anlatamaz çok isterdim anlatabilmesini
Şu durumda asla göndermeyin. Bakın annesinin yanındayken bile bazen bir çocuk saniyede kendine zarar verebilir. O kadar zor bir durum ki. Hele sizin dışınızda birilerinden sizinki gibi hassasiyet beklemek en büyük pişmanlıklara sebep olabilir.Oglumun özel bir durumu var maalesef anlatamaz çok isterdim anlatabilmesini
Tesekkur ederim sagolun haklısınız alınan alınsın başına birsey gelse Allah korusun ben yanicam bir ömürGeçmiş olsun üzgünüm.. o zaman dediğim gibi kv ile konuşacaksın
Aklınızın onda kalması çok doğal o halde hiç yalnız bırakmamalısınız.Oglumun özel bir durumu var maalesef anlatamaz çok isterdim anlatabilmesini
Evet ben kendimi çok panik atak Heran atakta sanardkm ona rağmen yaktı kendini oğlum kaşla göz arasında yapıyor yapacağınıŞu durumda asla göndermeyin. Bakın annesinin yanındayken bile bazen bir çocuk saniyede kendine zarar verebilir. O kadar zor bir durum ki. Hele sizin dışınızda birilerinden sizinki gibi hassasiyet beklemek en büyük pişmanlıklara sebep olabilir.
Göndermeyin. Ağlıyorsa da yanınızda ağlasın, susar elbet. Çok tehlikeli bir durum bu.
Sen cekiniyosan eşinle konus esin konussun annesiyle. Evlat candan kiymetlidir kızarsa kizsin yapacak bisey yokTesekkur ederim sagolun haklısınız alınan alınsın başına birsey gelse Allah korusun ben yanicam bir ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?